Mamici de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
olguttza spune:
oana, selecteaza tot ceea ce scrii (ctrl+a) si apoi selecteaza culoarea verde. da-i un "vizualizeaza" inainte, ca sa te convingi.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Luna1 spune:
Ilenutza cand vin in tara te anunt si-mi spui ce vrei sa-ti iau. Te pup.
Samuray-lady felicitari pentru achizitionarea de inca o putza, sa-ti traiasca toate, sa inteleg ca te bagi la bb3?
Se strange latzul in jurul gatului, Simo vezi ca-ti sar la beregata, d-aia nu ma duc sa aflu ce e inca, le las pe restul fetelor sa afle mai intai, sa ia ele baietii si apoi ma bag si eu.
Cand o fi proportia baieti fete in favoarea baietilor. Vedeti ce-mi trece prin cap?
Lavinia urata experienta! Brrr
Simo si eu cos goblen, si mi le scot scum de la naftalina cand oi pleca in concediu ca ma relaxeaza mult.
Va pup ca am uitat ce am mai citit.
Luna
17 sapt+ Cosmin
nicooleta27 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
saliu, gagici!
tot aseara am inceput si tratamentul cu canesten (in paralel, continui si spalaturile cu septovag; am inceput sa folosesc si servetele intime, in loc de hartie igienica, pt.ca n-o mai suport) si parca e ceva mai bine: scurgerile nu mai sunt intr-atat de abundente si nici mancarimile intr-atat de nesuportat; in schimb, cand ating "zona" zici ca torn acid - simt ca arde! ce nu-mi place la acest canesten este ca are suprafata uscata (ca sa zic asa), nu e lucios ca sa alunece bine, si ma cam chinui cu el - are si aplicator, dar io nu-l pot folosi. sper sa-si faca efectul aste 3 ovule, ca deja nu mai suport! aseara, dupa spalaturile cu septovag, am plans (desi-mi venea sa urlu, de fapt!) din cauza mancarimii si a usturimilor!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">21+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
BUNA OLGUTTZA, AI MARE GRIJA CU SEPTOVAGUL, DACA NU-L DIZOLVI BINE TE ARDE PRIN INTERIOR DE ACEIA AI ACELE ARSURI, EU AM PATIT-OOOO
O VECINA DE A MEA MI-A SPUS SA-L DIZOLV INTR-O CANA CU APA, DUPA CE M-AM SPALAT MI-AU RAMAS PE PALMA NISTE SEPTOVAG SI EU,,, MINTE DESTEAPTA CE SUNT M-AM FRECAT CU EL, NU-TI POT SPUNE DUPA 2 ORE CE DURERI AVEAM

PANA M-AM LAMURIT EU ERAM ARSA PESTE TOT JOS, DECI AI MARE GRIJA DIZOLVA-L FFF BINEinamikul 17+
X-ray spune:
luna am suflat spre vest niste esenta de fetita sa ajunga la tine......
alina
20+ cu bb Elisa
Luna1 spune:
Alina 

Daca nu e lasa ca ma bag cu samuray lady la bb3! Ne vedem la urmatoarea odisee. Hihihi.
Ce o fi, sanatos sa fie, eu acum sunt fericita ca azi se implinesc 3 sapt de cand am vazut-o pe fetita cu varsat de vant si nici eu nici fiu-miu nu avem nimic. 

Luna
17 sapt+ Cosmin
olguttza spune:
Nicoleta, septovagul se dizolva in 1 l - 1,5 l apa fiarta si racita. scrie in prospect.
cand spuneam de arsurile din "zona", ma refeream la orice fel de atingere: ca e doar apa chioara, ca e septovag, ca e altceva - zici ca e acid.
De la nunta...
X-ray spune:
pai sa nu ma lasati singura la anu cand ne apucam de treaba cu bb 2.....
alina
20+ cu bb Elisa
olguttza spune:
ca mi-am adus aminte:
Lavinia, tu ai stat in spital doar pt. ca-ti trebuia internarea pt. comisie? sau era imperios necesara din cauza unor probleme? ca n-am inteles... eu am avut 2 internari pana acum, ambele ambulatorii: niciodata n-a trebuit sa stau, efectiv, in spital! si mai ales in conditii deloc recomandate unei gravide in trim. II de sarcina.
De la nunta...
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, eu il simt pe bb numai seara cand ma intind in pat si cateodata la birou, e un sentiment frumos tare toti ma intreaba cum este ?
Datorita fibromului sunt atat de stresata, oricand poate opri sarcina din evolutie

si ma gandeam sa vorbesc cu dr ca la 7 luni sa fac cezariana, voi ce ati face in locul meu? Pot avea norocul sa-l duc pana la 9 luni foarte bine dar pot sa si risc.
Va poopik pe toate
17+