Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

angi nu ai vergeturi?!?! sa iti fie rusine eu sunt fericita posesoare de o prima portie de la 17 ani. acum e portia a doua, sa vedem unde incape si nr 3!

laura bebelina mea nu rade la cucu bau,desi eu insist, dar e nascuta in dec, e mai micuta.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000/album/1152921504619637561poze noi cu Octavian la 3 luni si 8 ore pentru cine e curios[\url]

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

desiree nu se vad pozele!
o noua distractie..... tati scoate limbuta si eventual niste saliva... intelegeti voi cum... bebe face la fel. tati iar, bebe iar! parca e o maimutica care imita tot. am filmat! adica acu' m,a laud si eu ca am imprumutat camera de la sora'mea (ca noi ) si filmez tot tot!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

desiree tot nu se vad

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by desiree

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000/album/1152921504619637561poze noi cu Octavian la 3 luni si 8 ore pentru cine e curios[\url]

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

nu se vad pozele....

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

La Multi Ani dragi mamici si fetite!!!!
Va dorim o primavara minunata, plina de bucurii, multa multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!!
Am avut putin timp liber si m-am uitat peste pozele copilasilor, sunt asa dragalasi toti, voi pune si eu poze noi, si incerc sa intru mai des, invat asa multe de la voi, si vreau sa fiu si eu de folof cand si cu ce pot!!!
Va multumesc!

P.S. Daca mai e valabila inscrierea pentru site-ul cel nou, si eu contribui!!!

Va pupem dulce,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

poze proaspete

acu se vad !

scuzati balbaiala !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Laura, noi facem cucu bau dupa ce iesim de la baita cu prosopelul. Tata e responsabil cu "cucu bau". intr-o seara tata nu a fost acasa si a plans fetita ca noi nu stiam asa bine ca tata.
ii place mult

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sunt pe fuga, dar trei lucruri tot trebuie sa zic.

1. dianocica, revino-ti! (aici merge emoticon cu mine scuturandu-te pe tine de umeri - ma duce gandul la o faza din Scary movie nu stiu cat). Pe mine m-a amuzat toata chestiunea, mai ales ca n-am banuit ca ai resentimente (disimulezi bine ). Gata, ti-ai dat doua bice, e rezolvata treaba. Hai sa bem pe chestia asta

2. La multi ani si felicitari mamicilor! Mai ales cele care sunteti mamici pentru prima data cred ca azi ati fost tare mandre de voi, si aveti de ce, de fapt toate avem: suntem mame si suntem mandre de asta!
La multi ani puilor care au mai crescut un pic si sarbatoresc azi: Eva, Grigore, Rares, Celeste, Ana, Mihnea, Tudor!

3. Stiti vorba aia: Daca nu o vad niciodata va fi prea curand? E vorba de soacra-mea. Ironia e ca tocmai azi, de Ziua Mamei, ma apuca sa vorbesc despre ea, dar iar s-a umplut paharul (si abia-l golisem aseara )
Dar daca ma gandesc mai bine azi e Ziua Mamei, nu a soacrei, asa ca sunt OK.
Si daca ma mai gandesc o data, toate fazele care ni se intampla ar face o comedie buna. Imaginati-va o faza in care ea face treaba si eu sunt la doi pasi in urma ei sa repar. Ea pune hainele Roxanei in dulap, eu in urma ei le scot pentru ca sunt murdare. Ea spala pe jos, eu in urma ei adun mizeriile. Ea pune vasele la loc, eu le scot si le pun in chiuveta la spalat. Eu incerc sa adorm copilul, ea vine si il dragaleste. Si asta aproape zilnic timp de 4 luni. Pai sa nu te umfle rasul?

asiza, intrebam de Lorazepam pentru ca atunci cand au de facut proceduri care tin de radiologie copiii sunt sedati aici cu benzodiazepine, medicamente care se termina cu "zepam", iar Lorazepamul ma gandeam ca aduce putin cu Fluor. Fluor seamana cu Lor, ma gandeam ca poate asta ti s-a spus si nu ai retinut tu numele complet. Oricum, sa nu iti fie frica de sedare, Denis nu va fi afectat si sigur i se va da o doza infima.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput