SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna75 spune:
Babee,
ce bunataturi mananci!
O seara placuta la fete
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxmquote:
Originally posted by Marilena12
Azi de dimineata m-am trezit ca au inceput sa-mi sangereze gingiile rau, asta inseamna lipsa de vit. K, e cam nasol, dar ...
Sangerarea gingiilor nu e neaparat de la vit k. Eu de ex am avut pb asta mult timp si ziceam ei e lipsa de vit sau una sau alta si cand am fost la dentist mi-a dat niste gel special ca tratament si pasta de dinti paradontax si apa de gura speciala pt asa ceva. Si abia dupa ce am terminat tratamentul nu au mai sangerat. Si de atunci nu am mai avut pb si acuma mai folosesc din cand in cand paradontax si apa de gura, in rest colgate si apa de gura normala nu din asta medicinala.
Eu zic daca continua mai mult asa sa mergi la dentist.
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Mada, nu am nici o sensibilitate a gingiilor, tocmai am incheiat tratamentele la dentist, eu nu las sa treaca 6 luni si merg la stomatolog pentru controale, am un fix legat de sanatatea si aspectul danturii.
MARILENA SI ANNA
gusta spune:
Buna fetele.
Raul mi-a mai trecut si am profitat de vremea frumoasa si am facut curat in toate dormitoarele ,am spalat si o perdea asa ca azi sar peste stepper.
ne auzim mai tarziu dupa ce culc maimuta.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
gusta spune:
Marilena si eu sunt constipata nici nu stiu ce da mai fac ca am mancat si kiwi si lapte dimineta ,o fi de la virus ca eu numai am varsat si tot asa.Sper sa ma mobilizez si sa imi revin ca nu mai imi place de mine.Va astept maine dimineata la cafea si sa mai imi spuneti ce mancati ca sa mai imi fac si eu.
mimi_dumy spune:
Hello, hello
am intrat si eu sa va spun ca sunt super fericita si multumita ca am reusit intr-o saptamana sa dau jos 3 kg 
, chiar daca nu am putut sa tin cu strictete aceasta dieta.
eu am mai mancat pe langa cele permise si cate un pic de: iaurt, cereale fitness, carne de pui la gratar, cascaval, sunca presata, ou fiert, conserva de ton.
o sa o mai tin inca o sapt asa si apoi o sa vad daca pot sa reiau super dieta.
va pup si sa auzim de cat mai multe kg pierdute.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
feriga spune:
Buna ziua dragelor, m-ati incintat cu aceasta dieta.
Ma primiti si pe mine? As incepe de azi, 13 martie (sa-mi poarte noroc). Sau trebuie sa astept pina lunea viitoare?
Cit mai multe kg pierdute va (ne) urez!
Madachan spune:
Buna dimineata si poftiti la cafea!!!!
Eu de abia sambata dau raportul.Si la mine vad ca se duc cca. 4-500 gr pe zi.Dar nu ma bucur.Cat am tinut ,de ex Scarsdale, slabisem cam 2 kg,dar imediat ce am inceput sa mananc normal,nu am abuzat,le-am pus la loc.De aceea imi e frica ,ca atunci cand o sa termin si dieta aceasta sa nu revina kg.Eu nu cred ca o s-o tin pana la capat,daca am slabit deja 1 kg,mai trebuie sa dau 3-4 kg jos.
Ieri am mancat fructe,salate cu de toate si supa de legume.Dupa ora 16 nu am mai mancat decat 1 mar si o portocala.Am facut si 1ora si jumatate pe bicicleta si cateva abdomene.Mi-a promis sotul ca zilele acestea imi i-a masa pt facut abdomene.
Azi nu stiu ce-o sa mai mananc .Poate ma mai inspir de la voi
Si eu am patit-o cand mi-am luat cantar electronic. Pe cel mecanic imi arata 48 kg ,iar la cel electromic 51-51kg.Cu 3-4 kg mai mult.Si mie imi parea rau ca mi-am luat,cel putin cu cel vechi aveam si eu mai putine kg!
Spor la slabit !!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
Madachan spune:
quote:
Originally posted by mimi_dumy
Hello, hello
am intrat si eu sa va spun ca sunt super fericita si multumita ca am reusit intr-o saptamana sa dau jos 3 kg, chiar daca nu am putut sa tin cu strictete aceasta dieta.
eu am mai mancat pe langa cele permise si cate un pic de: iaurt, cereale fitness, carne de pui la gratar, cascaval, sunca presata, ou fiert, conserva de ton.
o sa o mai tin inca o sapt asa si apoi o sa vad daca pot sa reiau super dieta.
va pup si sa auzim de cat mai multe kg pierdute.
Mimi &Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
Felicitari!!!! 3 kg intr-o saptamana ,e destul de bine!!!Bafta in continuare!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->

gusta spune:
Buna fetele.
Mada multumesc de cafea ca mie chiar imi trebuia.
Meniul de ieri
cafea
1mar
1portocala
1kiwi
1cana lapte
salata de ton cu porumb,castravete murat si ardei
Sper ca azi e la fel de frumoas ca ieri ca treaba as mai avea da vreau sa scot copilul la plimbare.Cu stomacul stau mai bine numai am asa dureri si azi o sa ma urc pe stepper fie ce o fi ,2 zile nu si acuma sa vedeti ce greu imi vine.
Mimi_dumy felicitari de cele 3 kg.
Mada si tie felicitari de 1kg.
Eu pana sambata nu ma urc pe cantar astept ca sambata sa fie ultima data cand vad ca cifra incepe cu 7.
Va astept la cafea in continuaresi sa vad ce mancati ca sunt in pana de idei.
Madachan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Cu stomacul stau mai bine numai am asa dureri si azi o sa ma urc pe stepper fie ce o fi ,2 zile nu si acuma sa vedeti ce greu imi vine.
Ai mare grija cu stomacul!Eu anul trecut m-a ,,pricopsisem,, cu O SPLENDOARE DE ULCER.Exact asa s-a exprimat dr. Si totul in urma incercarilor de a slabii. Daca te mai doare ,mai bine o lasi mai moale cu dieta.
EDWARD 29.11.2004
poze->