*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Sadicutza(eu ti-am spus si la intalnire)este frumoasa foc Andreea si foarte cocheta, bravo tie ca ai crescut-o asa(si ce par frumos are)

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dideip, superb!
Mica, modelul de impletitura pt marginea tortului l-am luat de pe site-ul www.wilton.com Au acolo tot felul de tehnici de decoratiuni..asta e baschetweave...nu e asa de greu...tot acolo arata si cum se fac trandafirii (si cei din crema-unt si cei din fondant) Eu i-am facut trandafirii din pasta de lapte praf..sunt inca la inceput, dar pe cand va implini stefy un an sper sa ma mai perfectionez, sa ii pot face eu un tortulet cu tot felul de decoratii.... El nici nu s-a nascut inca, si eu ma pregatesc de petrecerea de 1 an!
Fetelor, am si eu o problema..de 2 zile imi sunt atat de umflate picioarele...de fapt mai mult gleznele si laba piciorului...azi parca s-au mai dezumflat un pic...dar ieri au fost atat de umflate incat a trebuit sa ma incalt cu papucii surorii mele ca sa pot merge la cumparaturi. Si eu port normal 38, iar ea poarta 40-41! Si mama s-a speriat cand m-a vazut..zicea ca si ei i s-au umflat picioarele in ultimele luni de sarcina, dar nu in halul asta...Oricum, azi trece asa, dar daca pana maine nu se desumfla ma duc la dr de familie. O sa vad cu ce ma pot incalta azi, ca vreau sa ma duc la spital, la prietena mea, sa ii duc si ei o felie de tort.

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Dideip, !

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

"De ziua ta, mamico
In dar ti-am adus inima
Si crede-ma, mamico
Un dar mai frumos nu se putea

Am vrut sa-ti culeg o floare
Un mic ghiocel frumos
Dar pana la urma moare
Si cu e de folos?

Am vrut sa culeg stelute
Sa-ti fac un frumos colier
Dar cine nu stie oare
Ca-n zori stelutele pier?

Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, Sa-ti prind in par
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor."

L-am copiat si eu de la mamicile de martie-aprilie.

Mica 30 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

dideip si eu fata... fata cu baiat, adica noi ne putem vedea oricand, eu de cate ori vin si plec de la serviciu ma uit spre casa parintilor tai doar-doar oi vedea vreo burtica iesind de acolo :). foarte frumoase randurile despre mamici, asa ma emotionez cand le citesc. azi ma gandesc mai mult ca oricand la mamica mea si sper ca acolo unde e este bine.

mica ce frumos cantecelul, imi aduc aminte cum il mai cantam cand eram mica.

pupici la burtici

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR VIITOARELOR MAMICI!!!!
SA NE TINEM CAT MAI REPEDE BEBELUSII SANATOSI IN BRATE!!!

Azi schimbam si noi saptamana!

27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI MAMICI!!! Sa fiti frumoase si sanatoase si sa treaca timpul mai repede pana la intalnirea cu bebeii. Nastere usoara tuturor.

28+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dianalaura e foarte frumos tortuletul...mi s-a facut o pofta

26+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

nu terminasem mesajul.
Dana- bine ca te simti mai bine, astept si eu numarul de cont.

Si acum cadoul meu pentru voi toate il gasiti pe mailul comun.

28+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioaca spune:

Dideip intru sa iti zic ca CHOWPERSA sta in zona socului- diham ,in zona piata delfinului.

Mergi la inceput