Cresterea prepelitelor
Raspunsuri - Pagina 15
liliana_28 spune:
Alex, macar 2 - 3 "masculi" trebuie sa le pui ca sa le stimuleze si pe ele putin...nu??
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
getnudac spune:
am cumparat acum 2 saptamani 20 pasari .as dori daca se poate poze sau documentatie despre cresterea lor tocmai am luat si 100 oua si le am pus la incubator.liliana -28 poti sa mi trimiti pe mail getnudac@yahoo.com poze si sfaturi?am citit sfaturile tle de pana acum si mi se par foarte bune
getnudac spune:
hepavit ul de unde se ia?in ce puneti apa la pui?se pot da la o closca gaina?aveti idee pentru a vinde la restayrant ce act trebuie?
marius_oct spune:
Buna.Sunt nou pe aici....liliana_28 te rog daca poti sa imi trimiti si mie poze cu custile si cu cresele pentru puiuti...
Multumesc anticipat!
annddrreea spune:
Cine imi explica si mie clar cum se deosebesc masculii de femele?Am citit fel si fel de variante>la cloaca,la penaj,dar nu ma descurc,poate sunt inca prea mici,la 4 sapt jumatate?Am inteles ca trebuie sa aiba sub codita masculii ceva in plus fata de femele,asa-i?
liliana_28 spune:
Buna,
La fete la cloaca este o taietura / despicatura iar la masculi este un bumb. Sper ca m-am facut inteleasa, ca m-am exprimat cum trebuie ca sa intelegi.
getnudac spune:
buna rog sa mi trimiteti si mie poze cu amenajari pentru pui de prepelita pentru a ma inspira astept pe getnudac@yahoo.com am avut o problema c unele pasari erau ranite si am scos 2 prepelitoi mai rai din cusca dupa care nu au mai fost probleme si femelele fac mai multe oua acum,poate ajuta pe cineva experienta mea
getnudac spune:
am si eu o intrebare .dupa cele 8 luni in care se oua frecvent prepelitele cate oua mai fac pe saptamana?daca le au cazut penele pe spate le mai cresc altele?e semn ca nu se mai oua?
liliana_28 spune:
Caderea penelor nu are mare legatura cu ouatul .Le pot cadea penele si mai devreme de 8 luni si oua fara nici o problema.
Alte pene nu mai cresc.
marius_oct spune:
Buna liliana,te rog imi trimiti si mie poze cu bateriile si maternitatea ta....marius_oct@yahoo.com e adresa de mail...multumesc...o zi buna sa ai!