Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

BULISOR EU STAU APROAPE DE MOGHIOROS DAR INTRE ORELE 13.30-16.30 DOARME AL MEU BAIAT MARE ASA CA NU POT DECIT LA VARA CIND O FI ZIUA MAI MARE SA NE VEDEM .

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Fetelor copilul meu nu a dormit astazi decit o ora m-a inebunitcred ca ii ies dinti ca e alb pe gingie .

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by carla2005

La multi ani mamicilor!!!!

Azi la 5 ii fac gauri in ureki alexutei sa-mi tineti pumnii.
De doua zile chiuie non-stop..m-a creierit!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

ha ha ha! am citit ca ii faci 5 gauri in urechi si am holbat niste ochi...
cum a fost?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ma refeream la dunga de pe mijlocul burtii, de vergeturi nu mai discut...

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Tot eu va stresez.Am fost azi la doctor si a cantarit/o pe alessia:in 22.02 avea 5150 iar acum 5500.Mi/a sugerat sa incep completarea cu milumil 1. Sa/i dau la mesele de la orele 12, 15, 18, iar dimineata si seara doar de la mine, primele zile, apoi o masa de la mine, una completare...si tot asa.

Intrebare: cati ml ar trebui sa bea la o masa?Sunt cam suparata, pentru ca speram ca totusi sa nu fie nevoie.
M/ai avem cica o problema: seara dormim prea mult si nu papam, adica doarme de la 22, uneori 23 pana la 6, 7. Cica trebuie trezita sa pape. Pai cum s/o trezesc daca doarme asa de bine?
Ar trebui sa mai astept, sau sa incep completarea???Eu lapte am...

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by flore26

Tot eu va stresez.Am fost azi la doctor si a cantarit/o pe alessia:in 22.02 avea 5150 iar acum 5500.Mi/a sugerat sa incep completarea cu milumil 1. Sa/i dau la mesele de la orele 12, 15, 18, iar dimineata si seara doar de la mine, primele zile, apoi o masa de la mine, una completare...si tot asa.
Intrebare: cati ml ar trebui sa bea la o masa?Sunt cam suparata, pentru ca speram ca totusi sa nu fie nevoie.
M/ai avem cica o problema: seara dormim prea mult si nu papam, adica doarme de la 22, uneori 23 pana la 6, 7. Cica trebuie trezita sa pape. Pai cum s/o trezesc daca doarme asa de bine?

Ce n-as da eu sa mai am laptic la tzatzuca...toata ziua i-ash baga sfarcu-n gura...si ce n-ash da eu sa-mi doarma cupilu fara 2 treziri in fiecare noapte ?... fiecare vrea ce n-are...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by flore26

Eu as schimba pediatrul.. sau macar as cere si alta parere. Pai copilul a luat in 2 saptamani 350 g !! CARE E PROBLEMAAAAAA ????

In primele 3-4 luni un bb ia in greutate 500-1000 g/luna, media fiind de 750 g/luna.

Deci nu e cazul sa introduci lapte praf.

Nu trezi copilul noaptea din somn si nu-l fortza sa manance, poti ajunge asa la inapententza rebela. Si zi Slava D ca doarme! Mai citeste si la alte grupuri si vezi ca sunt si mamici capiate, pe care le trezesc noaptea bb-ii din ora-n ora.

4 luni fix, fix

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by carla2005

La multi ani mamicilor!!!!
Azi la 5 ii fac gauri in ureki alexutei sa-mi tineti pumnii.
De doua zile chiuie non-stop..m-a creierit!

ha ha ha! am citit ca ii faci 5 gauri in urechi si am holbat niste ochi...

Me too. Ma gandeam, mama ce mama moderna!!

4 luni fix, fix

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

la multi ani dragi mamici.azi m-am bucuat foarte mult ca sunt si eu din nou mamica.am fost foarte ocupata si nu am mai avut timp de calculator.acum s-a facut frumos afara si iesim mereu sa ne plimbam.nu puteam sa nu va zic inca o data la multi ani, sa fiti sanatoase si iubite.ada este foarte bine, este plina de energie, se intoarce de pe spate pe burta si invers, nu mai o pot lasa singura caci risc sa nu o mai gasesc in pat. acum a inceput sa intinda mana dupa obiecte, este foarte curioasa.ce bine este sa fii MAMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

da chiar asa.. mie pediatrul mi-a spus ca daca ia 150 grame pe saptamana e bine...deci in 2 sapt ar fii 300...si-a ta a luat 350. Nu te mai stresa!

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput