*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 21
sadicutza spune:
ALYNA 24, nu am trimis pe mail pt. ca sunt foarte mari si risc sa blochez mailul, dar daca este cineva mai priceput in calculatoare, se pot copia de pe adresa care apare la semnatura mea...eu nu ma pricep
.
Cine are masuratori a bebeului la vasta de 29-30 sapt....sa pot sa fac si eu comparatii????
sadicutza
29+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm
Alyna24 spune:
Mica, ma bucur ca esti bine!
Sadicutza, eu am incercat sa copiez o poza dar...nimik!Poate nu stiu eu....
Trimite-mi mie pe mail daca poti pozele!Eu le strang pe toate intr-un folder!![]()
La alinafobl@yahoo.com.Mersik!
Alyna
30+cu
mica0307 spune:
Sadicutza ce fetita frumoasa ai.
Eu am facut azi 30 saptamani si ieri la dr mi-a zis ca are 30.3 zile si greutatea 1,900 g +-300g. Cam atat am retinut de pe foaia aia.
Trimite, te rog, pozele de la intalnire pe mailul comun, eventual in mai multe mesaje, le salvez eu pe yahoo photos si apoi le sterg sa nu ni se blocheze adresa. Sa le avem pe toate acolo.
Cine a mai facut poze la intalnire sa le trimita pe mailul comun sau sa le puna in yahoo photos, please.
Mica
30
Maya Alexandra
Poze
dideip spune:
Didialex,
ai dreptate, cel mai bine este sa ne unim noi.
Ma bucur ca te simti bine Chowpersa si ca am reusit sa iti dam o speranta, dar este ceva normal, nu? Pentru ce sunt buni prietenii
Mica ma bucur pentru tine ca esti bine si nu sunt mari probleme(cu secretia nu avem ce sa facem si eu m-am speriat prima oara si dr. a spus ca este ceva normal in sarcina)
Addinel esti o
dulce si imi pare rau ca nu te-am cunoscut, ma bucur tare ca te ocupi de cazul asta.Intrebarea mea este, unde sta Chowpersa, daca este ceva ma ocup eu de tot, dar numai sa stea mai aproape de mine, o fac cu cea mai mare placere.
Cioaca pe unde sta socrul tau?
Alyna iti doresc o zi frumoasa si o aniiversare placuta alaturi de sotul tau care se vede ca te iubeste muuuult.
Motannel foarte frumos ce ai scris ma facut sa imi doresc si mai mult sa devin mama

Sadicutza ma bucur ca esti bine si tu si bebelul
Paula
31+
poze
poze bebe
tamaraspt spune:
La multi ani mamicilor!
Abia acum am reusit sa citesc la zi ce s-a scris in ultima saptamina. Tare
sunteti!
Chowpersa imi pare rau ca treci prin asa momente grele! Vreau si eu sa ajut si cum ramin in urma cu cititul tot timpul, cind aveti nr de card sau va intilniti sa stringeti bani poate imi dati un mail sau un telefon. Eu stau in Dr. Taberei, stiu ca in zona mai stau addinel si ancamari. Nu ezitati sa ma contactati, caci nu sunt sigura ca pot tine pasul cu voi la citit si chiar as vrea sa o ajut.
Ibelciuq stiu ca burtica mea este cam mare, dar abia miine inchei sapt 30. Si vad parca cum creste zilnic. Si raportez 10 kg luate, care in general sunt in repartizate in zona burtii.
Si de vreo 2 zile obosesc destul de rau, mi-este somn permanent si nici cu moralul nu stau mai bine - la repetare analizele mi-au iesit si mai prost. Miine mad duc la dr si poate o sa-mi revina buna dispozitie dupa ce o sa-mi vad bebelul.
La multi ani inca o data si petreceri frumoase!
Tamara
30+
dideip spune:
Cand Dumnezeu a creat mamele
Cand Dumnezeu crea mamele era in a sasea zi, cand un inger i-a aparut si i-a spus: "O sa cam ai de lucru la aceasta creatie…"
Si Dumnezeu i-a raspuns: "Ai citit punctele acestei cereri?
· Trebuie sa se poata spala, dar sa nu fie din plastic;
· Sa aiba 180 de parti mobile…toate sa poata fi inlocuite;
· Sa alerge dupa cafea neagra;
· Sa aiba poale care sa dispara atunci cand sta in picioare;
· Un sarut care sa poata vindeca orice, de la un picior rupt si pana la o legatura de dragoste terminata prost;
· Sa aiba sase perechi de maini;
Ingerul si-a scuturat capul incet si a raspuns: "Sase perechi de maini…in nici un caz."
"Dar nu mainile sunt cele care imi fac mie probleme" a spus Dumnezeu "Ci cele trei perechi de ochi pe care mamele trebuie sa la aiba."
"Asa este modelul standard?" a intrebat ingerul.
Dumnezeu a dezaprobat "O pereche ca sa vada prin usa inchisa atunci cand intreaba: copii ce faceti acolo? O alta pereche in spatele capului pentru a vedea ceea ce nu ar trebui si bineinteles ultima in frunte pentru a se putea uita la copil cand acesta greseste si trebuie sa-i spuna: te inteleg si te iubesc.
Doamne, spuse ingerul, mai bine lasa pe maine…
"Nu pot" i-a raspuns Dumnezeu "Sunt asa de aproape de a crea ceva atat de apropiat mie. Deja am creat mama care se face singura bine atunci cand este bolnava…care poate hrani o familie de sase persoane cu un singur hamburgher…"
Ingerul a verificat modelul si a spus "Este prea firava".
"Dar este rezistenta!" a raspuns Dumnezeu "Nu poti sa-ti imaginezi cate poate indura mama asta!"
"Poate sa gandeasca?"
"Nu numai ca poate sa gandeasca dar poate rationa si face compromisuri." a spus Creatorul.
In final, ingerul s-a aplecat si si-a trecut degetele pe obrajii mamei. "Exista o crapatura" s-a pronuntat el. "Ti-am spus ca te straduiesti prea mult cu acest model."
"Nu este o crapatura" a raspuns Domnul "Este o lacrima"
"La ce foloseste?" a intrebat ingerul.
"Este pentru fericire, pentru tristete, pentru dezamagiri, penrru durere, pentru singuratate si pentru mandrie."
"Esti un geniu!" a exclamat ingerul.
Domnul s-a uitat trist si a spus "Dar nu am pus-o eu acolo!"
Paula
31+
poze
poze bebe
sadicutza spune:
Mica, am sa-l rog pe sotzul meu deseara da faca operatziunea asta...ca eu sunt blonda rau...si nu ma pricep...cumva o sa ajunga si pozele de la mine la locul lor.
Mica, dar este mare rau bebela ta...o sa fie o pufosica....
sadicutza
29+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm
dideip spune:
La multi ani mamicilor va
din tot sufletul meu si va doresc tot binele din lume
"Ziua mamei inseamna mai mult decat
O zi fericita.
In aceste cuvinte stau multe intelesuri
Pe care nu apucam sa le spunem niciodata.
Inseamna ca te iubesc pe tine intai de toate,
Apoi ca iti multumesc pentru ceea ce faci
Inseamna ca reprezinti totul pentru mine,
Si ca te onorez.
Dar cel mai important lucru dintre toate este
Ca ma gandesc
La fericirea ta, in aceasta zi,
Cu bucurie si cu dragoste
Paula
31+
poze
poze bebe
cristalina spune:
La multi ani burtici!
O primavara perfecta si multa sanatate!

Azi ma duc sa-mi iau analizele pentru strep B, apoi la ecografie, apoi la ginecolog...sper sa vin cu vesti bune...:)
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pauly spune:
multumesc de raspuns fetele
.
sadicutza felicitari ptr printesica
.
mica sigur ca e si ziua fetitelor noastre

...de aceea le urez LA MULTI ANI fetitelor din burtici!!
26+
Riana Alessya
bebelina mea
poze