Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Seara buna,
Nu am apucat sa citesc nimic din noul capitol..
Bebinuta, Laura - de ziua muncii ma intorc la job, dadaca nu am gasit inca.. ma apuca disperarile..
Dianocica, sint activa.. dar ma si doboara plimbarile astea... maine ma asteapta o zi crunta: intalnire cu americancele, apoi de terminat albumul foto ptr ai mei, curatenie la nasa acasa (unde va fi cheful de botez), apoi la mine si seara apar ai mei din Bucuresti....
Acum fug la somn, ca ma dor toate... deh, batranetea...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

koko mie mi le-a trimis din germania intr-un plic d-ala cu bule :)

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by kokorina

fetelor.....am o intrebare intrebatoare.....dar mare!m-a rugat o mamica de ianuarie,sa-i spun de unde am cumparat acele supozitoare pt constipatie,stiti voi care....carum carvi.i-am explicat ca eu nu stau in romania si mi-a fost usor sa le procur....in schimb imi aduc aminte ca o mamica de-a noastra pomenea intr-un mesaj ca a gasit de cumparat si in romania.din pacate,nu-mi mai amintesc care dintre mamici si nici din ce oras e....nici atat nu-mi aduc aminte.poate cititi mesajul meu si rugamintea mea totodata si sa putem ajuta mamica de ianuarie.va rog,mult!si va multumesc anticipat!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

KOKO nu stiu daca este vb de mine sau nu - dar noi tot din germania l-am procurat. Sorry - in Ro nu stiu sa fie - cel putin nu in TM - se uitau farmacistele la mine ca la filme straine cand intrebam de supozitoare cu chimen.

v-am pupat, ma duc sa petrec cu fetele mele timisorencele. you all si inca o data LA MULTI ANI!

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

dorsilia ..... FELICITARI PTR COPII!! sunt super ! incearca sa ii dai papa afara .....eu mai nou afara ii dau papa de pranz ca in casa ma apuca noaptea ! sigur vei reusi sa gasesti o rezolvare cu asa super-copii sigur ca in spate e o super-mamica ! pupiciiiii

fetelor ma duc la nani ptr ca maine avem o zi absolut speciala !!

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dorsilia, ma bucur ca nu te-ai suparat prea tare pe mine, dar m-am gandit ca poate un dus rece ti-ar prinde bine.

Si nu te asteptam sa postezi numai cand totul e roz-bombon, ci si atunci. Ideea e sa ne impartasim si necazurile, sa cautam ajutor, dar sa ne impartasim si lucrurile minunate de care avem parte.

Chiar inteleg prin ce treci.. crede-ma timp de saptamani intregi nu mai vedeam altceva in fatza ochilor DECAT ca Matei nu mananca, DECAT ca Matei nu creste deloc in greutate, atat si nimic altceva. O luasem bine de tot razna... de abia dupa ce mi-au devenit indiferente "aceste mici amanunte" am luat-o din nou in sus. Inclusiv Matei.

Pt trecut in lista sa ne mai spui si ce lungime a avut Andreea, la cate sapt s-a nascut si, daca vrei, data nasterii tale si ora nasterii ei. Ah, si numele si data de nastere a fratziorului.

Si mi-a placut enorm ce ne-ai povestit despre Andreea. Este o fericita, ca mama, tata si fratele ei o iubesc atat de mult.

Va doresc sa aveti parte de un botez minunat si bineinteles, te asteptam cu poze si povesti proaspete despre comorile tale. Si bune, si mai putin bune.

Noapte buna!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

...am uitat sa te intreb de acea ecografie pe care trebuia s-o faca Andreea in marte.. ati fost deja?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Intru si eu sa va spun LA MULTI ANI tuturor.
Acuma am reusit sa citesc din urma.Sper sa ma lase piticii miine sa intru mai devreme.
Se discuta daca sa trezim sau nu copiii sa le dam papa.
Rares doarme toata noaptea de cind nu mai are colici nu se mai trezeste sa manince dar nici eu nu-l trezesc.
Am facut greseala sa-l trezesc o data si a tras de 2 ori din biberon si s-a culcat la loc.Asa ca se trezeste el daca ii este foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Pe mine m-a apucat harnicia...,am terminat mucenicii si acum ma apuc de calcat rufe...
Aseara nu m-a luat somnul si basta...,m-am culcat la 4.30,dupa ce mi s-a trezit bubulina sa manince masa de noapte...,am stat cu ea la rigiit si apoi am reusit sa adorm...,dimineata in schimb...,ea tragea de mine sa-i dau sa pape,iar eu ii indesam suzeta de zor...,sa ma lase in pace...Intr-un final ,m-am trezit dupa vreo sase ore de somn,ca tati saracu' trebuia sa doarma...,iar fata mea avea concert,isi regla vocea...,o apucase vorba si nici ca o mai puteai opri...
Vreau sa va zic ,ca sint tare mindra de Crinuta mea...,inainte sa ramin insarcinata,visam sa am un copil model...care sa nu plinga...,sa nu vrea sa fie leganat non-stop si sa manince...Aveam in familie un terorist ,care le facea pe dos pe toate...,de cite ori mergeam la el in vizita...,plecam socata ...,iar pe drum...,vorbeam cu al meu sot...,ca noi nu vom lasa sa se intimple asta si ailalta...Tot timpul zicem ca al nostru n-o sa faca ,sau n-o sa zica...Soacra mea ridea de noi si zicea..,"las' ca va vad eu...,cum o sa-i puneti coarne si cum o sa uitati ca face la fel ca toti...!!"In fiecare seara dupa ce maninca si rigiie ,o pun in patut si plec din camera,iar ea ca o fetita cuminte ce este...,adoarme singurica in max 5 minute...,ei in momentul in care realizez ca a adormit,imi vine sa o trezesc si sa o iubesc si sa-i spun ca este un copil minunat de cuminte si ca pina acum,este asa cum am visat eu sa fie...Imi doresc tare mult sa am rabdare si sa-i explic asa cum se cuvinte tot ce trebuie ,pentru ca ea sa inteleaga de vorba buna si sa nu fiu nevoita sa tip la ea...,de bataie nici nu mai vorbesc...Am urit din toteauna ,metoda asta de a educa copii,cind ei au nevoie de muuult mai multa afectiune...si noi,ocupati fiind cu treburile zilnice si acaparati de stresul cotidian...,uitam sa le oferim dragostea de care au nevoie...Imi doresc enorm ,sa-mi fie Claudiu prin preajma,pentru ca impreuna sa oferim tot ceea ce noi avem mai bun in noi...,sa oferim dragoste...,muuulta dragoste...,copiilor nostrii...

De vreo saptamina ,am observat un lucru haios,zic eu...Crinuta stringe din pumni tare,isi intinde minutele si stringe si din gurita ...,ca si cum s-ar enerva...Anul trecut cind am venit acasa,nepotul meu avea 1 an si 3 luni...si facea acelasi lucru,dar la el se vedea mai clar ,pentru ca era mai mare...,eu ma distram de fiecare data cind il vedeam...si masa' il punea mereu sa faca...,am chiar si un filmulet cu el...,cind saracu' se si plictisise de cite ori il puneam sa faca...,masa' ii zicea..."Razvan,cum stringe baiatul din pumni?"...si el stringea din dinti si din pumni si parea ca s-a enervat cumplit...si noi ne prapadeam de ris......ei la fel face fimea...si cind am vazut-o prima data ...,la nepotul meu mi s-a dus gindul...
Tema zilei
Oare o fi adevarat ca atunci cind esti insarcinata,daca nu-ti doresti ca copilul tau sa semene cu cineva...sau sa faca ceva ce ai vazut...,sa dai cu mina pe la spate sau sa faci nu mai stiu ce???

VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dia,zici ca bebeii cand cresc in lungime,nu cresc in greutate mult.e posibil sa fi fost si asta la mine,ca s-a lungit asa de-odata..
dorsilia cum mi-au spus si mie fetele,randare multa! nu se poate sa fie bolnav copilul si sa manane totusi binisor..
nu stiu exact cat trebuie sa manance la vartsa lui..vezi ce zic si fetele.
dar eu zic ca nu are nimic copilasul!
vaai,vad pozele!!mai,ce frumosi sunt!! si cum o tine fratiorul in brate! ce ochi are baietelul!mai,eu o vad grasunica,cum adica sa iti moara,domane fereste,nu te mai gadni la asa ceva!! cred ca a intrat asa o frica in tine,ai grija sa nu se transforme in panica.linisteste.te,calmeaza-te,mergi la medic daca asta iti face bine,dar incearca sa nu mai gandesti asa negativ!
carla,mai spune.mi cum a fost cu cerceii.a fost cu aparat din ala capsator cu tot cu cercei? a plans la prima ureche ?si apoi la a doua a mai stat?
cum asa sa fie expirat vaccinul? baaaai,nu s epoatea sa ceva!!
bun,si acum ,copiii sdunt ca si nevaccinati anti poliomielita??trebuie sa intepati iar?? ca si fara vaccinula sta e periculos..

fetelor,toate care ne agitam cu greutatea si ne dam una alteia sfaturi,citit bine ce zice ruxandra !!!! aici
ruxandra,promit ca nu osa ma mai agit,sa manace cat vrea,cand vrea!merci,m-ai trezit la realitate!
dorsilia
nu o lua asa! ca nu deranjeaza pe nimeni mesajele astea mai negative...ca si eu vin sima mai agit pe aici cu cate un mesaj,siimi palce cand ma trezeste la realitate cate o fata.fetele dau cate un sfat asa mai racoros,ca un dus rece ca sa ne trezim,draga mea,nu ca sa nu mai scriem,nu ca le deranjam pe ele cumva,ci ca sa ne trezim noi sisa ne revenim!! ca doar asa ne putem ajutta !stai linistita siscrie cat vrei si ce vrei ! chestia cu scrisul despre lucruri frumoase era un sfat pt terapie.
dandusa,ma bucur tare mult ca pana acum,Crinuta e un copil model! sunt convinsa ca atat timp cat nu vrei in ruptul capului sa ajunga ca ceilalti copii pe care i-ai mai vazut si nu ti-au placut,vei reusi sa o educi asa cum iti palce tie!
asa fac ei ,cand mai cresc,si se enerveaza: strang din pumni si din dinti,parca tremura de nervi,hehem,au si ei nervi,maaa!!
treaba aia cu datul mainii pe la spate sialte cele...iti dai seama ca e kaka maka.copilul tau va semana cutine si cu barbatu-tau! si asa cum il educi,asa il ai.
te pup si pup Crinuta ! azii-am aratat coditele ei lui barbatu-meu,ca nu avusesem timp pana acum si i-a palcut tare mult! dar a zis ca e mai maaaaare ca a noastra.parca ii era frica sa nu cumva sa zic ca e de-o seama si totusi a ta e asa dezvoltata.haha ,s-a linistit cand i-am spus ca e cu 2 luni mai mare...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Pai Chris suma e doar 1,5 mil pt domeniu. Sa vedem cate ne strangem pana la urma, deocamdata vin 38 mii lei de persoana.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Propun o tema pentru azi: varsta exacta a bebelui si ce anume a invatat sa faca pana acum
De exemplu, Ana a mea stie la 4 luni si o saptamana sa isi coordoneze miscarile manutzelor, isi aseaza jucaria cu maare grija pe burtica sau pe pernuta, rade in hohote, zice "maaa" cand plange (creste inima in mine, ca se intelege "mama"), cand ii este foame arata cu manutza biberonul sau daca vrea nani il trage pe tati de tricou pentru ca de obicei el o culca. Ii mai place sa faca praf tastatura lu' mami si sa arunce mouse-ul de pe birou. Daca o tin pe picioare si rezemata de burta mea se ridica singurica in fundulet si sta perfect dreapta.
Asculta Malina Olinescu pana adoarme, ieri am fost in vizita si nu aveam melodia la noi asa ca a inceput sa-si cante singura inainte sa adoarma. Vorbeste pe limba ei toata ziua, ii plac cartile la nebunie, in special "Ratusca" de la primii pasi. A invatat sa tina cartea si da pagina cu degetelul aratator. Ne intoarcem pe burtica dar nu putem inca sa mergem in busi si ne enerveaza ingrozitor lucrul acesta. Se taraste cativa cm dar oboseste rau, fiind si grasana. Adora sa fie alintata si sa ma alinte. Ma ia cu manutzele de gat si ma strange de nu mai pot respira si ma ia la pupat, ma umple de bale. Cam atat, daca imi mai aduc aminte, mai scriu.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Si uite cum imi fac eu singura de cap pe aici daca tot sunt treaza de la ora 3...Am pus cateva poze noi cu fii-mea aici
Va place scaunelul de baie broscuta pe care l-a primit de la tati de 8 Martie?
Povestea nasterii

Mergi la inceput