Pestisori, pestisori...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Oau , lume noua ! Si ce mult s-a scris....

Eu am fost plekata 1 saptamana, am fost la o nunta in Moldova, la un verisor, la Tg.Neamt , unde a fost foarte foarte frumos .Am dansat pana la 5 dimineata de am facut basici in talpa , apoi mi*au pus voalul si am luat si o cazatura , am avut o rochie cu colturi si m-i s-a agatat tocul....deci ...cica ma marit ......

Foarte frumosi copii si mamicile de asemenea ......

Alte noutati nu am . De ;uni iar la munca si abia suport caldura ....

Va pup !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sall!
De mult n-am mai intrat pe aici.Mi-a placut grozav filmuletul cu ANDREI SI MIHAI
felis si fulguletz,mai posteaza la "comori nov-dec2004" unde intru si eu mai des. Felis e bine, e foarte ocupata si am vazut poze cu Mihaitza care-i un scumpic. Si Fulguletz a pus poze cu nemtisorul ei...un frumusel.

Diana...tot Diana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MARUTA...bravo de fetita asa cuminte!...so tina Dumnezeu tot asa!!!

DANY,mai si eu nu stiam pe unde umblii de nu te-am vazut aici...fain cu nuntile,mie imi e dor de una,ufffffff...dar pana oi ajunge in tara la vreuna,am 2 botezuri luna viitoare...asa ca sper sa ne distram si noi,ca sunt la romani,deci sunt

MIHAELA,multumim de informatii...chiar eu nu mai stiam nimic de fete,stiam ca posteaza la copilasi,dar nu prea am timp sa citesc peste tot..iar de tine nu ne zici nimic,de fetita!!!

SEPHORA,bine ai revenit la pestisori!!!...speram ca mai des cu povesti si despre tine si despre copilas!!!

Eu nu am noutati,suntem bine,alergam si ne cataram peste tot,asta e fi'miu,evident,mergem la petreceri si plaja,e cald si aici de mori,noroc ca e oceanul la 10 minute de noi...bai fetelor,azi a dat un cap de spatarul patului de am zis ca ajung la spital sa-l coase..uff...si stiti de ce,pt ca sare in pat si se arunca...ma inebuneste cu saritul si cataratul,ii explic de toate,ca se loveste ,ca sa stea locului si nimica...e bine insa cand se termina doar cu un cucui sau o vanataie

la toata balta,duminica placuta!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Mirela, noi suntem bine.Eu am fost la concursul de titularizare dar am luat doar 8,40...nu ma asteptam la Alexandru Lapusneanul, asa ca nu am sanse sa ma titularizez pe unicul post care este la noi in oras.Voi merge din nou la detasare anul asta, iar la anul voi vedea.Diana e bine si ea, toata ziua nu sta o clipa.Mai nou nu mai sare in pat decat foarte rarIi tot amintesc ca a avut piciorul in ghips si se mai potoleste.Acuma are alte preocupari.I-a luat mama aripi de fluturas, asa ca toata ziua "zboara".Aproape toata ziua sta cu ele, ieri am iesit si la plimbare "inaripate".Toata lumea se uita dupa ea
Luna viitoare vom pleca in Tunisia(a castigat sotul o excursie de 2 persoane, la Gealan) dar pe Diana o lasam cu mama, ca e prea mica si ne tem de calduri si sa nu apara alte probleme.
Va si va doresc o saptamana frumoasa!

Diana...tot Diana
Mihaela si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Salut pestisori,
Citit si noi printre rinduri, vazut poze cu copii, frumosi toti si mari..., nu-mi vine sa cred ca trece timpul.
Bravoo mamicilor care ii cresc.
Sper sa reusesc sa intru sa va zic mai multe de noi.
Dar asa pe scurt, suntem bine, puiuta creste, se face din ce in ce mai nazbitiiioasa..., ii incearca limitele mamei.
In rest nimic special..vara cald, picnicuri, lincezeala...si din cand in cand mai bag un ochi pe aici.
Va pupam si va trasmitem numai bine!
Cateva poze: http://s192.photobucket.com/albums/z283/anastasia05_album/?action=view¤t=P1110118.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetelor ma primiti si pe mine printre voi?Sunt si eu un pestisor nascut pe 10 martie.Si fetita mea Maya este nascuta in martie dar pe 26,este o micuta berbecuta.

Daca mai vreti sa stiti ceva,va rog sa ma intrebati ca nu ma supar.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

MIHAELA,distractie faina in vacanta!...si nu fi suparata pt nota,las ca e timp si la anul,sanatosi sa fim.. si puiuta mica sa nu mai pateasca nimic!!!

SALISA,ma bucur ca sunteti bine si mai dai un semn de viata...am vazut pozele,minunate!!!...ce mare e si puiuta ta!!!...hai mai scrie-ne cate ceva de voi,ce mai zici tu,ai mai facut ceva cu munca?....cum te-ai obisnuit la America?...adica ce ai de gand sa faci,stiu ca ziceai ca te "plictisesti" acasa...eu din august merg la un curs si sper ca in cateva luni sa ma angajez ca am gasit ceva tare misto,care e si aproape de ce am facut eu in Ro si ma tenteaza ca pot lucra in viitor de acasa,deci am timp de copil...acu insa am nevoie de cursul acesta sa cunosc termenii in engleza ...uffff...mama ei de limba

IULIANA,bine ai venit la pestisori!..sa-ti traiasca fetita ,sa ne povestesti mai multe de voi!!!

Gata,fug ca e cam tarziu... si o duminica placuta la toata balta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu as vrea sa va povestesc dar nu stiu ce!
Ce vreti sa stiti?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

IULIANA,pai,stai ca te intreb eu
Ce faci tu,stai acasa cu puiuta?..ce varsta are mititica?..si,daca nu sunt indiscreta,la tine apare Bucuresti la profil,da ce cauti tu la ora 3-4 noaptea la calculator?!...sau esti pe alt continent?!..sau nu te lasa fetita sa dormi,sau ai insomnii?...hihihi...glumesc!!!...no,hai ca ti-am pus destule intrebari...mai bine zis,zine de tine,ce faci, cum esti ,ce vise ai?!!!...noi cam asa am inceput cand am facut cunostinta

Da unde sunttei pestisori?!!!
ADUNAREA!!!!

Eu am POZE noi!!!

la toti si o saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

hello!!
Mirela am vazut pozele.superbe mai ales o poza in care e Robert singur.Si tu arati foarte bineMi-au placut si torturile mmmmmmmmmmsuper.Mariuca inca nu s-a hotarat cu ce vrea tortul dar trebuie sa navighez sa vad ce gasesc.
am mai pus si eu cateva poze, am vrut sa pun si filmulete de la spectacolele Mariucai dar nu am reusit .oare unde as putea sa mai incerc ca pe webshots nu a vrut sa mearga.
Mihaela si eu am fost la asistat si la fel cei din sala nu a fost deloc incantati de subiect.concediu placut in Tunisia!te asteptam cu poze multe!!
Sephora bine ai revenit ! Matteo e un frumos!
Iuliana bun venit si sa va traiasca scumpetea mica!
salisa pupici pentru puiuta ta.e o dulce!
acum fug si eu la nani .
va pup pe toate!
Mirela mai striga o data catalogul ca eu zau pun numai absente nemotivate

Mariuca

Mergi la inceput