*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna seara fetelor!
Am intrat si eu pe net acum, am reusit sa citesc ce ati mai scris de azi dimineata! Azi am cam lenevit, recunosc. Mai mult in pat la televizor cu perna sub picioare! Dar a functionat! Multumesc fetelor pt sfaturi. Chiar se vede diferenta!
Florina, bine ai venit! Ma uit acum daca te-au trecut fetele in lista, daca nu te trec imediat! Felicitari pt fetita!
Numai_eu, nu stiu ce sa zic! Dar e clar ca nu e bine sa stai asa pana luni, mai ales daca zici ca au inceput sa se inmulteasca! Incearca sa ii dai un pm sau un mail lui paflo, ea fiind dermatolog poate recunoaste simptomele si te ajuta in prima faza, pana ajungi la medic.
Motannel, si zici ca Teodora e pe post de "telefon mobil" ? Ma gandesc ca e de o varsta cu Stefy al meu, cine stie in ce pozitie o fi stand si asta, ca daca seamana cu taica-su...si sotul meu cand doarme ia niste pozitii de ma pufneste rasul, si ii mai fac cate o poza cu telefonul... Saptamana asta care urmeaza, poate chiar miercuri cand facem 30 de sapt implinite, o sa merg si eu la echo sa ne vedem gagalicea.
Angelabv, stiu cum e...adica si var'mea a stat cateva luni in Anglia si acolo doar 2 eco i-au facut, nici vorba sa ii spuna ce are..abia a asteptat sa vina in tara sa vada ce este bebe..a aflat acum o luna, la 7 luni, ca va avea baiat. Si ii era un pic ciuda pt ca gasise in Anglia niste hainute superbe, dar cica sunt foarte diferite pt fetite si baietei, asa ca nu a stiut de care sa cumpere!
Imi pare rau fetelor ca trebuie sa stati in pat....stiu ca e nasol mai ales daca sti ca nu ai voie sa faci altceva..Am dormit si eu vreo 2 ore azi de la 3 la 5, dar m-am trezit mai obosita decat inainte de culcare. Si m-am tot sucit si invartit...eu nu dormeam de amiaza nici cand eram la gradinita..si pe bune ma simt mai obosita daca dorm la amiaza. Nu stiu de ce.
IN fine, hai ca va las..ma duc iar la patut si la tv...si il las pe sotul meu sa mai stea si el pe la calculator, macar cat e acasa...

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Dianalaura, Teodora seamana deja cu tatal ei! Sezice ca fetitele seamana cu tati, insa a mea chiar si doarme deja ca el ... cred ca v-am zis ca la eco de 17 saptamani si 3 zile (la care am mers convinsa ca am baiat pe care sa-l cheme Stefan!!!) inainte sa se vada sexul ... am vazut ca mititica dormea cu o mana sub cap si cu una deasupra capului (asa doarme sotul meu de cele mai multe ori) si am bauit ca daca seamana cu el el fetita si in clipa urmatoare ni s-a confirmat banuiala!!!!! E fetita si .... gata! Si azi am vazut foarte clar! La tine poate ca Stefy va semana cu mami, nu?
Bafta multa la eco miercuri! Eu m-am mai programat la 6 saptamani pe 21 aprilie! Nu merg mai des caci totul e in ordine! Asa zice medicul si trebuie sa-l cred, desi circulara de cordon e ceva de care ma temeam!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursanica spune:

Buna seara, burtici! Sint si eu o de 26 saptamini si am zis sa ma bag si eu in seama pe aici. Nu stiu daca ma vede cineva, ca nu ma prea pricep sa umblu pe aici! Dar am vazut-o pe dianalaura mireasa, si vroiam sa-i spun ca tare dragutica era. Simpla si frumoasa! Mie doctorita la 15 saptamini mi-a spus ca 80% este fata, iar la 20 saptamini s-a razgindit, a vazut mai bine (este foarte nazdravan), a verificat de 3 ori, si s-a dat verdictul: BAIETEL (baietelul tatii)! Dar eu sper totusi sa semene mai mult cu mine, nu de alta, dar sint mai dragastoasa!

Mergi la inceput

florina, pot sa iti dau o sugestie, ca sa nu mai patesti sa scrii ceva si apoi sa nu ti-l ia, ca nu estilogata. Uite ce am facut eu: cand m-am logat, am dat clic si pe optiunea '"retine parola", ce apare imediat dupa patratele in care trebuie sa completezi id si parola. Si asa cand deschid site-ul si intru pe forum mi se deschide automat la mine, gata logata.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Numai_una, din ce descrii tu, probabil ca ai prurigo gravidic (numit si prurigo de sarcina). M-ar ajuta mai mult daca ai reusi sa faci niste poze si sa mi le trimiti (c_florina@yahoo.com). In principiu, pana vad pozele sau pana reusesti sa ajungi sa te vada un dermatolog, poti aplica local un dermatocorticoid slab/mediu, sub forma de crema (nu ungvent, caci e nasol ca si consitenta) (gen: Elocom, Locoid)- 1 data pe zi, strat subtire, masat sa intre bine in piele. Poti sa dai linistita, caci atat cat se absoarbe prin piele, dat fiind suprafata mica pe care se aplica, nu afecteaza bebelusul (si oricum, preparte corticoide se administreaza uneori la gravide ptr a creste cantitatea de surfactant pulmonar la bebelusii cu risc de nastere prematura).Daca intr-adevar e vorba de asta, probabil ca va trebui sa iei si un antihistaminic, macar o saptamana (gen clorfeniramin - cel mai frecvent folosit in caz de sarcina, desi sunt si altele mai noi, dar inca suficient de bine documentate dpdv al sarcinii); oricum, ptr asta este mai bine sa fie confirmat diagnosticul. Problema cu prurigo gravidic este ca s-ar putea sa te mai sacaie pana nasti, dupa care dispare si...de obicei, recidiveaza la urmatoarea sarcina. Si inca ceva...inearca sa nu te scarpini, caci e cerc vicios: cu cat te scarpini, cu atat te mananca mai tare! Sa te faci sanatoasa repede! Tinem legatura!
Pe noi ne-a scos tati azi la plimbarica in parc. A fost biiine! Si am vazut si rathushte pe lac (tati asa ne alinta: thushca si thushcutza).
Somnic usor!
Florina 31 + si bebelina Sofia

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, mi-am pus net, stu,asaam zis ! si azi dimineatza cand am iesit glorioasa din dus, am smuls cu piciorul drept firele de la net ! dupa ce ne-am chinuit atata sa le punem, le-am smuls in 1 sec !!! acum le-am pus iar, le-am legat bine dias vrea sa le lipesc cu ceva de parchet,dar n-am cu ce deocamdata!

ca , ca pic de somn ! maine daca nu-mi dau foc accidental sau daca nu ma inec in cada (azi era sa ma inec) aici sunt !!!

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

ursanica, bine ai venit!

vezi ca primele zece mesaje sunt moderate, asa ca apar cu un decalaj si s-ar putea sa nu fie imediat observate de fete. asa ca mai da si tu cinci mesaje scurte, ca sa poti comunica mai usor.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

ursanica bine ai venit!sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos.

kay ce boacane ai facut..., ascunde firele alea ca sa nu te accidentezi.. si hai pe net.

motannel exact asa sta si bebelina mea ca un telef mobil.....asa m-am distrat cand i-am vazut talpitele la cap..

pup fetele...revin mai incolo

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspunsuri. Paflo, ti-am trimis pe mail cateva poze cu leziunile. Sper sa poti sa-ti faci o imagine. Imi apar din ce in ce mai multe si ma mananca rau. Sper sa nu se mai confrunte nimeni cu asa ceva. Tot ma laudam eu cu sarcina perfecta, era cazul sa incep si eu sa am ceva. Oricum, sper sa nu il afecteze cu nimic pe bebita, ca suport eu cumva mancarimile astea inca 12 - 13 saptamani. Bine ca nu aparut mai devreme.
O duminica placuta!
Va pup!

Mergi la inceput

ursanica, bine ai venit! Multumesc de aprecieri! da-ne datele tale exacte: data ultimei menstruatii, data probabila a nasterii si data ta de nastere si noi o sa te trecem in lista. si asa cum zicea si miniuta, mai scrie repede 5 mesaje scurte, si apoi o sa putem vedea si noi ce ai scris in timp real.
Kay, ai grija mama...firele ca firele, dar puteai sa te impiedici ca lumea de ele si sa cazi!
Si ce mai faceti voi azi? Acum mama face niste oua umplute, ca nu mai stim ce sa facem de mancare..eu azi iar va trebui sa calc o camasa pt sotul meu, ca deh, maine merge la munca....
Si in rest poate iesim si noi un pic la plimbare mai dupa-amiaza...

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput