Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aaaa,duamna Oana aparusi!Bey,sa dea Dumnezeu sa iasa bine din prima!Aia cu masuraraea uterului s-o face doar in statece-o fi???Intrii pe asigurarea sau platesti din mana Oana?Si cam cat te duce un fiv in state?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc pentru felicitari.
Oana sa fie intr-un ceas bun!

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

O fi asta vreo strategie??? Dispareti cate una si va intoarceti cate doi? Bravo voua! Ia sa incerc si io.

Sarcina usoara si dusa pana la termen.

Oana, bafta multa! Sunt sigura ca va fi o reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Vale normal asigurarea la noi in stat nu acopera nimic din FIV dar din nu stiu ce motiv o sa ne acopere medicatia...asa o fi contractul de unde lucreaza barbata-miu cu compania de asigurari...e bine si doar atat ca normal e vreo 15 000$..asa o sa platim doar juma de pret.
O tampenie asigurarile astea, niste servicii infiorator de scumpe si mai mult de jumate din bani cred ca se duc la aia de plimba hartii.

Anca lol

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Ma bag si io in seama: 15.000 $ procedura???

Oana, totusi, nu puteai sa vii in Romania si sa faci FIV-ul aici?
Nu stiu cat de mari sunt salariile, dar suma e ...
Chiar si la jumtate si tot mi se pare mult.

Glumind acum, daca ies 2, iesi la pretul unui FIV din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

M-am gandit si la Romania si la Ungaria, le-am intors pe toate partile si am ajuns la concluzia ca ne ducea la acelasi pret.
Daca platesti tot din buzunar e vreo ~15000 dar desi aici in Michigan nu avem legislatie pentru FIV (pentru unele state legislatia spune ca au "some mandatory coverage") se pare ca totusi in contractul dintre compania de asigurari si firma unde lucreaza sota-miu e ceva stipulat pe acolo ca ne-au luat de pe umeri aproape jumate din aia 15000$...asa ca noi am plati maxim vreo 9000$, in care ar putea intra 2 FIV.
Pe hartoaga de la ei scrie ca FIV-ul e vreo 7500$ si daca nu iese din prima si am ceva embrionasi in plus pot sa fac al doilea FIV cu vreo 1200$...plus doua bilete de avion care si alea sunt peste 1000$ (vara, in plin sezon of courseca doar atunci isi putea lua el liber)..si uite asa am ajuns la concluzia ca la pret era tot aia asa ca mai bine il fac aici.

Cred ca numai vedetele pot face FIV-uri aici fara sa transpire, omu' de rand le intoarce pe toate partile ca mine, daca ai noroc sa stai intr-un stat cu niscai acoperire e mai bine nitel.

Am avut noroc pana acum cat de cat m-ar bate Dumnezeu sa fac gura prea mare ca altii nici atat nu beneficiaza. Daca aveam de platit tot din buzunar nici nu stateam pe ganduri sa ma sui in avion dadeam doar cu banul: Romania sau Ungaria

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Pfuaaaa,15000 mi se face rau!Dar daca va acopera macar medicatia,bine si asa!oricum exagerat de mult!Chiar citeam ca o amica care este in state,a a vut nevoie de un consult ginecologic,ea este cu viza de turist da sta fro 3-4 luni am inteles,a dat pe o consultatie fro 400$si a fost cel mai ieftin ce a gasit!La spital i-au zis ca o costa cam 1000$.Mi se pare aberant de mult!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oau ce de vesti bune!
Felicitari Fanta si Dana!Sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen.

Oana sa fie intr-un ceas bun.Pana la urma nu conteaza cat costa daca rezultatul e .

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Oana, iti mai zic inca odata bafta si poate in curand vedem si la semnatura ta o dublura.
Vale scuze pt aseara,dar faceam cu schimbul cu al meu pe PC.Cum eu avem treaba pe la bucatarie l-am lasat pe el sa mai citeasca una alta pe net.Daca mai esti in seara asta poate vb.
Fetele se pare ca mie incepe sa-mi vina mintea la cap,de ieri ma tot incearca prima mea masea de minte, o fi vr-un semn?
Vale de la aqua gym ti se trage febra musculara?Ce as mai merge si eu.Poate in we il fac pe al meu sa mergem la piscina.Daca e la fel de frumos ca azi as merge la una in aer liber, cu apa calda si jacuzzi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi, te dezamagesc. Si mie mi-a iesit toamna trecuta una, dar tot blondutza sunt

Oana, da, la calcule iesi mai bine acolo. Sa fie cu noroc.

Mergi la inceput