Cresterea prepelitelor
Raspunsuri - Pagina 35
kenzo_pit spune:
da ai dreptate chiar si eu ma mir cum a scapat. apropo o sa fac niste poze la maternitatea mea si am sa pun aici ca sa vedeti cum este
marius spune:
Ok....
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
liliana_28 spune:
Buna seara,
Am intrat sa va salut si eu. Inca nu am dat prepelitele dar ce este drept nici nu prea m-am omorat sa dau zvon in tara. Vedem noi ce o sa facem pana la urma.
Ma bucur sa vad ca prosperati in incubat si puiuti mici.
De 1 saptamana am bagat si noi incubatorul mare in functiune asa ca saptamana viitoare o sa avem si noi puiuti mici.
Va doresc o seara placuta si spor la puiuti si la oua.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
32+ Maria Madalina
stoica_gaby spune:
iuliana_28
imi poti da si mie sfaturi ce sa fac cu puisori de prepelita dupe ce ii scot din clocitoare ?pls id:stoicargaby tel 0769651309 ms mult
kiki71 spune:
Va multumesc pentru raspuns. Pentru LILIANA_28 am pus ouale luate de la tine si astept acum sa vedem ce iese. Cred ca nu au avut apa cam in a 5 zi de cand le-am pus pentru ca nu stiami in cat timp se evapora si de aceea sunt putin speriata cu eclozarea oualelor. Acum cu Dumnezeu inainte.
mihain2010 spune:
Sunt nou īn domeniu. Foarte interesant forumul. Dac#259; īn general m-am l#259;murit referitor la custi, hran#259;, ou#259;, temperaturi, etc., am īns#259; o īntrebare: maternit#259;#355;ile nu sunt "stas" dar totu#351;i care este num#259;rul de pui ce pot fi crescu#355;i pe o anumit#259; suprafa#355;#259; (la maturi aproximativ 100 buc / m2, dar la pui?). Am īn vedere puii de la 1 zi la 21 zile cānd pot fi muta#355;i īn cu#351;tile normale.
Mul#355;umesc anticipat!
marius spune:
La 1.5 mp din punctul meu de vedere pot sta linistiti 120-150 pui.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
mihain2010 spune:
Scuzati scrisul de mai sus. La 1,5 mp pot sta si 150 de adulti, dar cred ca la pui suprafata e mai mica. Plus ca e vorba si de a incalzi o suprafata mai mica sau mai mare. Intr-o carte citeam de aprox. 30 cm2 pentru un pui dar m-ar interesa o opinie din practica.
Multumesc!
kiki71 spune:
Pentru incazirea in maternitate se poate folosi si un bec normal pus intr-un borcan sau trebuie neaparat para ceramica, iar pentru stratul de jos se poate pune si rumegus? Daca are cineva o fotografie de la adapatoarea puilor o oate trimite? puisrii mei trebui sa iasa maine sau poimaine si de aceea intreb atatea. toate bue la toti!