Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
angi_m spune:
Buna, fetelor
La multi ani tuturor!
Azi, pentru ca e 8 martie am venit mai devreme de la servici.
Asa ca economisiram laptele de il lasai la bibe pentru azi si il bagai la congelator pentru maine.
Aseara nu am reusit sa termin tot de citit, darmite sa mai si raspund la intrebari. Si muream de somn nu alta.
Stiu ca era o intrebare despre cum imbracam bb-ii pentru afara cand e cald. Eu o imbrac cu body cu maneca lunga, salopeta, sosete, o bluzica subtire cu maneca lunga, costumas (bluza si pantaloni) subtirel pentru afara si caciula.
Mai erau niste intrebari, dar zau daca-mi amintesc. Poate pe masura ce scriu.
Asaa, mai era o intrebare cu TV-ul. Si Iuliei ii place tare mult sa se uite. Eu incerc sa o tin cat mai mult cu spatele la TV, dar in coltul opus e calculatorul. Asa ca de multe ori cadem din lac in putz .
Aelita, daca zici ca nu e laptele tau asa hranitor, dar lapte este suficient, eu ma gandesc ca o fi bine sa mulgi cate 50 de ml din fiecare ca la inceput este mai mult apa. Asa bb ar suge laptele mai consistent si poate ia in greutate.
Acum, asa zice neuronu' meu, nu dati cu
Trimit si continui cu cititul (si cu raspunsurile)
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Dbunny spune:
Multumim mult de raspunsuri. Nu ma gandeam la dat carnita din supica la bb, numai zemutza... dar mai amanam vreo 2 lunite. Asteptam pan la 4 luni si face mama supica de zarzavat. Si nici la pireu(nici macar apos) nu ma gandeam sa-i dau. Orice-i dau ii voi da in bibe(deci strecurat si tifon...sau ceva de genul asta), pan pe la 5 luni.
Biberonul cela bfree e bun ? Cine garanteAza ? ca daca-i bun bun pun pe tata sa-mi aduca unu ca vine peste 3 sapt la noi. Vreuna care ati luptat cu colicii ati vazut imbunatatiri ? Ma duc sa dau un search pe google sa vedem ce apare ca avem vreo 8 biberoane si toate speciale anticolici, de la CHicco, BebeDue Medic, Avent, si d-aia...nix.
Laudati-va cu ce-ati primit de 8 martie, ca aici nu se sarbatoreste, ziua mamei e candva prin aprilie...da' d'aia mi-am invitat mama la cofetarie la un tiramisu...asa spre complectarea dietei.
Pupaciuni
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Biberonul Bfree e acelasi cu Bebedue Medic de aici din Spania, si-l folosesc de 6 saptamani si d'aia tot nis plini de gaze si colici
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by crykett
Pozele mele se vad?
Se vad ff bine, ai niste feciori tare ochiosi si frumosi, sa-ti traiasca.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
angi_m spune:
Fetele din Iasi sunteti niste frumoase. Ce bine ca va puteti intalni.
Dandusa, super filmul cu bebelusii si cu apa. Poate o incerc si eu la vara. Sa nu ma auda sosul ca nu ma mai lasa la piscina.
Noi vara asta nu cred ca mergem in concediu cu Iulia, ni se pare prea devreme. Dar la anul sigur mergem cu ea, si ne-am si gandit: la Fantanele, undeva pe langa Cluj.
Fetele care mai trimiteti poze cu tatici, va rog sa-mi spuneti si numele lui tati sa il pot trece in site.
Donia, eu l-am invitat pe Mircea sa scrie. Sper sa o faca. Are idei multe si utile, intrebari la fel.
Daphna, noi stergem bb in urechi cu betisoare cu opritor. Eu n-am auzit ca nu fac bine si nici nu imi dau seama care ar fi motivul pentru care sa nu fie bune. Nu mi s-a parut sa intre prea adanc in urechiusa.
Trimit si continui cu cititul si raspunsurile
site fulguleti
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
bebinuta spune:
Dia, cred ca vantul a adus crizele de plans din Dacia in Lipovei.
A tras fata mea un concert azi ca a trebuit sa o duc sus imediat ce am iesit. Mai fusesem o tura de 2 ore cand am ajuns cu ea in brate acasa si apoi recitalul care a continuat si in casa. Acum suge, dar cred ca ne mai asteapta ceva...
Si asa cald e afara, mi-e o ciuda...
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
bulisor spune:
LA MULTI ANI!pt toate mamicile si pt toate bebelusele si pt toate bunicile sa aveti o primavare asa cum va doriti.Dolores super faine pozele cu Davidutzu,este tare scump.Dolores, Auras_v am auzit ceva de Moghioros, pai si eu stau prin zona, cand ne vedem in parc?(dc vreti fireste)Noi suntem afara intre 13-15.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
crykett spune:
MERSI FRUMOS BEBINUTA SI A TA E O DULCE.
cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE
bulisor spune:
Ruxandra pt cele 4 luni pe care le-ati implinit, la mai multe.Ramsan.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
angi_m spune:
quote:
Originally posted by aelita
ultima masa de acum2 ore (inca doarme) a supt,a inmuiat ce si ce sanul,si a inceput sa urle.da-i ridic-o,zic a luat-o burta,ca asa face.cand s-o pun iar la san,urlete.s-o fi saturat ,atunci.nu,ca vrea suzeta(la noi cand molfaie la suzeta e semn ca mai incape lapte la burtak,ca altfel o scuipa ),o pun iar la san,iar urlete de cum o aplecam...o mai las sa-si faca de cap,reusesc sa o pun si la sanul celalalt ,fara sa urle,suge nitel si de acolo.iar incepe urlatul,iar ridic-o..iar nu mai vrea.tot molfaia la suzeta .ii pun 30 de lapte praf,II RUPE! ii mai pun 30,ii haleste si p-aia ! si in final adoarme multumita.
Aelita, asa a facut si a mea f. mult timp, si cateodata mai face si acum.
Odata, dupa ce a inceput sa urle la san, am facut testul si din biberon a baut tot, orice: ceai, lapte praf, lapte de mama mulsa. Doar din san nu vroia sa pape. Concluzia: ii doare atat de tare burtica incat efortul de a suge li se pare prea mare. La noi la fel nu a luat in greutate in perioada aia. Totul trece cu rabdare si calm, stiu ca pe mine ma supara tare rau chestia asta si imi impuneam sa fiu cat mai calma.
Tre sa plec, s-a sculat zuza
site fulguleti
Angi poze