Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

taedi cu carceii eu sunt patita rau de tot. Am citit ca in sarcina sunt normali, si ca sa ii eviti, sa incerci sa nu flexezi laba piciorului...adik ma rog, sa nu o intinzi. La mine a functionat asta cand il simteam ca se apropie. Si la fotbalisti cand au crampe musculare tot asa li se tine laba piciorului cat mai apasata ca si cum ar calca pe ceva. Sper ca ai inteles explicatia alambicata, ca sunt cam somnoroasa azi.

20 David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Va pupic pe toate, ma duc sa plimb burtica.

Fetelor care ne scriu de la serviciu va urez week-end placut!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mi-e asa un soooommmmmnnnnn!

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

oaana, da, si eu am placenta anterioara si abia am simtit o data ceva, in rest nimic - si am 18s+.
Lavinia, fa repede minunatiile alea cu care te lauzi (palariuta cu bolero asortat) ca vine comandaaaa.

Weekend placut la toata lumea!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

UNNDE-I PATULTUL LUNA1? VIN SI EUUUUUUU, MA PRIMESTI? SUNT CAM DAR PROMIT SA NU-L RUP
TU CUM TE MAI SIMTI? AM URMARIT MESAJELE VOASTRE SI VAD CA NU AI SCRIS NIK DESPRE BOALA.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nicoleta patut nu e ca sunt la serviciu dar ce as mai dormi... Nu glumesc, mi se inchid efectiv ochii.

Despre varsat de vant chair am scris la pagina anterioara ca sunt fericita ca azi se fac trei sapt de cand am intrat in contact si nu am nimic deci se pare ca am scapat si eu si fiu-miu. Asa zice moasa ca de obicei cam dupa doua apare.

Mie mi-e somn si zgatia mai imi trage cate una asa pe neasteptate. Probabil sa ma tina treaza.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Am crezut ca numai pe mine ma tine treaza inamikul ziua, dar vad si ca la tine la fel. Ma bucur ca esti bine si scuze ca nu am fost atenta la mesaje, am incercat in cateva ore sa citesc tot. Vad ca am mai si sarit
Oricum pupici

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin si pe mine ma cam deranjeaza cand stau in sezut, si e nasol, mai ales ca nu pot sta la calc cat as vrea Poate daca analizezi mai atent intepaturile si le descrii apoi amanuntit te mai ajutam noi sa-ti dai seama daca sunt sau nu contractii.

Ioana stii la ce ma gandeam? Cand am fost in Creta asta-vara, se punea f mare accent pe ce e facut de mana omului (peste tot scriau hand-made si nu stiam de ce naiba sunt asa de scumpe, ca doar nu sunt poleite cu aur). Poate ne facem o afacere pe internet, ce zici? O cooptam si pe Alina.a

Luna si mie imi pare bine ca a trecut pericolul, si ca sa vezi, te-ai stresat degeaba Bine ca s-a terminat cu bine. Sa stii ca si data viitoare vom fi alaturi de tine, sa speram ca nu va mai fi o data viitoare.

Luna, Nicooleta si eu mooor de somn, desi, spre rusinea mea (fata de fetele care sunt la serviciu, sa nu fiti invidioase pe mine) am dormit deja la amiaza

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

lorinaoo1 si eu am dormit la pranz. Pe mine bb oricat ar misca nu ma deranjeaza cand vine vorba de somn. Loviturile lui nu sunt asa puternice, doar niste miscari de pestisor!

20 David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Cine imi explica si mie cum e cu placenta anterioara si cea posterioasa?A dica unde trebuie sa fie localizata ca sa fie anterioara si unde sa fie posterioara??

Nici eu nu stiu daca l-am simtit f clar pe bb, doar asa mici impunsaturi, sa fie el, sa nu fie?! Si la Stefi a fost tot cam asa, dar de simtit bine l-am simtit dupa sapt 21.

E adevarat ca nu sunt f slabutza, ba din contra si pana loveste in stratul de sunculitza, sa mai simt si eu...Imi povestea o prietena de o femeie de 180 kg care s-a dus la dr acuzand dureri de stomac si de fapt a nascut! Habar nu a avut ca a fost gravida...Sa fie oare posibil?

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput