*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 23
mary_lou spune:
LA MULTI ANI!VA DORESC SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA PLINA DE BUCURII!!!!!!!!!!!!

poze cu noi si bebe
Mary
25
Patrick
lbelciug spune:
Dragi burtici, La Multi Ani cu ocazia lui 8 martie! Sa aveti parte de o primavara minunata si o sarcina usoara!
Monytza, nu e sigur de la epilat. Nu ma epilez decat inghinal si lung, iar ult oara am fost acum o luna. Am inceput spalaturile cu apa si bicarbonat si deja azi e mai bine.
Dideip, daca se strang bani, cotizez si eu dar nu stiu cum sa vi-i dau caci nu ma pot deplasa prea mult. Lucrez langa Cismigiu deci daca poate veni cineva sa-i ia de la mine, contribui cu placere. Sa ma anuntati pe PM, caci nu reusesc sa citesc tot ce scrieti.
ancamari, merci de sfat. Eu zic ca totusi la mine nu e ceva grav. N-am avut in viata mea probleme cu candida sau mai stiu eu ce infectii... O fi de la scurgerile mai abundente din perioada asta...
Andrada, felicitari, e tare dragut pulovarul. Eu totusi l-as fi facut fara anchior, ci la baza gatului si cu nasturei pe umar. E f practic asa si in plus, ii tine cald peste tot baietelului.
Pitica, eu stiu ca gradi nu e obligatoriu sa fie din zona unde locuiesti, dar au prioritate la inscriere cei care stau in apropiere, asa e cel putin oficial. Aceleasi considernte le-am luat si eu in calcul cand l-am dus pe M la cresa. Nu cred ca e imposibil sa duci fata la o gradi, mergi din timp si cauta. Din cate stiu eu totusi, inscrierile se fac numai pt toamna, adica nu poti sa o duci mai devreme (la cele de stat).
Mica, ce ovule ai primit? Ma bucur ca fetita e ok si grasunica!
Tamara, curaj! Greutatea o sa revina bine la normal, daca ai luat numai 10 kg. Multa sanatate!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
mica0307 spune:
Nu stiu cum se numesc, da sunt mari tare. Ma uit in seara asta pe ele si iti spun.
Mica
30
Maya Alexandra
Poze
byu spune:
LA MULTI ANI DOAMNELOR SI MAMICUTELOR
Sa aveti inama plina de bucurie si iubire, sa aveti nastere usoara, copii cuminti si soti intelegatori.

Va pup pe toate
.
Din pacate eu tot bolnava sunt..... dar azi am sa spun ca sunt sanatoasa.....
Byu
26+ cu
CASIAN
Poze
cristinamaria spune:
La multi ani mamici si cea mai frumoasa primavara!!
Chowpersa am postat si la celalat subiect: este revoltator ce se intampla! Am facut si eu o pangere la Casa de Sanatate dar degeaba! Oricum trimite contul si pun si eu niste banuti!! Sanatate nulta puiului!!
Andrada m-ai dat gata ... felicitari pt pulover!!
Am intrebat-o pe mama de mucenici... ea pune opturile separat la fiert ! Supa o face din apa in care pune zahar si zahar vanilinat , esenta de vanilie si lamaie la sfarsit adauga coaja rasa de lamaie si portocala si... opturile fierte!! Mai trebuie separat nuca macinata , scortisora etc... dupa gustul fiecaruia!!
Sper sa intelegeti! Mama este o super bucatareasa si are toate retele in cap... nu stie sa-mi dea gramaje etc
Pupici la toata lumea !
cristina
31+
eimotto spune:

La Multi Ani Mamici si viitoare Mamici

Cristinamaria - cum ai facut plangerea? Spune-mi si mie ca sa trimit si eu te rog.
Liviana si Piticasigogosica - sa va dea DD sanatate si putere si sa fie totul bine pana la sfarsit.
Dianalaura - incearca sa te odihnesti cu picioarele in sus si multe lichide. Si vorba ta, daca pana maine nu e ok sa vb cu medicul
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
31+
Fasolica din burtica si Poze
lbelciug spune:
eimotto, multumesc frumos. Azi imi impun sa fiu mai vesela. Matei nu a mai facut febra, desi tot a dormit prost azi-noapte. E plangacios cand il duc dimineata la cresa, dar noi parintii, rezistam eroic.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
andradap spune:
Fetelor... eu trebuie sa stau azi pe la mama prin casa ca au venit sa-i monteze mobila pentru unul din dormitoare si pt. HOL... si eu trebuie sa stau pe-acolo. Am urcat acum pana la mine sa va anunt ceva ingrozitor, care m-a facut sa mi se faca pielea de gaina!!! 
M-a sunat mama de la spital si mi-a zis sa ma uit pe ANTENA3, PROTV, Realitatea si alte posturi de STIRI ca cica azi pe la ora 10:00 O FATA de 16 ani, care venise in vizita la copilul ei de 1 an si 6 luni, a fost prinsa la lift si a murit pe loc!
MAma saraca ma suna ca sa INCEREC inca o data sa ma faca sa nu mai folosesc liftul (ea chiar are FOBIA LIFTULUI!). Sa va uitati si voi la stiri... daca aveti puterea...
Este chiar INGROZITOR... de 8 MARTIE, ziua FEMEII si A MAMEI mai ales... o mamik de 16 ani a pierit... O
pt. ea... si D-zeu s-o odihneasca in Pace!
Si sa aibe grija de copilasul ei....
Sper ca nu v-am intristat prea tare, dar nu m-am putut abtine sa nu vin sa nu va spun si voua.... Poate asa imi mai trece mie plansul ![]()
Revin mai tarziu... cand pleaca oamenii cu mobila...
PS: Bine, ca makr stau si LUCREZ... am inceput PULOVERUL numarul 2 ![]()
Va pup
PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
eimotto spune:
Fetelor am tras cu okiul la mamici de gemeni si tripleti si am vazut ca Msemcu si cele 3 fete ale ei sunt ok. Pupici si pentru ele.
Va dati seama ce o sa fie pentru taticul lor de acum in luna martie
?
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
31+
Fasolica din burtica si Poze