*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

LA MULTI ANI!VA DORESC SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA PLINA DE BUCURII!!!!!!!!!!!!

poze cu noi si bebe

Mary 25Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dragi burtici, La Multi Ani cu ocazia lui 8 martie! Sa aveti parte de o primavara minunata si o sarcina usoara!

Monytza, nu e sigur de la epilat. Nu ma epilez decat inghinal si lung, iar ult oara am fost acum o luna. Am inceput spalaturile cu apa si bicarbonat si deja azi e mai bine.
Dideip, daca se strang bani, cotizez si eu dar nu stiu cum sa vi-i dau caci nu ma pot deplasa prea mult. Lucrez langa Cismigiu deci daca poate veni cineva sa-i ia de la mine, contribui cu placere. Sa ma anuntati pe PM, caci nu reusesc sa citesc tot ce scrieti.
ancamari, merci de sfat. Eu zic ca totusi la mine nu e ceva grav. N-am avut in viata mea probleme cu candida sau mai stiu eu ce infectii... O fi de la scurgerile mai abundente din perioada asta...
Andrada, felicitari, e tare dragut pulovarul. Eu totusi l-as fi facut fara anchior, ci la baza gatului si cu nasturei pe umar. E f practic asa si in plus, ii tine cald peste tot baietelului.
Pitica, eu stiu ca gradi nu e obligatoriu sa fie din zona unde locuiesti, dar au prioritate la inscriere cei care stau in apropiere, asa e cel putin oficial. Aceleasi considernte le-am luat si eu in calcul cand l-am dus pe M la cresa. Nu cred ca e imposibil sa duci fata la o gradi, mergi din timp si cauta. Din cate stiu eu totusi, inscrierile se fac numai pt toamna, adica nu poti sa o duci mai devreme (la cele de stat).
Mica, ce ovule ai primit? Ma bucur ca fetita e ok si grasunica!
Tamara, curaj! Greutatea o sa revina bine la normal, daca ai luat numai 10 kg. Multa sanatate!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nu stiu cum se numesc, da sunt mari tare. Ma uit in seara asta pe ele si iti spun.

Mica 30 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

LA MULTI ANI DOAMNELOR SI MAMICUTELOR
Sa aveti inama plina de bucurie si iubire, sa aveti nastere usoara, copii cuminti si soti intelegatori.
Va pup pe toate.
Din pacate eu tot bolnava sunt..... dar azi am sa spun ca sunt sanatoasa.....

Byu 26+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

La multi ani mamici si cea mai frumoasa primavara!!
Chowpersa am postat si la celalat subiect: este revoltator ce se intampla! Am facut si eu o pangere la Casa de Sanatate dar degeaba! Oricum trimite contul si pun si eu niste banuti!! Sanatate nulta puiului!!
Andrada m-ai dat gata ... felicitari pt pulover!!

Am intrebat-o pe mama de mucenici... ea pune opturile separat la fiert ! Supa o face din apa in care pune zahar si zahar vanilinat , esenta de vanilie si lamaie la sfarsit adauga coaja rasa de lamaie si portocala si... opturile fierte!! Mai trebuie separat nuca macinata , scortisora etc... dupa gustul fiecaruia!!
Sper sa intelegeti! Mama este o super bucatareasa si are toate retele in cap... nu stie sa-mi dea gramaje etc
Pupici la toata lumea !

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

bYU, SANATATE MULTA SI AI GRIJA DE TINE!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

La Multi Ani Mamici si viitoare Mamici

Cristinamaria - cum ai facut plangerea? Spune-mi si mie ca sa trimit si eu te rog.

Liviana si Piticasigogosica - sa va dea DD sanatate si putere si sa fie totul bine pana la sfarsit.

Dianalaura - incearca sa te odihnesti cu picioarele in sus si multe lichide. Si vorba ta, daca pana maine nu e ok sa vb cu medicul

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

eimotto, multumesc frumos. Azi imi impun sa fiu mai vesela. Matei nu a mai facut febra, desi tot a dormit prost azi-noapte. E plangacios cand il duc dimineata la cresa, dar noi parintii, rezistam eroic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... eu trebuie sa stau azi pe la mama prin casa ca au venit sa-i monteze mobila pentru unul din dormitoare si pt. HOL... si eu trebuie sa stau pe-acolo. Am urcat acum pana la mine sa va anunt ceva ingrozitor, care m-a facut sa mi se faca pielea de gaina!!!

M-a sunat mama de la spital si mi-a zis sa ma uit pe ANTENA3, PROTV, Realitatea si alte posturi de STIRI ca cica azi pe la ora 10:00 O FATA de 16 ani, care venise in vizita la copilul ei de 1 an si 6 luni, a fost prinsa la lift si a murit pe loc! MAma saraca ma suna ca sa INCEREC inca o data sa ma faca sa nu mai folosesc liftul (ea chiar are FOBIA LIFTULUI!). Sa va uitati si voi la stiri... daca aveti puterea... Este chiar INGROZITOR... de 8 MARTIE, ziua FEMEII si A MAMEI mai ales... o mamik de 16 ani a pierit... O pt. ea... si D-zeu s-o odihneasca in Pace! Si sa aibe grija de copilasul ei....

Sper ca nu v-am intristat prea tare, dar nu m-am putut abtine sa nu vin sa nu va spun si voua.... Poate asa imi mai trece mie plansul

Revin mai tarziu... cand pleaca oamenii cu mobila...

PS: Bine, ca makr stau si LUCREZ... am inceput PULOVERUL numarul 2

Va pup

PULOVER GATA!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Fetelor am tras cu okiul la mamici de gemeni si tripleti si am vazut ca Msemcu si cele 3 fete ale ei sunt ok. Pupici si pentru ele. Va dati seama ce o sa fie pentru taticul lor de acum in luna martie ?

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 31+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput