*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)
Raspunsuri - Pagina 25
addinel spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Addinel, ce faci?Cum a fost ieri?Ai papat mucenici?
Alyna31+cu
![]()
daaaaaaaa, am papat multi mucenici dupa care am inceput sa ma vait de arsuri- cred ca de la nuca. azi ma uitam urat la pupicu, el tot mai baga mucenici si mie mi-e frica sa ma mai ating de ei.
26+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
addinel spune:
apropos de statul acasa, eu sa stiti ca ma simt vinovata de multe ori ca muncesc prea mult si mi-e teama sa nu o afecteze pe bebelina. cred ca mi-as dori sa am un program lejer, sa ma odihnesc mai mult, sa ii citesc povesti si sa ii pun sa asculte muzica. oricum, ma gandesc serios ca dupa paste, adica 30 de saptamani, sa raman acasa si sa lucrez de acasa. macar mai pot face pauze.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
florina spune:
Lavinia, ti-a spus si cat e de scurt?
Colul meu are 3,5 cm acum dar problema e ca este intredeschis spre exterior. Mi s-au "prescris" 2 saptamani de stat in pat.
Peste o saptamana mergi tot la control sau la ecografie? Cum masoara colul?
Florina
florina spune:
Ar fi super sa pot lucra de acasa... Eu lucrez intr-o banca si avem program cu publicul de la 9,30 la 18,30, ceea ce nu e chiar usor.
Ma simt vinovata de exces de zel la serviciu - erau zile cand doar la sfarsitul programului imi aminteam ca sunt insarcinata... Aveam tot timpul burta tare, stateam incordata fara sa-mi dau seama... Culmea e ca ma simt vinovata fata de colege ca stau acasa si chiar nu stiu cum le voi spune ca mai raman... in caz ca nu ma ridic printr-o minune pana joi...am dureri si in pat, darmite prin casa :(
Sper doar sa ajung cu Teodora la termen, asta e tot ce conteaza acum.
Florina
chiquitita spune:
Alyna24stiu ca nu e bine, dar eu stau acasa de pe 10 octombrie, teoretic in pat. Cateva saptamani pe la spital si in rest...nimic. Nu am idei pe care sa ti le dau, pt ca e greu acuma cu burtoiu' sa faci cam orice, pana si cititul, amortesc pe o parte, etc etc.
numai_euimi pare rau de ce ti se intampla, suna dr sau la urgenta...
27+
Luiza
pauly spune:
chiqui te cred ca tie greu sa stai numai in pat..si eu stau aproape tot timpul pe acasa...si 80% in pat, ma plictisesc ..dar am noroc ca mami la mine in fiecare zi si stam de vorba...mai ies la cumparaturi cu sotul dar mai rar..mai un pic si zburdam din nou..mi dor sa lucrez prin casa..sa conduc masina..![]()
noi in seara asta am papat clatite..aveam o pofta..
26+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
lavini spune:
florina, nu stiu cat de scurt, ca de frica am uitat sa intreb.Miercuri o sa imi faca ecografie(ultima data aa fost control pe masa, nu avea acces la ecograf).Sper din tot sufletul sa fi fost o alarma falsa.Eu nu am dureri, doar burta se intareste destl de rau si de des.
Pup
Motannel spune:
Salutare!
Am ajuns si noi de la Iasi de la eco si suntem ok. Teodora are 1456gr si e in standarde, ca si placenta, colul, lichidul amniotic ...
Totusi ... sunt trista si stresata ca are circulara de cordon ombilical ... dar dr parea foarte calm si sigur pe el cand mi-a zis ca nu e nici o problema pentru bebita mea ... ca ea se mai poate intoarce ... asa ca ... voi vedea peste 6 saptamani la un nou control.
Culmea e pozitia in care sta ... e cu picioarele drepte cu talpitele langa fata ... e indoita in doua ca un telefon mobil ... medicul a spus ca e ok caci are loc sa se intoarca ... dar daca asa vrea ea ...
Dylan, Florina , bine ati venit in randurile noastre!
Multumesc fetelor care s-au gandit astazi la mine! 

Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
29+,
Teodora