Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura13 spune:
desiree acum se vad aveti la scaun (cred) o chestie porticalie... credeam ca e morcov... in prima sec m-am gandit ca i l-ai dat sa il rontaie scumpel foc! sa va traiasca!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Am intrat doar sa spun mamicilor un La multi ani!, o primavara frumoasa si senina si bebei cuminti si sanatosi!
Va pupam cu drag,
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by chris80
ma refeream la dunga de pe mijlocul burtii, de vergeturi nu mai discut...
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
linea negra se numeste... si eu o mai am, dar numai sub buric, in partea de deasupra s-a mai estompat ... de vergeturi nu mai zic nimik...
asiza la mine nu mai sunt rosii-movulii vergeturile, sunt mai albicioase deja si parca nu mai arata asa de rau ... dar cand ne-om bronza sa stii ca nu se bronzeaza si ele, ci o sa se vada mai tare, albe-albe
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dorsilia spune:
La multi ani mamici si fetite bebite!
Dragelor va rog din suflet, sunt pe punctul de a pleca cu fetita la spital, nu mai stiu ce sa fac. Nu ma lasa sotul s-o duc, zice ca nu e musai s-o duc la spital ca doar pediatra a vazut-o saptamanal, DAR, draga mea micuta n-a luat in greutate decat 10 grame saptamana asta pana acum, pana duminica la cantarirea saptamanala nu mai poate pune mult, saptamana trecuta a pus 80 gr, de papat papa 5 mese 500-570 ml, ieri a baut chiar 720 ml pe zi, ce sa mai zic? mai este cineva in situatia noastra, in grupuletul fulguletilor? daca merge in ritmul asta ajunge sa puna intre luna a doua si luna a treia numai 400-450 de grame! eu stiam ca copiii alimentati exclusiv artificial cresc bine de la formula totusi. Nu mai stiu ce sa fac, mi-e rau deja
Donia spune:
quote:
Originally posted by flore26
Tot eu va stresez.Am fost azi la doctor si a cantarit/o pe alessia:in 22.02 avea 5150 iar acum 5500.Mi/a sugerat sa incep completarea cu milumil 1. Sa/i dau la mesele de la orele 12, 15, 18, iar dimineata si seara doar de la mine, primele zile, apoi o masa de la mine, una completare...si tot asa.Intrebare: cati ml ar trebui sa bea la o masa?Sunt cam suparata, pentru ca speram ca totusi sa nu fie nevoie. M/ai avem cica o problema: seara dormim prea mult si nu papam, adica doarme de la 22, uneori 23 pana la 6, 7. Cica trebuie trezita sa pape. Pai cum s/o trezesc daca doarme asa de bine?Ar trebui sa mai astept, sau sa incep completarea???Eu lapte am...
Poze printesuca marmaluca
EU SIMT CA MA SUFOC!!!!!! Zic din nou ca ieri, las casa sa se prabuseasca, mancarea sa se arda, copilul sa planga, etc. Dar trebuie sa raspund la subiectul asta.
Imi vine sa innebunesc cand vad doctori atat de cretini, omul ala isi bate joc de tine, de copil, de meseria de medic!
Fetita a pus 350g in 2 saptamani, asta e bine, media e de 750 g pe luna, deci voi sunteti bine!
Cum sa trezesti copilul sa-i dai sa manance?
Schimba medicul, e ridicol ce iti spune. Voi nu aveti nici o problema, in schimb medicul ala are cu carul!
Spunea si asiza, totul tine de incredere. Ai incredere in tine ca ai lapte bun, ca poti sa cresti fetita cu laptele tau. Nu toti copiii cresc la fel, nu e obligatoriu sa ai acasa o dolofana, asta nu inseamna ca aveti vreo problema.
