*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (40)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

MihamoraLA MULTI ANI!!!

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc frumos Mica

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mihamora LA MULTI ANI!!!

27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

MIHAMORA
multa sanatate , atat tie cat si bebeului si sa ai sarcina usoara in continuare!!!

numai_eu i-ti doresc multa sanatate.si eu stiu ca nu mai ii problema varicela la varsta asta de sarcina, iar aciclovirul se foloseste in sarcina numai la indicatia medicului...iar cum tie ti-a indicat..cred ca ii ok.

noi am fost la cumparaturi...am luat covor ptr camera bebelinei si perdea...incepem incet , incet sa ne mobilizam.am experimentat si niste contractii braxton hicks...ajunsa acasa am luat un no-spa, si sper sa nu mai apara.nu dor dar am auzit ca pot scurta si mai tare colul si eu chiar nu am nevoie sa fie mai scurt.

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

mihamora, la multi ani si tot ce e mai bun pt tine si bebelusul tau

numai_eu, sanatate multa si tie si sa te faci bine cat mai repede.Si nu te scarpina sa nu ramai cu semne.

lavinia, 25+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

pentru mihamora

kay, unde esti daca tot ti-ai pus net?

florina, cum a fost la iosup vineri? ma bucur ca ai venit la noi in gasca!

numai_eu multa sanatate si sa te vindeci cat mai repede

Andreea 24+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

ah, da, mihamora, la multi ani Sarcina asta ma tampeste de tot..chiar ma uitam de dimineata pe lista de sarbatorite si ziceam sa nu uit maine dimineata sa iti spun . Pana acum cand am vazut ca ti-au trimis fetele felicitari, eu credeam ca e data de 10! Si de fapt e 11 azi! Scuze pentru intarziere!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, chiar ma gandeam pe unde sunteti de nu intra nimeni..

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc mult Dianalaura,Sobi, Lavini, PaulyChiquitita pentru urari, va pup si va doresc si eu numai bine

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mihamora, La Multi Ani! Nastere si sarcina usoara in continuare, si bebel sanatos, mancacios si care sa o lase pe mami sa doarma ;)

Numai_eu, multa sanatate O sa fie totul bine ;)

Mica, am vazut si eu comoda cu masa de infasat si cadita. Chiar ne gandim sa o luam, ca e singura care ne place si merge cu un patut pe care l-am ochit (si patutul si comoda le-am vazut la Happy Feet de pe Dacia). Eu sunt un pic nelamurita cum voi putea folosi cadita... Dus apa in casa, comoda in baie... Care este magazinul Happy Feet din Piata Alba Iulia? Cel de pe Popa Soare? Am incercat sa merg si acolo, dar era un lacat mare pe usa si nici un program. In schimb cel de pe Dacia chiar e mare si vanzatoarele au fost la fel de informate si dragute ca in Auchan

Eu nu mai am rabdare pana la Baby Expo :'((( vreau sa incep sa ii cumpar lucrusoare fetitei. Chiar am reusit sa imi conving barbatul sa mergem pe 22 dimineata la expozitie - si dupa ce vedem cam tot ce e acolo, start! (mi-am facut si lista cu toate lucrurile pe care trebuie sa le cumparam)

Am uitat sa va spun ca sunt foarte fericita ca mi-am gasit in sfarsit salopeta si bluzite altfel decat raiat sau blug d'ala urat ca ma saturasem! Ramasesem intr-o singura pereche de pantaloni si numai cand vedeam lucrurile din magazinele de gravide imi venea sa o iau la goana

pupici,

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput