SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidestefan spune:
Buna dimineata ...la
..
am ajuns si eu mai tirziu..ca am un pui cam miriit..
se pare ca a reusit sa iasa primul dinte din seria de patru
cu care se lupta de mai bine de o saptamina ..
La primii doi dinti ..a miriit ...dar parca au iesit mai repede ..
dar ..asta ..al treilea..mare bataie de cap mi-a dat ..
si cind ma uit in gurita lui ..si vad inca trei .care sunt gata..gata..sa sparga gingia ..
ma ingrozesc ..prin ce dureri trece

Meniul meu de ieri:
-suc de morcovi
-1 grapefruit
-1 cafea
-2 portocale
-salata de spanac cu ou,ton,telina
-3 mere
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Slabesc frumos si maninc sanatos
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Madachan spune:
Azi dimineata -un mar
Pranz -am supa de legume si o salata verde cu de toate
Pt. cina salata de varza cu morcov.
Intre mese ,rontai la mere,sau pap portocale.
O zi buna!
EDWARD 29.11.2004
poze->
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lunna27
neata fetelor!!
Urzicile sunt bune,nu-i asa?Ca si asa de acum e sezonul lor....mie spanacul fiert nu-mi placeVa las dar mai revin...
Dana
Spanacul se poate minca si verde .
Se spala bine..se taie ..ca si salata verde..
poti adauga marar, patrunjel, rosii,ridichi de primavara..
e foarte sanatos si gustos .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Slabesc frumos si maninc sanatos
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Emilia, spune-mi si mie, te rog, e vb de cd-ul cu tae bo scos de Gabriela Nagy?
Spor la slabit!
Da de CD-ul ei este vorba si arata super acum cu programul asta dar stiti ce spune in prezentare:
" am slabit dar cum? sicer foarte greu, cu multa vointa si gandind pozitiv si mai ales vroiam sa arat bine pentru mine si sa intru in jeansii mei favoriti!"
si noi .....si noi la fel
Gusta merci ptr. felicitari.
A si hai sa va binedispun un pic, sa vedeti ce se distrezeaza cantarele cu mine.
Cum v-am mai spus aveam cantar mecanic care imi arata acum 63 kg de la 65 Kg initial, aveam
ca acum mi-am luat eletronic si daca tot am dat un ban l-am luat sa imi arate si procentul de grasime si de apa din corp in functie de varsta,inaltime, sex si surpriza 

asta imi arata aseara 65,5 si azi dimineata 65,3 Kg asa ca .......mai bine nu cumparam nika emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
A si hai sa va binedispun un pic, sa vedeti ce se distrezeaza cantarele cu mine.
Cum v-am mai spus aveam cantar mecanic care imi arata acum 63 kg de la 65 Kg initial, aveamca acum mi-am luat eletronic si daca tot am dat un ban l-am luat sa imi arate si procentul de grasime si de apa din corp in functie de varsta,inaltime, sex si surpriza
asta imi arata aseara 65,5 si azi dimineata 65,3 Kg asa ca .......mai bine nu cumparam nika
.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
Sa stii ca niciodata nu va fi aceeasi greutate
dimineata pe stomacul gol
si seara ..
De aia se si recomanda ca sa se faca dimineata ..
pe stomacul gol ..ca atunci nu e afectata nici de
lichide ..nici de mincarea mincata ..
orice om are o variatie de 1-2 kg in timpul zilei ..
de la lichide..solide..si alte procese metabolice ..
Ideal este ca ,cintarirea sa fie facuta chiar la aceeasi ora ..
una e sa te cintaresti la 6 dimineata ..alta la 11 ..
are si corpul ritmul lui ...
Asa ca nu fi trista ...un cintar electronic ..
e o investitie obligatorie ..si foarte utila la casa omului

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Slabesc frumos si maninc sanatos
Marilena12 spune:
Buna,
Nu am avut timp sa intru pt ca am fost afara cu pitica si am stat in parc vreo 3 ore, pt ca e soare. Azi de dimineata m-am trezit ca au inceput sa-mi sangereze gingiile rau, asta inseamna lipsa de vit. K, e cam nasol, dar ...Am mancat salata cu suc de lamaie si legume mexicane fierte. Plus un mar. La cantar nimic de cateva zile, plus ca sunt si eu constipata, o sa beau mai multa apa. Mai intru. Va pupic
MARILENA SI ANNA
adelapop spune:
fetele eu nu reusesc sa ma mai mobilizez si sa mai pap doar legume si fructe....tot dau in strachini

insa sunt alaturi de voi si slabesc in continuare ( am si eu -2 kg, a stiti
)
babee zi-ne si noua cum faci sepia cu legume pleeaseee (dar mai detaliat asa...
quote:
Originally posted by Babee
Va salut si felicitari pentru kilogramele pierdute
Eu am pacatuit ieri, sa nu dati tare dar o data pe an merg la petrecere de martisor.
Am fost la japonezi, am mancat sushi dar nu exagerati de multi la numar, apa destula si un pahar cu sampanie si suc proaspat de portocale(ca si gramaj cam 50 ml cu totul).La deserto tarta cu fructe(fructele deasupra, inauntru o crema si cosuletul) si o salata de fructe mixta si apa cu lamaie si cateva alune.Astazi mi-a fost jena sa ma sui pe cantar
, ieri la pranz am avut doar o salata ca stiam ca o fac "lata" seara.
Astazi-dimineata un mar, la pranz sepie cu legume facute in wok, acum seara ananas si kiwi .zilele urmatoare vor urma multe salate si mai putin peste si oua ca asa simt eu.Maine fac mai mult la bicileta eliptica ca sa se duca sunca de ieri.
Adevarul este ca si la mine se vede la haine, mai am putin putin si schimb masuraSoldurile sa se mai lase si he heeee ma declar multumita
Sanatate Gusta si celorlalte fete.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Azi de dimineata m-am trezit ca au inceput sa-mi sangereze gingiile rau, asta inseamna lipsa de vit. K, e cam nasol, dar ...
Sangerarea gingiilor nu e neaparat de la vit k. Eu de ex am avut pb asta mult timp si ziceam ei e lipsa de vit sau una sau alta si cand am fost la dentist mi-a dat niste gel special ca tratament si pasta de dinti paradontax si apa de gura speciala pt asa ceva. Si abia dupa ce am terminat tratamentul nu au mai sangerat. Si de atunci nu am mai avut pb si acuma mai folosesc din cand in cand paradontax si apa de gura, in rest colgate si apa de gura normala nu din asta medicinala.
Eu zic daca continua mai mult asa sa mergi la dentist.

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Emilia asa am si eu cantar e de la weight watchers si sa stii ca si la mine difera mult greutatea chiar si de la o zi la alta in fct de cat pap si de cata apa beau. Asa ca nu te descuraja. Eu sincer sunt f happy ca se simnte f bine la haine. Deci nu kg neaparat ci asa is mai slabutza pantalonii care pana acum imi veneau dar cam fix. mai ales la coapse, dar acum stau lejer pe mine si geaca nu prea se incheia usor in talie dar acum o inchei si e si spatiu, e lejera.![]()
Adela stai calma ca si eu le am cu calcatul in strachini, weekend-ul asta am dat rau de tot in bara cu niste clatite.
Mai eu nu stiu cum de is asa pofticioasa ca nu eram chiar asa rau inainte. In timpul saptamnii imi e usor sa ma tin cuminte de lista de alimente ca nu is tentatii dar in weeekend mor.
Oricum eu am stagnat mult la 66 de kg si acum am 62,9-63,2 cam asa oscilez, deci cam 3 kg is jos eu is destul de multumita. Sincera nici nu vreau sa slabesc f f repede ca stiu ca nu e bine si cand apuc sa mai pap si eu una alta pun la loc mai rapid decat le-am dat asa ca daca dau cam 3-4 kg intr-o luna eu is happy. Nici nu ma astept la rezultate supe rmiraculoase pt ca stiu ca uneori mai calc si stramb dar incerc sa repar si incet incet o sa fiu si eu "bella" la vara.![]()
Gusta multa sanatate! Pupici sa treaca boala mai repede!

Ioana felicitari da usor mai dai jos, vb fetelor devin invidioasa. Si degeaba ca tot nu ma ambitionez mai tare deci raman cu invidia.
Oricum ma uit ca lumea deja zice ca vai da arati bine pt ce vrei sa mai slabesti, dar bine nu ma vad dezabracata ca sa vada cum atarna sunculitzele si burta si lateralele. Eu cel mai dezamagita is de brate, daca imi pun ceva cu bretele tare urat mai arata, parca is umflate cu pompa am niste sunculitze...![]()
Mai fetele cu dvd-urile, Ioana, Emilia, va rog frumos sa imi spuneti si mie excat cum se cheama si de cine e sa cuat pe net daca gasesc si eu, ca aici sunt cu tonele si normal ca fiecare zice ca ii mai bun decat celkelat dar as vrea ceva care deja au fost porbate si daca voi ziceti ca sunt bune si ca sunteti multumite atunci poate imi iau si eu. Ms mult.

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Babee spune:
Gata si eu la raport ca mi-am facut de cap sambata si arata rau pe cantar
(am avut curajul sa ma cantaresc).
Astazi am facut o ciorba de peste ca mi-era dor de-o zeama lunga
, dimineata am mancat 2 mere doar, la pranz o salata de primavara cu multe ridichi si-asa bine mi-a mers la suflet de nu va spun, iar seara voi avea ciorbita cu pricina
.
Adela..sepia o iau de la Metro deja curatata,o mai spal doar si o tai felii nici groase nici subtiri.Pun putin ulei de susan in wok, apoi sepia, morcov taiat fasii, ardei, ciuperci negre, muguri de soia si bambus, putin sos de soia si cateva condimente de wok.Le invart de le-amestesc si gata mancarea
.Totul e sa fie focul iute si se fac imediat.Am fost explicita?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip