*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Motannel trebuie sa selectezi ONE BY ONE... nu pe toate o data sa le uploadezi... ca si eu am patit la fel

KAY, Si cand o sa ai net? Aaah.. apropos de ochi jucausi...sotul cand a vazut poza cu tine cica: "Mamaaaaaaaaa... fata asta a cui este???" Credea ca esti fata uneia din mamici A zis ca nu ti-ar fi dat mai mult de 14-15 ani...

ELTEKA, pai... eu il tricotez... e diferit de a-l cumpara Plus ca e pentru peste 7-8 luni Nu pt. acum...

Lavini, daca e negativ NU ai de ce sa-ti faci griji!!!

IULIABRAILA... site-ul dat de tine este de mult pe prima pagina Un pt. tine!

Dianalaura, FELICITARI pentru sapt. IMPLINITE... si multa SANATATE lui Serban!!!!

Pauly... E bine ca ai facut tu capitol... Dar am constatat ca MARE dreptate a avut Didialex cand ne-a saftuit sa anunta Eu era sa o patesc de doua ori.... daca nu anuntam... Dar lasa... nu te supara!!!!

Monytza.... ... mancam si eu.... asa printre picaturi si pe apucate... Deh... imi fac antrenamentul pt. cand o veni nazdravanu' de fi-miu!!!!

Mary_Lou... Bafta la DR. azi!!!!

Mica... maaaaaaama... 1.75... ma miram eu de ce par un titirez comparativ cu tine... la 1,62 ai mei... ce sa mai zic???

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

mica...eu am zis ca am 1.80...si am facut vreo 7 ani de volei.....tu cate kg ai luat pana acum?...asa..pt ca esti mai apropiata de inaltimea mea....eu am luat deja vreo 12 si e cam mult...

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Mersi fetelor pt. raspunsurile legate de lovituri in FICAT... E bine sa stiu ca NU sunt o mama nesimtita cum ajunsesem sa ma consider!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Monytza.... daca nu ma insala memoria, mica tot cam asa zicea ca a luat... Dar deh...voi sunteti MUUUUUUUUUUULT avantajate de inaltime!!!!!!!!!!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vai, andrada, si eu care ma machiasem... 14-15 ani??? hai ma... si ce-a zis cand i-ai spus ca o sa fiu mamica si eu??? i-ai spus si de legaturile noastre primejdioase??? cum ne cunoastem noi intre noi???

ha ca uploadez si eu pozele de la intalnire !

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

andrada..esti o mama extrem de grijulie...ma intreb cum o sa te intzelegi cu nora ta

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

KAY, mai vrei detalii legate de eco 3D-4D gratuit??? Daca vrei sa-mi zici!!! Pot si sa vin cu tine...

Da'...chiar si tu MONYTZA, ai putea, daca vrei...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Monytza tot cam atat am luat si eu. Da sper sa nu mai iau decat vreo 2-3 pana la sfarsit .

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Andrada..sa mergem toate trei la eco?..ne ia pe amandoua cu ea?

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Dianalaura - si fasolica al meu tot Iannis o sa fie (dar cu 2 n) si Victor o sa fie primul nume.

Mary-lou - parca la mamicile de aprilie ra o fata care avea mancarimi si nu erau cauzate de alergi alimentare...pur si simplu erau legate de sarcina. Parca se dadea cu tot felul de solutii mentolate...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput