Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Simo78 spune:
Ile ceea ce povestesti tu, in Emirate e absolut normal. Localnicii care au foooooarte multi bani fac copii cu nemilita unul dupa altul. Si sa ii vezi prin magazine cu unul in burta, unul in brate, unul in carut, 2-3 de fusta......... Si galagiosi si prost crescuti, ca nu mai au timp sa-i educe ca vine urmatorul pe care trebuie sa-l creasca. Si prin urmare sunt crescuti de bone (indience), care is vai de capul lor! De indieni am sa va povestesc altadata.
Simona
18+
Matei Hisham
poze
lorinaoo1 spune:
Na ca ramasei in urma cu raspunsurile si cu scrisul. Olgutza, nu am vazut raspunsul tau la septovag. Si ca sa raspund la intrebarea ta cu internarea, prima data era necesar pt ca aveam contractii si dr a zis ca e mai bine sa ma supervizeze un pic. Dar atunci nu am avut nimic in spital, m-am simtit ok. Acum, insa, am fost internata pt continuare concediu - dr mea e cica sefa de clinica si numai asa imi poate da concediu medical, asa am inteles eu, ca cica nu-mi poate da altfel concediu, mai ales daca vreau sa ajung si la comisie. Numai ca de data asta chiar am nimerit-o rau. I-am spus dr-itei ca nu m-am simtit bine si data viitoare, cand ma voi confrunta cu comisia, imi da internare de o zi, adik ma externez in aceeasi zi. Si pana atunci sper sa-mi revin, ca nu ma mai parasesc durerile de burtik. Din pacate, politica spitalului nu-mi permite sa ma duc acasa cand am bilet de internare. Ne punea sa semnam o declaratie ca cica daca nu respectam prevederile spitalului, nu stiu ce masuri se vor lua. Sincer nu voiam sa fiu indisciplinata in fata comisiei.
Aylin ma bucur ca te-ai mai linistit si ca nu erau contractii ce simteai tu 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 22+
olguttza spune:
Lavinia, am inteles. vad ca bucurestenii nu-s asa drastici in privinta internarilor astora. si e mult mai bine asa (cel putin pt. mine!).
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
ilenutza spune:
Simo, unde ai vazut, la Iasi?sau locuiesti in alta parte!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
aylin_tarcan spune:
eh, lorina,...ce sa zic. prin telefon, eu zic ca ma doare la ovare, el zice ca nu sunt contractii....am luat un no-spa, preventiv. dar tot vreau sa fac eco aia. ca sa fie. si o sa plec mai devreme de la serviciu sa stau in pat, ca ma cam doare cand stau in fund observ. poate ca apasa uterul nu stiu cum.
dar nu sunt chiar speriata. m-ati mai linistit voi. eu cred ca tot trebuie sa te mai doaracate ceva din cand in cand. chiar asa, nimic, cred ca nu se poate. si ma gandesc ca daca nici de la no-spa nu trece, nu e contractie, ci e altceva.
asa ca eu nu ma mai sperii de cate ori ma inteapa pe ici pe colo
Aylin,
16+ 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Simo, unde ai vazut, la Iasi?sau locuiesti in alta parte!
Ile20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Nu, nu! In Emiratele Arabe Unite.
Simona
18+
Matei Hishampoze
taedi spune:
Samurai Lady-felicitari pt baietel,sa fie sanatos si papcios.
Fetelor lasatimi si mie un baietel
Am patit-o si eu rau de tot azi noapte:ma-m trzit cu un carcel la piciorul stang darasa de tare incat si acum ma doare,abia pot sa merg

Insanatosire rapida celor care au pb.
Eu la goblene nu ma pricep dar de tricotat si crosetat fac aproape orice![]()
edith
18+ si Andreea
Simo78 spune:
Mi-am facut ticker-ul wallpaper pe desk-top si acum matei imi zambeste in fiecare clipa 
Simona
18+
Matei Hisham
poze
olguttza spune:
pare-se ca m-am laudat degeaba ca nu mai am scurgeri asa de abundente...cred ca a fost doar efectul ovulului peste noapte si spre dimineata. acu iar curge ca de la robinet...![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
nicooleta27 spune:
Fetelor referitor la dureri si eu le am dar le suport nu iau nimik, poate iar o fac pe GIGI DURUL si nu-i bine.
17+