Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
Neata mai la pranz.
Ancutz, pai e frumos ce-mi facui tu mie?Nu puteai sa ma minti,visam deja cat de mirabolanta am sa fiu cand o sa-mi dea prima masea de minteDeja ma vedeam si mai frumoasa,mai mintoas si mai grasa
Vale, cum te mai simti?mai trecu durerea de spate?
Fetele se apropie pastele, ce faceti in perioada aia?
Intr-un final s-a facut si aici frumos,pot spune ca a venit primavara,desi inca nu-s decat vreo 15gr la pranz.
Va doresc o zi frumosa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Oana_B spune:
Sar'na azi fac sonohystogram aia, seamana un pic cu HSG numai ca e facuta la ultrasound nu ca HSG la X-ray si cred ca si solutia salina e diferita de solutia de contrast.
Am emotii un pic ca HSG m-a durut ca naiba, sper ca asta sa nu fie la fel
Tumpilico, felicitari pentru maseluta inteleapta
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Anca Wish spune:
Oana, prin aceasta analiza se verifica tot permeabilitatea trompelor? La fel ca si HSG-ul?
Ce relevanta are daca tu vrei sa faci FIV?
Oana_B spune:
Acum cica tinta nu mai sunt trompele ci forma uterului daca e normala, daca sunt polipi, fibroame, etc care sa impiedice prinderea sarcinii.
Pfiu, am luat si o pilula de durere sper sa ajute..gata, plec...curaj gaina ca te tai:))
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Liana30 spune:
Oana cum esti ????ai facut'o?asteptam vesti..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
asi spune:
Oana te asteptam cu vesti bune.
Azi am fost la coafor si m-am facut blonda si frumoasa.Ce modesta sunt!M-am cantarit si am 57 de kg si sunt tare incantata.
Ne-am apucat sa ne cautam teren de casa.Doamne cat stress si ce preturi sa lesini nu alta.
Sper sa facem cea ma buna alegere.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Oana_B spune:
M-am agitat degeaba ca n-am simtit absolut nimic, nici macar vreo impunsatura cat de mica...ma fac de ras cu vaietatul asta
Asi sa-ti fie de bine cu tunsoarea, spor la cautat teren.
Trebuie sa ajung si eu la coafor am niste reviste, le tot rasfoiesc si nu stiu ce model sa aleg.
Pupici xoxo la toate fetele.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Anca Wish spune:
Oana, ok, n-ai simtit - n-ai simtit, dar spune-ne rezultatul ca te urmaresc de azi de dimineata.
Oana_B spune:
Oh pai nu stiu ca doctorul nu mi-a zis nimic si nici eu n-am intrebat:))) Cred ca e in regula altfel zicea el ceva. Nu ma mai agit deloc cu intrebarile:)) m-am agitat destul 5 ani acum imi e de ajuns ce imi explica ei:))
A facut totul acum si ce trebuia sa imi faca pe data de 6. O sa mai iau legatura cu ei cand incepe ciclul urmator...intre timp am de inghitit AC si sa ma intep cu Lupron.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!