Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si bebelina noastra a avut niste saptamani in care la cantarirea intermediara parea ca bate pasul pe loc, dar am ramas mirata sa vad cat poate pune in 2-3 zile. mai ales ca are pofta de mancare, nu te impacienta chiar asa, ca nu e bine pt bebe. raman la parerea mea sa faci niste investigatii, dar de fiecare data cand ma panichez alex imi repeta ca e un motiv pt care toti spun sa nu cantaresti copilul zilnic.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa citesc pe fuga cate ceva...
Chinico, felicitari pentru crestinarea shefei! de ce se trezeste de 3 ori pe noapte? Si Rares se mai trezeste de 2 ori dar foarte rar, sau daca e fff cald la el in camera (dau astia caldura noaptea nene de zici ca afara-s - 15 grade!!!)
Laura, si eu stiu de pus putzulica in sus, dar nimeni nu a stiut sa-mi explice de ce. Nu am gasit in nici o carte vreo indicatie pro sau contra in sensul asta...asa ca, daca cineva stie mai multe...sa ne dumireasca si pe noi.
Cu dormitul cu ochii intredeschisi...se intampla foarte rar si am observat ca doar atunci cand nu doarme foarte adanc.
iar la san, la fel ca la tine, suge 2-3 min, se opreste si incepe balciul ( a se citi bolboroseala). Doar masa de noapte face exceptie, fiindca atunci suge cu ochii inchisi de parca ar fi in transa, iar cand goleste un san de multe ori adoarme.
Dylan, nu stiu ce sa-ti spun de euroclinic, eu am fost doar la o consultatie acolo si am asteptat de mi-au iesit capacele fiindca Dr. era intr-o cezariana iar minunatele de receptioniste nu s-au gandit ca ar fi bine sa-mi spuna... Iar Dr. Albu...nu mai comentez, am avut o trimitere la o eco la el,(la Medicover) ca cica era mai avizat decat dr.meu sa o faca si lasand la o parte faptul ca eram programata la ora 8 dimineata (trebuia sa fiu la 9 la birou), a venit la ora 9.20, a bagat 2 tipe inaintea mea (cunostinte de ale lui) iar de tinut la eco m-a tinut 10 min cu totul, fara nici o explicatie, cand l-am intrebat ceva s-a rastit la mine ca are si alte paciente... Sa nu mai aud in viata mea de celebrul Dr.Albu!
Nastere usoara si bebe sanatos!
Flore, ce n-as da sa doarma si al meu pana la 6 dimineata?!!! Sa nu incepi sa-i dai completare, e pacat,...a luat bine in greutate.
Chris, eu am inca dunga ai si deasupra si sub buric...si e la fel de inchisa la culoare ca in sarcina.Iar deoparte si de alta, pe laterale si niste vergeturi frumoase... Ce ma fac la mare?!!!
Dbunny, am primit un parfum Calvin Klein, o cutiuta cu bomboane (ca tati stie ca mami tre sa mai slabeasca), o sticla cu sampanie italieneasca si un mare buchet de flori colorate...de care sunt ceam mai incantata!!!
Angi, maine trimit poza cu tati,...s-a laudat la el la birou cu site-ul nostru, toata lumea l-a admirat, mai ales ca are si o colega forumista de DC care urmeaza sa nasca in aprilie si care a zis ca or sa copieze si ele ideea...Asa ca e musai sa apara si tati la interval.
A_deju, neaparat masca...sa ai grija de tine ca sa treaca repede!
Aelita, rabdare multa!!!
Dandusa, si eu mananc ca sparta si ma gandesc cu groaza ca peste 3 sapt ma duc la job si nu ma incape nimik... Puneti-va cu biciul pe mine ca e cazul!!!
Asiza, Yagmur
Cam atat ...pupici la mamici si o noapte linistita!

Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Dorsilia, nu te speria, la 3 luni cei mai multi copii au pusee de crestere. Pentru linistea ta mergi sa vezi si ce zice un dr.
Tinem pumnii stransi stransi sa fie bine!
Gata, ma duc la culcare de data asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am scapat cu gaurile din ureki...a plans bietu copil...apoi a ras la asistenta doar doar o lasa in pace!!!
Stiti ce mi-a spus asistenta in legatura cu vaccinul de la 2 luni?!! Va mai aduceti aminte ca eram disperata ca plange copilu intr-una...vaccinul antipoliomielita a fost expirat, au informat astia de la sanepid toti medicii de familie ca lotul nu a fost tinut in conditiile corespunzatoare si a expirat de aceea toti copii au facut reactiile alea asa urate!!! Cica sa nu-i impusti pe inconstientii astia ...copilul meu a fost ca drogat 4zile, sper sa nu o afecteze si altfel sa ma trezesc peste ceva timp cu cine stie ce recatii ca ii omor!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

studiind caietul in care eu notez zilnic tot cepapa si cat cantareste saptamanal, am vazut o chestie inexplicabila:

la 2 luni in 17 februarie cantarea 5500
peste 7 zile cantarea 5700
peste 2 zile cand am mers la vaccin si am cantarit-o din nou acasa mai luase 100 de grame deci avea 5800,
apoi peste inca 7 zile avea 5880.aici deja m-a suparat
iar saptamana asta ma uiatam la ea si am avut impresia ca a slabit insa nu, stagneaza, sau a luat minim 10 grame, care-s egale cu ZERO

ce analize sa-i fac? i-am facut deja hemoleucograma si in afara de o usoara anemie nu era nimic in plus de specificat

o sa-i fac si o urocultura saptamana viitoare...altceva ce sa-i fac?

cu Humana 1 baietelul meu a crescut ca din apa, vanjos si rumen tot, deborda de sanatate si energie...asta mica parca e pisicuta nici sa planga tare nu poate, rareori are nemultumiri, doarme de pe la 11 noaptea pana dimineata la 8.00-8.30, de trezit nu pot s-o trezesc nici daca-i torn o galeata de apa pe ea, cred, am aprins becurile, am dezbracat-o de pantalonasi, am schimbat-o, nu se trezeste, se cuibareste intruna si doarme mai departe, tine ochii inchisi si buzitele stranse daca simte biberonul. Pai baietelul meu urla de se zguduia tot blocul de 2-3 ori pe noapte pana preparam eu formula, trebuia sa umble sotul cu el in brate ca sa nu se strofoace tot de atata urlete, mi-era frica de hernie pe atunci, si bea ca disperatu pana la 1 litru pe zi de era ditamai pepenasul la 3 luni.

mi-e rau de la stomac si deja ma tem sa nu patesc sa-mi moara DOAMNE FERESTE fetita sub ochii mei aici deshidratata, ca nici ceai, apa, nu bea intre mese. de aia nu stiu, s-o duc la spitalul de copii oare? sotul zice ca ii fac mai mult rau decat bine ca acolo se mai alege cu altele....CE SA FAC?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

Dorsilia, nu te speria, la 3 luni cei mai multi copii au pusee de crestere. Pentru linistea ta mergi sa vezi si ce zice un dr.
Tinem pumnii stransi stransi sa fie bine!
Gata, ma duc la culcare de data asta!!!

doamne, dar merg saptamanal pe capul pediatrei deja....cu aceeasi chestie :DECE NU MANANCA DESTUL FATA MEA? si-mi zice sa astept sa vedem daca-si face ferul efect, cica dupa 2 sapt de fier ar trebui sa se imbunatateasca apetitul, eu nu vad inca imbunatatirea...numai ce i-am facut vaccinul, deci a vazut-o atunci....s-o duc iar?

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2847061650060215842mxoVJG

astia-s puii mei, sper sa se vada, daca nu, spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

http://family.webshots.com/photo/2847061650060215842mxoVJG

astia-s puii mei, sper sa se vada, daca nu, spuneti

superbi copii ai ai! felicitari!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Dorsila e posibil sa nu manance si de la vaccin..a mea dupa vaccin si-a revenit cu mancarea cam la o saptamana si nici acum nu mananca cum scrie pe cutie ...cica ar trebui 150-180ml a mea bea 90ml rar 110ml!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Aelita multumesc de lauda si printesa ta e o dulce.

cristina de Antonio 20-11-2006 virsta Andrei 31-08- 2004virsta POZE

Mergi la inceput