Of, mi-e lehamite de medicii astia! Ar trebui sa incurajeze mamicile sa alapteze, iar ei se arunca atat de simplu cu formula! Cum pot sa fie atat de superficiali?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
ei, stiam cum o cheama, dar prea imi aminteste de latina pe care am studiat-o timp de vreo 7 ani si pe care am urat-o in fiecare moment, si la care era sa raman in toamna si la care am facut meditatii si pe care tot nu am invatat-o!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
La multi ani mamici si fetite bebite!
Dragelor va rog din suflet, sunt pe punctul de a pleca cu fetita la spital, nu mai stiu ce sa fac. Nu ma lasa sotul s-o duc, zice ca nu e musai s-o duc la spital ca doar pediatra a vazut-o saptamanal, DAR, draga mea micuta n-a luat in greutate decat 10 grame saptamana asta pana acum, pana duminica la cantarirea saptamanala nu mai poate pune mult, saptamana trecuta a pus 80 gr, de papat papa 5 mese 500-570 ml, ieri a baut chiar 720 ml pe zi, ce sa mai zic? mai este cineva in situatia noastra, in grupuletul fulguletilor? daca merge in ritmul asta ajunge sa puna intre luna a doua si luna a treia numai 400-450 de grame! eu stiam ca copiii alimentati exclusiv artificial cresc bine de la formula totusi. Nu mai stiu ce sa fac, mi-e rau deja
Dorsilia linisteste-te! noi am pus 20 grame saptamana trecuta si 500 grame intr-o luna si pediatra a zis ca e super ok!
se pare ca daca nu pune in greutate intr-o sapatamana in care bebe a mancat ok, e din cauza ca a crescut in inaltime ... bebeii cand cresc in inaltime nu cresc in greutate si invers
pediatra mea a zis ca in luna atreia copii pun mult mai putin dc nu sunt alimentati la san... si nu cresc copiii asa de bine cu fiormula... la noi nici nu vreau sa fac o comparatie, dar noi nu mai crestem asa bine de cand suntem pe formula, in mod clar laptele meu era muuult mai bun pt ea, dar dc nu mai este, asta e, om creste noi cumva si cu formula ... cica in luna in care ai trecut de la laptele de mama la formula bebele nu mai creste asa bine... luna urmatoare isi revine, se adapteaza si el saracu'
e motiv de panica daca nu mancat deloc, dar fetita ta a mancat chiar bine saptamana asta!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
aelita spune:
madaluta ma gandec si eu ca la cat de urat miroase laptele asta praf..pfuu,mai zicea cineva pe aici,cum le-o place? pe langa laptele meu care e dulceeeeeeeeee.
crykett,acum se vad toate pozele.vaai ce frumos e si Andrei,cel mare !!amandoi au niste ooochi!!
carla sa ne pui poze cu cercelusii !si sa ne spui cum a fost si unde .
dianocica ce mistoooooooo poza cu tangoul!
angi asa m-am gandit si eu,sa mulg ce e la inceput..am si facut de cateva ori,dar vad ca tot nu a luat cine stie ce in greutate.
vad ca zici ca si Iulia facea asa,plangea cand sugea..si lua biberon.probabil din cauza colicilor,ca mai mult plange decat mananca,sau doarme,nu a luat in greutate.sper sa scapam repede,deja vad ca nu mai plange asa mult ca pe vremuri,se potoleste mai repede.
chris80
quote:
ha ha ha! am citit ca ii faci 5 gauri in urechi si am holbat niste ochi...
flore< la tine nu e rau cat a luat..dar daac e sa ii dai,nu te nelinisti,ii dai o perioada scurta,isi revine cu greutatea si treci din nou pe san exclusiv.
eu asa sper ,la mine,sora-mea asa a facut,i-a dat o luna doar,completare,cand a fost nevoie,si de atunci suge nestingherit,nu mai suporta bibveronul nici suzeta ,doar san! si e un gras contrabas
si chiar,a ta nu a luat putin.mie nu mi-a spus dupa o saptamana..mi-a spus ca in total,la varsta,si inltimea ei are cam putinel.dar nu trebuie tinut cont asa la saptamana.eu zic ca la tine nu e cazul de praf.
chinico,felicitari pt botez!
laura13 cand iese pishu pe-afara ,alta e cauza decat putulica lui in sus sau in jos.in mod normal nu trebuie asezata nicicum.verifica cum ii pui,numarul,calitatea,etc.cand ii pui pampersul,umfla partea interna spre afara.partea de mijloc,unde pune funduletul,scoate-o in relief.
desiree eu sunt curioasa,dar nu se vad pozele.
aa,mai jos se vad.iupiiiiiii,frumuselul Octavian!
Donia,eu nu mai stiu,intre atatea soacre..a ta sta la tine? ca vad ca nu esti in tara.
sau e tot acolo si vine pe la voi ?
nu o mai lasa sa se atinga de nimic,decat sa faci in urma.
a mea acnd vine sta cuminte pe canapea.
marani ,ce poveste trista...Imi inchioui cum s-a impartit sotul tau intre fericirea ca a venit pe lume copilul,si durerea pt pierderea tatalui.Si apoi,Craciunul...fara toti membrii familiei..
dianocico,vad pozele tale de acu doi ani.acu,daca zic ca ce frumoasa erai,interpretezi ca acum nu esti frumoasa.dar aratai super! si acum!
fetelor,vad ca toate ziceti sa nu dau lapte praf...nu stiu ce sa fac..o sa ii dau doar noaptea deocamdata,o saptamana ,doua,sa ia nitel in greutate sa nu ne ducem, rau in gaura.
ea mananca intre 8 si 11 mese pe zi.
ruxandra zici ca a luat ca la carte...fix ?hehee sa fie ea mai cu mot,sa nu cumva sa depaseasca.
pt doua luni nu ar fi rau,dar e cam lunguta,are deja 60cm.pediatra a zis ca in functie de inaltimea ei ...ca daca era mai mica probabil mergea.
dianocica vad ca ma bateeeeee
citesc,citesc,si la capitolul trecut,si ma cam convingeti sa nu mai dau lapte praf.
pana termin de scris cred ca sunt gata cu praful
dia,seamana cu mine,fir-ar sa fie,ca eu decat sa mananc mai bine ma bati! dar eu cand eram bebelus eram grasa rau,si speram sa imi dea e furca mai tarziu,cum i-am dateu mamei,maimarisoara.dar asta a inceput de acum!!
da graficul ala!
poate ca o fi graficul la romani mai grasunei.ca eu ma uit la voi cum ziceti de kile si ma uitla a meaaaaaa vai de mama!
anateo si a mea in pozitie culcat suge muuuult ,nu ma mai descaier de ea!! in brate duce lupte grele la supt! zici ca se rasteste la tzatza!
S.
doradora spune:
1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
17.dandusa
18.laura 13
19.miki 04
20.miro
21.porumbita
22.desiree
23.yagmur
24.asiza
25.bamboletta
26.bulisor
27.a deju
28.lavinia
29.ank999
30.madaluta
31.adinazot
32.dia 1609
33.danutz
34.florentina g
35.anateo
36.iasmi
37.daphna
38.luly
39.melinda 25
ei, fetelor, ganditi-va cum facem: impartim 1 milion juma` la toata lista, au 1.5+3 milioane?
si inca ceva: dupa ce ne hotaram care e suma si vedem cat da fiecare, eu as sugera sa trimitem si individual la mayaione, nu musai sa se stranga pe orase mai intai. eu, de exemplu, nu stau aproape de nimeni dintre noi, si imi e destul de incomod deocamdata sa ne intalnim pe undeva.dar sa vedem ce zice si mayaione.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
dorsilia, si copiii, ca si adultii, au perioade cand le merge mai bine si perioade cand asimileaza mai putin. pt linistea ta, poti merge sa faci niste analize, dar nu e musai sa fie ceva grav. eu cred ca o sa fie bine, o sa vezi.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri