Loc de intalnire al vechilor aspirante - cap.7
Raspunsuri - Pagina 12
Relya spune:
Vale , pentru prietenele mele de suflet de pe DC , is gratis !
Mi-am bagat nasucu acolo la gradinarese...dar deocamdata nici nu stiu ce sa intreb. Acu iau notite
si va doresc o dupa amiaza linistita
dana p. spune:
Fanta, felicitari!!!Sa ai un bebic sanatos! O sa fim colege la Odisee, la noiembrie-decembrie.
fetele
tumpi spune:
Felicitari Fanta si Dana, sa aveti sarcina usoara si peste 9 luni sa vedem poze cu niste bebici frumosi si mancaciosi.
Vale, te cautai intr-o zi dar nu mi-ai raspuns.Te-ai pus net acasa?
Cum mai esti cu spatele?
Pup fetele si sper sa nu va mai gasesc pe pg 2-3
O saptamana excelenta
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
NataliaS spune:
WAW Fanta, Dana
FELICITARI , sarcina usoara, un bb sanatos frumos si mancacios si pupaturi si frecaturi pe burticutze sa se ia si la mine!
Ce ma mai bucur cand aud de cate o noua graviduta!
Io-s cheauna ca-i bolnavioara fiica-mea si tre sa stau numai in fundul eisi unde mai pui ca mai vreau unu???
Pupicuti
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://tt.lilypie.com/o9Ghp2.png
valentinag spune:
Ioana n-am gasit nici un mesaj pe ym,se mai inchide singur si poate d'aia nu era nimic!Da,am acasa acum,nu merge ca la servici,da...
Natalia si tu ca si fina-mea,sambata cand am fost la ea era cu aia mica ii dadea sa manance in timp ce aia mare vrea sa doarma,cu mami neaparat,nu cu tati care era si el prezent,ca la nebuni!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Oana_B spune:
Mai primiti o oaie ratacita?
Fanta si Dana p felicitatiuni pentru ||
Aoleo vale parca ai fi plafar cate pilule mai iei:))) si ai dreptate cu ym eu il deschid foarte rar ca mai rau ma enerveaza dupa ce ca se inchide singur mai blocheaza si compul.
Io am atacat ultima reduta FIV, am inceput sa iau anticonceptionale de cateva zile (i-am zis sotului ca acu' sa si vrem sa ramanem gravizi nu putem), de ieri am inceput sa iau si antibiotic (la ce-o trebui nu prea stiu, pe 28 martie imi fac o sonohistography sau sonohistogram...ceva cu sono anyway si cred ca pentru aia e antibioticul) pe 6 uter measurements (nici aia nu stiu ce e...dar zau ca ii cred pe cuvant si nici nu mai imi bat capul prea tare)...pe 8 aprilie incep cu injectii cu Lupron sa-mi stranga ovarele de gat:))) ..si deocamdata atat, nu stiu cand incepe stimularea.
Va pupez pe toate
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Liana30 spune:
Oana multa baftaaaa..io tin pumnii stransii..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
Oana_B spune:
sar'na, poate ma lipesc si eu de un emoticon din asta la dublu
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
Sorina7 spune:
Oana_beu, tare ma bucur sa te mai "vad" ! ...bafta multa multa la FIV si vorba ta, niste emoticoane gemene sa iti vad in curand la semnatura ! Sa te ajute Dumnezeu sa reusesti !
pupici tuturor !
MADYN spune:
Fanta felicitaaari! Sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!
Oana sa fie intr-un ceas bun! Si drumul spre bebitz sa-ti fie cit mai usor!
Vale o idee super cu FIV-ul pt. la toamna!
Mey, da' Shehe si TMihaela ce-or mai face?
toate fetele!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)