Mamici de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Posibil ca stratul de sunculitza sa atenueze miscarile lui bb. Adik eu asta banuiesc. Astept sa aiba si el mai multa forta sa il simt mai bine.
Legat de nasterea fara sa stii ca esti gravida, am vazut cazuri pe reality tv, dar nu prea vad cum se poate asa ceva!Cat de neatenta poti sa fii sa nu te puna pe ganduri lipsa menstruatiei 9 luni?!

20 David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Tocmai am primit vestea ca cea mai buna prietena a mea este din nou insarcinata!!! Mai are un baietel de 1 an si 3 luni! Sunt tare fericita pt ei!

20 David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simo,

aylin, am citit printre randuri despre durerile tale. mie imi par dureri normale de sarcina, aparute din cauza modificarilor structurale pe care le sufera ligamentele si musculatura abdominala. le poti percepe ca pe intepaturi localizate sau chiar dureri difuze, care se pot accentua spre finalul sarcinii cand burta creste f mult si bb "coboara". contractiile apar atunci cand se intareste burta si o simti ca un glob tare (daca pot sa ma exprim asa). si astea sunt fiziologice in sarcina, atata vreme cat nu sunt f frecvente si dureroase.

carmena, uterul are 2 fete: una anterioara, catre vezica uterina si muschii drepti abdominali si una posteriora, spre coloana vertebrala. atunci cand placenta este situata anterior, se interpune intre fat si peretele abdominal si atunci miscarile lui bb pot fi "atenuate" si le simti mai greu.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Carmena, placenta anterioara este atunci cand e localizata spre peretele frontal al uterului, iar cea posterioara cand e localizata in partea din spate a uterului. Ca sa intelegi mai bine, am gasit cu google un desen:

http://www.medynet.com/usuarios/nnuneza/obstetricia/placenta1.jpg

Prima poza iti arata pozitia gravidei, iar ultimele doua sunt exact ce te intereseaza pe tine.

Simo si Lorina, sunt si eu ieseanca, dar plecata de vreo 10 ani de-acasa. Acuma ca a venit primavara, tare mi-e dor de o plimbare prin padurile din jurul Iasului, de ghiocei si toporasi... Bucurati-va voi de ei si pt mine :)

Felicitari fetelor care au aflat deja culoarea caruciorului! Am fost si noi la eco de curand si am aflat ca vom avea o fetita. Poate trece si la mine cineva caruciorul roz :) Multumesc anticipat!

Am si eu o intrebare: voua vi s-a intamplat sa simtiti un gust aiurea in gura? Eu nu stiu ce sa fac, orice as manca si oricat de bine m-as spala, parca am un gust ciudat, nu stiu cum sa-l definesc, poate putin metalic. Nu stiu ce sa mai fac, iau niste pastile de calciu pt arsuri stomacale si ma gandesc ca ele or fi vinovate. Daca ati auzit de asa ceva si aveti si vreun remediu, v-as fi foarte recunoscatoare.

Mergi la inceput

Acum vad ca a scris si Anya explicatia despre placenta.
Eu insa am uitat sa adaug semnatura care mi-e tare draga, asa ca profit si o fac aici (sa nu radeti de mine!).

17+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Simo am vazut ca ai intrebat daca a zburat cineva gravida fiind si daca a trecut prin detectorul de metale. Eu cand eram in luna a patra. Nu este contraindicat. Eu am intrebat si doctorul si la aeroport (aia se uitau ca la zmeu la mine ca pe atunci nu se vedea burta deloc). Asa ca vacanta placuta.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cred ca sunt la ultima poza, aia cu posterioara .

Felicitari musetto pentru bb-ea! Si eu am un gust metalic/mentolat si zic ca sunt de la arsuri dar nu iau nimic, e suportabil!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

simo, am uitat sa iti raspund la zborul cu avionul! si eu am zburat in luna a 2a. am intrebat ginecologul si mi-a zis ca nu e nici o problema, ca nu e ca la roentgen.
eu zic sa nu iti faci griji din cauza asta, ci doar sa te bucuri ca in curand vei fi la soare si caldura !!!

Iulia

17+

Mergi la inceput

jadi, multumesc pt carucior si pt lamuriri. Ma temeam ca ori oi fi eu alien, ori m-am pricopsit cu vreo candida, desi alte semne inafara gustului ciudat nu am.

17+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gata cu plimbarea mea lunga, am fost pe la ai mei si am papat buun. Trebuia sa mergem la un prieten dar mi-am dat seama ca toata lumea fumeaza si o sa mi se faca rau si am renuntat.

pentru raspunsurile legate de detectorul de metale.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput