Cresterea prepelitelor
Raspunsuri - Pagina 34
kiki71 spune:
In cat timp se evapora apa din incubator si ce se intampla daca in primele zile s-a evaporat si ai uitat sa te uiti daca mai este apa sau nu?
marius spune:
Pai acum de unde sa stie cineva in cat timp se evapora apa? Nu sunt fizician. Daca nu ai apa probabil o sa scada randamentul la eclozare, adica vei avea un numar de oua neeclozate. Sper sa nu ma intrebi cate.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
annddrreea spune:
BUNA,
eu am pus la incubat in doua incubatoare,la unul completam la 2 zile si la celalalt la 3.Iti dai seama dupa primele zile la cat timp trebuie sa completezi.Cert este ca trebuie verificat tot timpul.
annddrreea spune:
SALUTARE,
CUM VA MAI MERG PREPELITELE CU IARNA ASTA LUNGA?
Vad ca ati renuntat si la discutii,ce se intampla aici?
A renuntat Liliana,bun,am inteles,dar restul?
marius spune:
Eu am doua nu trei generatii de pui. In rest cu vanzarile, cu vitaminizarile si cu incubarile....
M-a rugat o buna prietena sa-i arat cum arata puii, asa ca:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147716&whichpage=4
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
kenzo_pit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annddrreea SALUTARE, CUM VA MAI MERG PREPELITELE CU IARNA ASTA LUNGA? Vad ca ati renuntat si la discutii,ce se intampla aici? A renuntat Liliana,bun,am inteles,dar restul? |
merge bine draga andrea chiar daca iarna este lunga in cele 2 incaperi la mine este cald si totul este ok acum trebuie sa mai pun un incubator de 1200 de oua si astept sa am din nou puiuti :))
kenzo_pit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Eu am doua nu trei generatii de pui. In rest cu vanzarile, cu vitaminizarile si cu incubarile.... M-a rugat o buna prietena sa-i arat cum arata puii, asa ca: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147716&whichpage=4 Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
am vazut pozele....nu stiu de ce va chinuiti asa mult cu ei cand este simplu sa faci o maternitate foarte usor ptr tine ca sa nu tge chinuii mult cu ei
eu ii tin 2-3 zile pe asternut dupa care ii las direct pe plasa cu mancare si apa puse in uluce facute de mine ca sa imi fac treaba mai usor
kenzo_pit spune:
apropo ma scuzati ca nu am mai intrat dar nu am mai avut internet din cauza la cei doi caini ai mei care miau mancat 2 modemuri,5 tasturi,4 mouseu-ri si au cam intarziat baietii cu internetul:))))