SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 12
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Felicitari Lidia.
Eu am trecut la un suc de lamaie ca numai pot si am si o durere de cap si o stare de voma,dar mi-a zis tati ca nu cumva sa fi luat din nou virusul stomacal ca mie rau imi e de ieri dimineata dinainte de a manca pestele.Acuma sincer nu stiu pe ce sa dau vina.Cred ca pana la urma ajung sa ma cert cu baia.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Multumesc mult

Ai incercat suc proaspat de morcov ??
dar fara lamiie..sau altceva ..
singura combinatie care nu ii strica gustul este laptele ..
daca nu iti place sucul de morcov simplu ..incearca sa il diluezi cu lapte degresat..
eu zic ca merita sa incerci ..acum ramine la latitudinea ta

Da ..sincer...nu prea imi suna bine ..
ca incepeti
sa va imbolnaviti

...eu ma simt mai sanatoasa ..ca NICIOADATA ..
parca si pielea mea arata mult mai bine ..si mai luminoasa ..
..iar voi ..CE FACETI ?? Nici nu stiu ce sa mai zic

Aaaaa...mi-am amintit ..
EU CRED CA FICATUL E CAUZA ..IN GENERAL ..
Este foarte solicitat ..si clacheaza ...
Asa ca AJUTATI-L CIT DE MULT PUTETI
tot
de 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Slabesc frumos si maninc sanatos
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
gusta spune:
Buna fetele.
Mie imi e rau in continuare am baut si lapte si de toate dar la fel ma simt pe stepper nici nu m-am putut urca si nici nu stiu ce sa mai fac.Sper ca maine sa imi fie mai bine si sa imi revin la normal.
Spor la slabit.
Babee spune:
Va salut si felicitari pentru kilogramele pierdute
Eu am pacatuit ieri, sa nu dati tare dar o data pe an merg la petrecere de martisor
.
Am fost la japonezi, am mancat sushi dar nu exagerati de multi la numar, apa destula si un pahar cu sampanie si suc proaspat de portocale(ca si gramaj cam 50 ml cu totul).La desert
o tarta cu fructe(fructele deasupra, inauntru o crema si cosuletul) si o salata de fructe mixta si apa cu lamaie si cateva alune.Astazi mi-a fost jena sa ma sui pe cantar
, ieri la pranz am avut doar o salata ca stiam ca o fac "lata" seara.
Astazi-dimineata un mar, la pranz sepie cu legume facute in wok, acum seara ananas si kiwi .zilele urmatoare vor urma multe salate si mai putin peste si oua ca asa simt eu.Maine fac mai mult la bicileta eliptica ca sa se duca sunca de ieri
.
Adevarul este ca si la mine se vede la haine, mai am putin putin si schimb masura
Soldurile sa se mai lase si he heeee ma declar multumita![]()
Sanatate Gusta si celorlalte fete.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Madachan spune:
Buna dimineata!
Gusta,sanatate multa!
Eu ,ieri am calcat stramb.Am avut iar musafiri si am mancat putin gratar de porc si pui.Nu asta ar fii problema ci jumatatea de prajitura pe care am mancat-o. In fine,de azi sunt din nou pe baricade .Cu toate astea sau dus si la mine 600gr.Lidia,cand s-o face de-o floricica te anunt!
Spor la slabit!
EDWARD 29.11.2004
poze->
gusta spune:
Neata fetele.
Va servesc cu o cafea calda.Eu la fel ma simt da e bine ca numai eu sunt asa si nu si copilul.In oras este o epidemie din nou de virus stomacal,nici nu stium cum m-am pricopsit cu ea.
Meniu de ieri
cafea
1 portocala
1 mar
1 salata
2 kiwi
1 cana lapte dregresat.
ma simt asa umflata si toata noaptea m-am foit de dureri.Azi incerc niste ceai de musetel si poate scap de starea asta .Cred ca si azi sar peste stepper,deja cred ca iau bataie de la voi.
Babee si la mine se vede la haine destul de mult.
Lidia cand am sa vad si eu la cantar ca incepe cu 6 nu o sa imi vina sa creada ca de mult timp incepe cu 7 si m-am saturat de situatia asta.
Mada bravo si hai ca se poate.
Cat imi beau cafeaua va astept sa vad ce mai faceti voi.
Madachan spune:
Si eu tot la cafea!
Tocamai vorbeam cu nasa pe mess despre planurile de vara si vreau NEAPARAT sa arat si eu bine in costum de baie .Nu ca anul trecut cand abdomenul meu lasa mult de dorit.
Asa ca nu ma las.....
EDWARD 29.11.2004
poze->
gusta spune:
Mada eu numai spun de cand visez sa mai intru in niste haine pe care nu le-am mai purtat de nu stiu cand.Lasa ca la vara sa vezi tu ce slabute o sa fim ca frumoase suntem oricum.
Fetele acuma am realizat ca vineri merg la medic si nu va zic ce emotii m-au luat.
lunna27 spune:
neata fetelor!!
In dimineata asta m-am luptat cu apa vreo ora,am terminat-o pana la urma
,acum sunt la cafea,sa vedem ce-o iesi ca nici eu nu ma simteam bine la stomac
Nu va zic ca azi noapte am tot visat cum ca trebuia sa beau apa dimineata ![]()
Trebuie sa cobor sa caut legume din alea mexicane,am congelate dar contin si mazare
si deci nu pot consuma.Cred ca am sa iau si niste ciuperci ![]()
Imi place ca mai scrieti ce papati peste zi,poate ma mai inspir si eu de la voi!
Felicit fetele pt performanta,sper sa am si eu ambitia asta,cu toate ca nu trebuie sa dau mult jos,dar tot asa ma gandesc si eu la mare....ca as vrea sa arat si eu un piculet mai bine.
Urzicile sunt bune,nu-i asa?Ca si asa de acum e sezonul lor....mie spanacul fiert nu-mi place
Va las dar mai revin...
Dana 
camelia.t spune:
'Neata.
Mi-am facut o salata din: telina, varza, castravete,salata verde,ardei rosie, masline si ciupercute champinion (crude).E f buna.
Ieri am papat file de merluciu pe gratar cu usturoi.....miammmm....ca in vremurile bune!
Sper ca nu v-am facut mari pofte....desi nu e nimic interzis din ce am papat.Asa ca....pofta buna!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Luna75 spune:
Am reusit sa ma tin de meniul recomandat in ultimele zile,vineri am mancat din categoria "exceptionalelor",caci nu mai puteam de pofta.
Am iesit la un gratar,nu la iarba verde,ci la malul marii,si nu am rezistat sa nu mananc niste pui la gratar.
In rest kiwi,mere,ananas,morcovi,salata de varza alba+ rosie,conopida,salata verde cu zeama de lamaie.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.