Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
nicooleta27 spune:
OLGUTTZA eu am facut arsuri urate jos, stiam ca se dizolva intr-un litru de apa dar asa cum am zis si mai sus,,,minte coapta,,m-am luat duopa vecina si m-am ars la,,,si ce dureriiiiiiiii nici apa nu o suportam. Important este sa-l dizolvi bine si nu sunt probleme.
17+
lorinaoo1 spune:
Nicooleta, Olgutza pai scrie si pe plic ca se dizolva praful de Septovag intr-un litru de apa. Eu il folosesc extern cam o data pe sapt (asa, preventiv) dizolvat in ligheanul cu apa.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina 22+
aylin_tarcan spune:
mi-am sunat doctorul, fetelor. i-am zis ca ma inteapa pe la ovare. si zice dl. doctor ca astea nu sunt contractii si sa stau linistita. asa ca....poate fac o eco in alta parte pana una alta (saptamana viitoare). ca eu linistita nu stau.
Aylin,
16+ 
Carmena spune:
Buna!
Hei Simo, ce ai cu noi de dai pronosticuri???

Si eu mai sper inca la o fetitza desi toata lumea imi spune ca Stefi va avea un fratior...Eu una la bb3 nu ma mai bag nicicum, asa ca, cum spunea cineva, o sa ma bucur de 3 "puturosi" in familie si de flori si inimioare de 8 martie...
Oricum sanatos sa fie!!! Asta conteaza. Abia astept si eu 19 martie la morfo poate isi arata sexul la nenea Iosup.
Mama dar talentate sunteti...goblenuri, tricotat...Eu spre rusinea mea nici nasturi nu stiu sa cos ca lumea.Aici n-am mostenit-o pe mama nici pe bunica, care sunt maiastre la astea...eu de cat sa cos, mai bine arunc.
Asta e. Noroc ca se gasesc acum si lucruri de mana de cumparat frumoase.
Pupici,
Carmen
17+ si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
olguttza spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Nicooleta, Olgutza pai scrie si pe plic ca se dizolva praful de Septovag intr-un litru de apa.
pai asa zisei si io ca-l fac.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
nicooleta27 spune:
Da fetelor aveti dreptate dar vecina mea mea spus sa-l dizolv intr-o cana si m-am luat dupa ea

Poi nu au mai fost probleme si ma gandeam ca OLGUTTZA sa nu faca aceiasi greseala
17+
ilenutza spune:
Luna, Lunitza pupiu 
Mey, sa stiti ca eu chiar vreau bb3, dar mai incolo, adik sa mai lucrez si eu 2-3 ani , sa mai strangem niste bani.
Dar sa stiti ca am vazut in parc 3 frati la distanta mica unul de altul, cred ca aveau 4, 2 si ceva si cateva luni ultimul.Si m-a luat un pic cu friguri
.Iar ei iesisera in parc in urmatoarea formula: o bunica, o bona,2 copii, un carucior cu bb mic, o masinutza si o trotineta
Si era o harmalaie...
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
aylin_tarcan spune:
azi am incercat si eu septovagul, si nu prea s-a dizolvat. pana acum am incercat cu nalba si galbenele si a trecut. mai ales de cand pun si nalba. deci la mine a functionat numai cu ceaiul, si era o forma destul de naspa. cu secretii colorate si mancarimi. si acum ma ismt bine, si vad ca si secretiile se reduc
Aylin,
16+ 

incepusem sa cred ca esti suparata pe noi.