Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
CRYKETT,
mai da' ce baieti frumosi ai...amindoi au genele foarte luuungi...,foarte frumosi,sa-ti traiasca...
MADALUTA,
am vazut bibe,dar mi se pare complicat de folosit...,am si eu lingurita de silicon de la Primii Pasi...si sper sa-mi fie la fel de buna si in continuare...
YAGMUR,
am salivat la sushi ...,valeuuuu...Astea arata ca si California...,as minca cu ochii inchisi...
DIANOCICA,
aratai super inainte...,marfa de gagika...,da nu ne-ai spus...,ti-ai facut suvitele roz?D stie tango...,mai ,mai...,sa ne invete si pe noi...
BAMBO,
am uitat sa te felicit pentru micuta acrobata...
LAURA,
n-am baiat ,dar si eu stiam ca putulica trebuie pusa in sus...,cind ii pui pampersul...
ANATEO,
haioasa foc printesa ta...
RALUMAT,
cind o sa vin pe la Buc...,am sa stau ceva mai mult...si atunci te provoc la o tura de Lia Manoliu...,alergare cu carucioare cu tot...,ce zici?
KOKO,
nu-mi aduc aminte de cine vorbesti...,ce mai faceti?
FLORE,
si ca si fetele sustin schimbarea pediatrului...
DBUNNY,
noi am primit un buchet de flori,o cutie de bomboane si muuulte imbratisari...si poopici
MIRO,
super "baba" ti-ai ales...,la noi a fost cam frig,dar la Timisoara...,cald,cald...
RUXANDRA,
am retinut reteta,nici eu nu stiu diferenta dintre radacini...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Laura13 spune:
asa....mai aveam o intrebare...
3. de vreo sapt al meu bebe papa ce papa la san (chiar si mai putin de cele putine 5 min) dupa care ii da drumul, se uita la mine, gangureste, rade, se uita la perdea, etc. il ridic pe umar apoi mai incerc. se joaca de vreo 2-3 ori si iar o ia de la capat cu ganguritul. daca il trec la sanul 2 atunci papa voios, tot vreo cateva min dupa care... ghici? iar o luam de la capat cu ganguritul! voi ati patit asa??? ca eu ma distrez si imi drag de mor, dar tare imi e ca la cantar chiar o sa mor!
in alta ordine de ideei, din serialul moduri de joaca cu bebe... noi ne jucam cucu-bau1 ii iau manutele lui, imi acopar ochii cu ele, spun cucu. ii dau mainile la o parte si spun bau. si rade.... de se prapadeste!! el care la mine nu radea cu hohote sa il auziti acum. am si filmat... dar pana ajung eu sa va arat , mai bine incercati singure. e distractia saptamanii!
pupic ca fug sa fac baita.... mi s-a ingrasat parul, sta cat de cat ok si imi e dor de cornite
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
Dylan spune:
Buna si la multi ani de ziua fetelor!
In sfarsit, cineva care a nascut la euroclinic.
Sunt insarcinata in 32 de sapt si am mers acum o luna la dr. Cristian Gherasie la euroclinic. Mi-a lasat o impresie foarte buna ca om si am hotarat sa merg mai departe cu el, mai ales ca vreau sa nasc natural dupa ce acum 2 ani in martie am nascut prin cezariana.
Euroclinic are aparatura necesara monitorizarii travaliului si sper sa fie totul ok!
As dori, daca vei putea, sa-mi dai mai multe relatii despre tot ce inseamna nastere... spitalizare; conditii, pret... ma rog, eu am luat preturile din site-ul lor, ca asa cum ai spus si tu, receptionistele sunt doar de poza, habar nu au pe ce lume traiesc si mai sunt si obraznice. In mod normal, de spaga nu se mai discuta intr-o astfel de clinica. Spune-mi daca gresesc? Cu doctorul voi mai vorbi pe 16 cand am programare pentru ecografie. Pana atunci sper totusi sa aflu mai multe detalii! Hotararea de a naste acolo am luat-o deja, dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept si cum sa procedez!
Pe baby D l-am nascut in mizeria de la giulesti pentru doctor (Albu) care intr-un final s-a dovedit a fi si el o mizerie. Asa ca fug de mizerii cat ma tin picioarele.
Iti multumesc mult si iti doresc o primavara frumoasa!
Raluca
Laura13 spune:
dandusa da, asa mi-a spus si mie tipa asta... chestia e ca eu cred ca o sa i se ude toate cele tot timpul.... ca daca e in sus iese pisu pe sub pampers, nu? mai astept pareri... dupa aia ma hotarasc cum i-o asez!
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
angi_m spune:
p_onu
pentru poze: angighita@yahoo.com
nu ma stresezi
mai astept cat mai multe fete
suntem acum 48
pana la 100 mai e jumate
eu continui sa update-z si site-ul de pe geocities pana se lamureste exact problema cu noua locatie.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
chinico spune:
Nu stiu cate capitole am pierdut.Sunt o bleaga, ca am stiut ca nu o sa apuca sa intru o vreme si nu m-am uitat sa vad la care am ramas. Supa. De vita.
Am botezat sefa duminica, avem inca musafiri, maine ramanem iar in 3, redecoram camera copchilei ca de, saptamana viitoare face 3 luni si incepem armata...alte noutati..aaa...nu avem.
Shefa vomita in continuare, imi da in continuare trezirea de 3 ori pe noapte sa pape..sau sa vomite...sau ambele...am avut muci si inca mai avem dar nu mai curg siroaie...aaa..gata.
Evident ca nu o sa apuc sa recuperez ce am pierdut.
De maine insa o sa fiu la curent ca reluam programul sau mai bine spus instauram dictatura ca nu se mai poate...
Va pup pi toati.
chinico de Bea (13.12.2006) shefa
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Laura13
dandusa da, asa mi-a spus si mie tipa asta... chestia e ca eu cred ca o sa i se ude toate cele tot timpul.... ca daca e in sus iese pisu pe sub pampers, nu? mai astept pareri... dupa aia ma hotarasc cum i-o asez!
Poze Daniel
slideshow Daniel
Teoretic n-ar trebui sa iasa pisu afara din pampers...,ca doar putulica lui este mica... si daca ii prinzi si pampersul bine...ar trebui sa se absoarba inauntru...
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
madaluta spune:
laura; si noua ne-au spus mai multe persoane k e bine sa fie asezata in sus, dar nimeni nu stia si motivul pt care ar fi asa de bine. Eu incerc daca nu uit , sa i-o pun in sus, dar la cat se misca pampersul pe el,si la cat de incapator e numai in sus nu ii ramane...De iesit pisu, nu iese, decat dc nu e strans bine
Si darius doarme uneori cu ochii intredeschisi, dar atunci doarme iepureste...
dandusa: si eu folosesc deocamdata lingurita de silicon de la primii pasi, dar doar pt medicmente. Inca nu am trecut la diversificare. Am incercat bibele asta cu ceai sa vad cum este si avantajul este k lichidul ii vine constant si cate putin, nu tb sa ii mai scoti lingutita din gurita si o suge k si pe o tetina...Mie mi s-a parut ingenioasa ideea si de-asta l-am cumparat. Peste 1-2 luni ii voi testa de fapt utilitatea.
angi_m:in mailul cu fotografia am uitat sa precizez numele sotului: ciprian
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
dandusa spune:
quote:
Originally posted by chinico
Shefa vomita in continuare, imi da in continuare trezirea de 3 ori pe noapte sa pape..sau sa vomite...sau ambele..
chinico de Bea (13.12.2006) shefa
Ce program are shefa ta?De ce se trezeste inca de trei ori pe noapte?Ceva trebuie sa fie in neregula...
Felicitari pentru micuta crestina...
Poze Dandusa
crykett spune:
Dindusa multumesc frumos seamana cu tati la gene si Crinuta ta e o scumpa o curtam si noi poate avem noroc ca sunt multi pe linga eaare de unde alege multi baieti frumosi aici pe forum
cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE