Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ruxandra pun si io o intrebare da' sa nu ma luati la misto ca-s foarte nestiutoare: pastarnacul nu e radacina de patrunjel?
Se pare ca nu... nu ca eu le-as putea deosebi... asa ca nu ne ramane decat sa ne luam reciproc la misto, bucataresele lui peste..
4 luni fix, fix
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
dianocica spune:
quote:
Originally posted by flore26
Tot eu va stresez.Am fost azi la doctor si a cantarit/o pe alessia:in 22.02 avea 5150 iar acum 5500.Mi/a sugerat sa incep completarea cu milumil 1. Sa/i dau la mesele de la orele 12, 15, 18, iar dimineata si seara doar de la mine, primele zile, apoi o masa de la mine, una completare...si tot asa.Intrebare: cati ml ar trebui sa bea la o masa?Sunt cam suparata, pentru ca speram ca totusi sa nu fie nevoie. M/ai avem cica o problema: seara dormim prea mult si nu papam, adica doarme de la 22, uneori 23 pana la 6, 7. Cica trebuie trezita sa pape. Pai cum s/o trezesc daca doarme asa de bine?Ar trebui sa mai astept, sau sa incep completarea???Eu lapte am...
Poze printesuca marmaluca
si d doarme la fel si nu il trezesc. nu lua de bun tot ce zice dr. vezi si altul, e chiar o tampenie, copilul e ok si nu as da comp0letare in locull tau nici sa mqa bati.revin cu detalii, ma cere
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
flore26 spune:
fetele din tmo mare rugaminte am. recomandati/mi un pediatru bun. eu am auzit de Malai din balcescu.
Pai mai astept sa vad si alt doctor. Cred ca undeva gresesc si eu. Alessia doarme si ziua, destul de mult, mai ales afara.Uneori ,mananca la 12 si apoi la 17. o sa/i dau mai des. Sa vedem.merci de raspunsuri.Poze printesuca marmaluca
ruxandra_sb spune:
Alexandra a iesit un fel de bob mai scurt. Ceva simplu, care nu necesita mare filozofie pt aranjat.
Dbunny parca zeama in care a fiert carnea nu e buna pt bb. Nu mai stiu sigur de unde stiu; da o sa-mi storc creierii sau o sa intreb pe cineva avizat.
Crykett, o mare rugaminte: nu mai scrie cu majuscule. Pe net majuscule = tipete. Mersi.
Bulisor multumim.
Lavyada, felicitari pt progrese.
4 luni fix, fix
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Mirona spune:
quote:
Originally posted by kokorina
fetelor.....am o intrebare intrebatoare.....dar mare!m-a rugat o mamica de ianuarie,sa-i spun de unde am cumparat acele supozitoare pt constipatie,stiti voi care....carum carvi.i-am explicat ca eu nu stau in romania si mi-a fost usor sa le procur....in schimb imi aduc aminte ca o mamica de-a noastra pomenea intr-un mesaj ca a gasit de cumparat si in romania.din pacate,nu-mi mai amintesc care dintre mamici si nici din ce oras e....nici atat nu-mi aduc aminte.poate cititi mesajul meu si rugamintea mea totodata si sa putem ajuta mamica de ianuarie.va rog,mult!si va multumesc anticipat!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
KOKO nu stiu daca este vb de mine sau nu - dar noi tot din germania l-am procurat. Sorry - in Ro nu stiu sa fie - cel putin nu in TM - se uitau farmacistele la mine ca la filme straine cand intrebam de supozitoare cu chimen.
v-am pupat, ma duc sa petrec cu fetele mele timisorencele. you all si inca o data LA MULTI ANI!
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
porumbita80 spune:
Felicitari la mamici si la printese sa fiti mereu frumoase iubite dorite si asteptate
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Aseara era asa haios...statea la ta-su in brate, se uitau la nu stiu ce meci, iar piticul statea cu gura cascata si cu mana stanga intre picioare, pe pampers!!!!
Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia
carla e deja 6. ati facut gauri? toitul ok?
kokorina eu le-am primit din Germania, in tara nu am gasit DELOC!!! am incercat sa vb la sensiblue sa imi aduca pe comanda... cica firma respectiva nu aduce in romania! sorry! da' pt voi
chris aha!! pai dunga o mai am, mai estompata dar mai este. in schimb.... eu am avuit o gramada de par pe burta cat timp am fost gravida, de vreo 2 sapt am descoperit ca mi-a cazut.... ar trebui sa ma vedeti cum ma mangai pe burtica toata ziua... zici ca mai am un bebe
flore in aproape 3 luni a laut in greutatae 2kg, plus scaderea fiziologica... deci vreo 2.300. mie nu mi se pare putin deloc! si al meu a avut sapt cand nu a luat decat 100gr si mie pediatra mi-a spus sa ii dau lapte praf... eu i-as fi dat dar nu m-a lasat mama mea... mi-a spus ca unui copil care doarme 5 ore intre mese noaptea (asa dormea atunci) nu ii este foame. si multumesc lui D-zeu ca nu m-a lasat.... acum alaptez exclusiv... n-o fi Dani cel mai grasut de pe aici, dar ia constant 200 gr/sapt. daca lapte ai, si chiar prea mult fa si tu cum zic fetele... mulge-te un pic la inceput, marunca-l si da-i sa suga laptic din ala mai consistent. dar.... fa cum iti dicteaza inima.... despre completare... soryy... habar n-am!
dianocica pastarnacul nu e tot aia cu patrunjelul, e drept ca seama fff bine radacinile, dar pastarnacul e in general mai mare si are gustul mai pronuntat. din cate stiu eu!
hai ca am rasp la o gramada de lume... deci am si eu intrebari
1. pt mamicile de baietei: ati auzit cumva ca (virgula) cuculetul trebuie asezat in sus (adica in pampers... ar trebui pus cum il tin barbatii)? ca cica poate da probleme fff mari mai tarziu... impotenta si alte alea!
2. copii vostrii dorm cu ochii intredeschisi???? ca eu am ajuns ca nu mai pot sa imi dau seama cand doarme si cand nu
vroiam sa va mai zic ca ieri am cunoscut-o si pe porumbita
si pe Mario... si Mario ne-a oferit ghiocei
cam atat... daca mai imi aduc aminte de ceva....
pupici la mamici!
a! da!!! pt sarbatoritii de azi!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
bulisor spune:
Dianocica,poate o invata si pe fata mea sa danseze tangoCrykett atunci o lasam pt la vara.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
angi_m spune:
Chris, eu n-am facut niciodata mucenici. Asa ca n-o sa ma apuc acum cand am copil mic-mic. Doar am atatea babe in familie, sa puna mana sa faca.
Eu pe burta am doar dunga aia verticala de sub ombilic (linea negra parca se cheama, nu mai stiu). Oare la vara cand m-oi bronza pe burta o sa treaca?
Vergeturi n-am deloooc!!
Bebinuta, m-am prins, nu stiu ce-i face Mircea Iuliei, ca in parc doarme rupta, da' rupta. Halal spion mi-am ales
Laura, Iulia mea doarme cu ochii inchisi-inchisi. Daca sunt intredeschisi stam de 6 ca ori n-a adormit bine ori se trezeste.
Uraaa, am terminat de citit. Rau e sa ramai in urma.
Noi in seara asta plecam in vizita la nasi. Ma duc sa ma pregatesc.
Va pup
A_dejuuuuuu, hai repara-te, asta-i vreme de racit?
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
crykett spune:
Laura eu nu am tinut cont de cu e asezata putulica si nu pare a avea nici o problema la andrei in fiecare dimineata e treaza si putulica.si al meu bebe doarme cu ochii intredeschisi ii mai inchid eu citeodata.Scuze pt scris.
cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE