*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

mica..si eu sper la fel...dar...nah..oricum ar fi...avem avantaju` ca nu se observa atat de tare..chiar de luam mai multe kg decat celelalte mamici
Tu la ce spital ai sa nasti?..ca vad ca suntem cam de`odata

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Kay...din ziua aia i-am zis de tine.... Si cica: "Pai vezi...ti-am zis eu ca esti bagacioasa... Acum le faci probleme si oamenilor" bine...el glumea, dar eu oricum eram putin speriata... sa nu va certati din cauza mea Cand i-am zis ca tu esti nu-i venea sa creada... Ca cica TU nu pari gravida...

Monytza... am zis de la bun inceput ca FIUL meu va fi un GENTLEMAN care va sti cum sa respecte femeile si in nici un caz NU va fi MISOGIN!!!!!! Cum sa fiu cu nora? Cred ca, precum as fi cu fata mea... ca doar este cea pe care o va iubi fiul meu... Nu stiu...
Dar de ce zici ca sunt grijulie?

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mone, stai tu linistita ca burta ta nu e asa de mica, ti-am vazut pozele. Am cetit ca nu e nici un indiciu daca ai burta mare - sunte femei care pun cate 20 de kg, fac o burta mare-mare si cand colo=bebe de 3,300. Am vazut eu pe o tipa, ave o burtica din aia de movie star, nici un gramde grasime, numai burtica, mica,perfecta...Uite cum a facut un bebe de 4,200, ca norocul ca a nascut in apa ca altfel era nasol... Stiu ca doar lungimea depinde un pic de mostenirea genetica, si de cat a stat bebe in burta (ca daca sta 42 de sapt, clar are mai mult!)

Mary_lou, da' pielea ta nu e uscata??? Ca daca e, tre' sa pui muuuuulta crema toata ziulica sa mai scapi de mancarimi...Plus ca burticile dau mancarimi, asta e, nu scapam...

Andrada, tu ma faci sa rad de nu mai pot...eu oricum nu cred in supersititii, dar ale tale sunt croite pe masura momentului

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

andrada...am zis grijulie in sensul ca iti faci muulllttt prea multe griji...cum sa fie ceva in neregula dak nu te doare ficatul?..in loc sa te bucuri...
Sa nu fii prea mamoasa cu baietzelu`...ca n`ai sa te intzelegi cu nora
Bine ca si io` bat campii....nici nu l`ai nascut si eu deja il vad insurat

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

ELTEKA, recunosc ca NU superstitiile ma impiedica sa cumpar deja patut sau alte alea... NU sunt nici PESIMISTA de fel... dar am trecut in perioada sarcinii prin niste STRESURI si GANDURI negre... ca mi-e frica sa nu iau totul si sa ma trezesc ca se intampla ceva... DOAMNE FERESTE si apoi intru in camera lui si vad toate aranjate...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

elteka..dak lungimea e ereditara...o sa fac o bebitza cat un fus...eu cand m`am nascut aveam 60 cm...ce`i drept...m`am nascut si putzin mai tarzior..dar de greutate...n`am avut mai mult de 3400gr.

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Monytza, pai normal ca-l vezi deja insurat... ca la cat de frumos este... sunt convinsa ca nu ti-ai dori un altul pt. fetita ta Cred ca si de-aia esti asa grijulie cu "CUM VOI FI EU CU NORA MEA"

Si... grijulie voi FI... dar NU il voi coclosi...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andrada...nu te mai gandi aiurea...ai sa ai un bebe sanatos si voinic!!potzi sa`i aranjezi si sa`i rearanjezi camera de cate ori iti vine chef..si sa`i iei haine pana la varsta de 10 ani
Si`asa stam aproape...poate poate ai nostri copii se "gagicaresc" cand or fi mari..si`am sa`ti zic"cuscra"(urat cuvant]

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput

Chiqui... nu stiu ce e cu schimbarea prenatalului...Dar le intreb si eu pe fete... ca sa nu se piarda mesajul tau....

Deci???

Ce stiti de PRENATAL... acum mai nou...?

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Gand la gand am fost!!!

Crezi ca n`o sa fie"nora" pe masura lu` ginerica?

Mone 29+ Maria Antonia
poze monytza

Mergi la inceput