Pestisori, pestisori...
Raspunsuri - Pagina 18
daniela_daneza spune:
Prezent ! ![]()
Noutatea este ca aseara m*am intalnit cu un super pestisor , Charlie ! O draguta !
Pupaceala !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Emilly spune:
BUna fetele, sunt in mare fuga dar nu m-am putut abtine sa nu-i laud baietii Eliannei si fetita Marutei, Dumnezeulei ce minuni aveti!!Eliana, superbi baietii tai iar gaza ta m-a dat pe spate, o frumusete!
Maruta, ce minune mare ai si tu si ce scumpa e, parca ieri te "chinuiai" sa ramai graviduta....cum fuge timpul...
Mirela, mi-e dor si de voi ca si de Salisa cu gaza ei, fug si mai revin.
Eu sunt intre 2 joburi, a si Mirela, mi-am luat casa visurilor mele, mai tii minte?iti povestesc alta data cum e, abia am cumparat-o saptamina trecuta si ne vom muta in luna octombrie.
pupicei, pa!
CRISMIR spune:
CRISTINA
...hai mai incearca cu filmulete sa vedem frumusetea ta de fetita,ca mi-e dor de voi
...multam de aprecieri!!!
DANY
,misto mai,te-ai vazut cu CHARLIE
,si eu vreau
...wauuuuuu,ce fain,si,nu ne povesteti nimica?
...ce e cu tine,ca mie dor de povestile de alta data?..pe unde ai fost in vacanta,sau ce mai faci in week end-uri?...hai mai zi ceva!!!
EMILLY
,yupiiiiiiiiiiii,

...FELICITARI DE CASUTA!sa o stapaniti cu placere!....ma bucur enorm de mult,dar zi cum e,unde ,esti multumita de zona ,de tot?!...hai mai vino la povesti...si mie imi e dor de voi...oare cand apucam sa povestim mai multe?...ufffffff,timpul asta!!!..am si eu o veste buna,mi-am rezolvat cu actele
...asa ca planuim cu sotu sa facem o vizita Canadei,la iarna,ca avem multi prieteni acolo si vara mea(sti tu ca vorbeam noi)
...deci...cine stie,poate ne vedemm!!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
dora78 spune:
Hello!!!
Va scriu si eu, dupa multa vreme (cred ca mai bine de un an jumate), ca sa nu ziceti ca am uitat cu totul de comunitate... Nu din dorinta mea n-am mai scris, ci datorita unei faze suuuper urate de aici, de pe forum, care m-a facut sa ma retrag si sa privesc din umbra, macar o perioada. Dar, in fine, asta s-a intamplat de mult, nu ne mai amintim de chestiile ...
!
Ma bucur sa va gasesc tot vesele, am sa mai pun si eu poze mai noi si noua adresa de la poze! Vad ca inca nu m-ati dat afara din listuta, asa ca inca mai am o sansa...
Va pup!
Dora, mami de
Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
CRISMIR spune:
DORA
,bine ai revenit!...lasa mai ,ca certuri sunt mai tot timpul,important e sa trecem peste ele si sa nesimtim bine aici!..hai baga ceva poze si mai zine de voi!
Pestisoriiiiiii,adunarea!!!
Pe unde umblati?...ce liniste e aici!![]()
Noi maine(sambata) mergem la un botez,abia astept sa dansez,ca de mult timp nu am mai topait,sper sa fie fain!
...nu stiu cu Robert cum va fi,ca incepe la 6 seara totul si cu asta mic ..cam greu...dar vedem noi.
la toata baltuta si week end placut!
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Hai ca dau eu
pe ziua de azi, nu am mai fost demult pe la voi... (Crig72 multumesc ca ti-ai amintit de mine
)
Noi suntem bine, ne laudam cu multe lucruri: Narcisa merge in 4 labe, se prinde de orice ca sa se ridice in picioare, nu sta locului o clipa, vorbeste tare mult... Raluca tocmai a implinit 10 ani, luni avem petrecere ca e dezlegare la peste...
Eu am avut serioase probleme cu netul... cam vreo 3 saptamani, ma si saturasem sa fac vizite la firma...
Emily, felicitari pentru casuta!
Ochi_verzi, totusi 8.40 e nota mare... sper sa gasesti post bun la detasare!
Iuliana, bine ai venit!
Crismir, l-am vazut pe Robert, inconjurat de fetite
; tu arati foarte bine!
I-am vazut si pe copilasii Elyanei 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Charlie spune:
Uite ca am aparut si eu !
tocmai am ajuns acasa din concediu ! Dupa cum ati aflat m-am vazut si cu Daneza noastra. 
Mirela ? Cand vi prin Ro ?
Pupici si lui Robert !
Cristina pupa mandra ta, !
Fetelor, a fost asa de frumos in concediu.... si a trecut asa de repede, am fost pe litoral, pe la Bucuresti, Curtea de Arges, Transfagarasan, Sighisoara... Very Nice,
Acum.. am o gramada de treaba !
Ve pup !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
CRISMIR spune:
CHARLIE
,ma bucur ca ai mai aparut pe la baltuta
...
dulce la tine si ,ce sa zic,noi vrem sa venim in Ro la anul prin iarna,asta daca nu sunt ceva modificari si vom venii si prin vara
..dar la anul cand voi venii sigur iti dau de veste!!!
ALEXANDRINA
,multumim frumos
...hai mai des cu povesti despre voi!!!..
la tot familionul!!!
A fost super la botez,am dansat si am baut
..a fost fain de tot...acum mai avem unul pe 25 ,sper sa fie la fel de bine!!!
toata baltuta si sa auzim de bine!!!
crig72 spune:
hello!!
Emilly sa stapaniti sanatosi casuta!!
Mirela am reusit!!hihi..doar unul
http://good-times.webshots.com/video/3077192090101878694aXGqCs
petrecere frumoasa si pe 25 !!
noi abia ne-am intors de la munte unde ne-am simtit excelent.Acum ma coc din nou acasa.
Charlie litoral?????si n-ai dat si tu un semn..hmm data viitoare nu mai scapi.
Dora bine ai revenit!!
xandrutza La multi ani Ralucai!!sanatate si multe bucurii!!
Mariuca
elyanne spune:
Ma mai cunoasteti? N-am mai scris de mult... dar nici voi ![]()
Am inceput sa-mi diversific baietii
... cu cereale. De 3 zile "mananca" cereale... Andrei mai bine, Mihai mai deloc... Dar incet si sigur invata si el cum sta treaba cu inghititul... pt. ca el in loc sa inghita, scuipa afara... si dupa cateva incercari se enerveaza si se pune pe urlat... ca doar lui ii e foame, n-are chef de experimente de-astea... si vrea sa vina lapteleeeeeeeeeeeee....
Asa ca noi invatam sa mancam... si cand or reusi sa manance amandoi bine cereale, incep sa le fac si supa de legume... pana atunci o tinem asa, cat o fi nevoie.
Despre mine... am inceput de vreo 2 sapt. sa merg la aerobic
pt. ca trebuie sa fac ceva cu kg in plus (am vreo 7-8 in plus, adica 60 kg la 1,67m, dar toate kg in plus sunt de la talie in jos
asa ca se cunoaste... ) Si cum nu poate fi vorba de regim cat inca le mai dau laptele de la mine, macar sa fac miscare si sa se intareasca muschii, daca kg. nu se dau duse...
Mandra e plecata la tara cu tac'su de azi pana maine... in ultimul timp au inceput sa plece amandoi in we... frumos din partea lor, mai respir si eu, dar pe de alta parte mi-e dor de zuza...
Al meu sot o tine tot intr-un examen... de vreo luna incoace... pt. angajare... inca un hop (miercuri) si speram sa fie de bine
ca m-am cam saturat... 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)