PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

anasia esti sigura ca ai last mango-ul sa se coaca bine ? ca trebuie sa fie moale coaja cand apesi pe ea, si pulpa e tare parfumata si moale inauntru. Nu inseamna ca daca coaja nu mai e verde ca e copt bine...copt natural, nu la cuptor. Scuza-ma daca am inteles gresit.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Ancutex, anasia, multumesc pt. primire!
Aveti bebelusi frumosi! Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, aveti mare curaj cu mango!
Eu cu Vladut n-am avut nici o problema pana la mango. Si i l-am dat spre 3 ani...Posibil sa tolereze bine copilul, dar daca nu? Manifestarea e neplacuta.

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

miti, da, coaja e moale, dar cum n-am mai "utilizat" fructul, nu stiu exact cand este copt de-a binelea;uneori este mai ascrisor;copt la cuptor, nu pt a se coace, ci pt a-l manca copt, ca si marul, dar nu stiu ce gust are;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Dana e criminal Alessandro in combinezon. Salvez poza sa i-o arat si sotului, cred ca vrea si el pentru fi-sa.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

observ ca sunteti cu mult inainte ... ati ajuns la mango ... aici diversificarea se incepe abia din luna a 6-a si pana la un an este limitata la legume, carne, peste. Cat privesc fructele, pana la 8 luni: mere, pere si banane. Abia la 9 luni se pot da portocale... cel putin asa iti recomanda medicii pediatri.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

dana, deocamdata nu-i dau banana, doar mar, para, avocado, mango (mai rar), la borcanase piersici, afine si atat;
martta, nu stiam ca e problematic mango, o sa-l ocolesc, mai ales ca nu prea le am cu coptul asta, poate i l-am dat necopt fara sa stiu;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

va sarut cu mult drag, mamici si piersicutze!

nu ma scris aici de un veac... dar mi-a lipsit energia, sincer.

am o bebitza care pana de curand a fost un bebe linistit. nu am de ce sa ma plang:)

pt listute:
si Madara e super silueta: la 6 luni masura 67.5 cm si cantarea 7.15 kg.

s-a ridicat prima data in fundulet singurica la 4 luni si 1 saptamana. dar cum e lenesa la exercitii la sol si la rostogoliri, are un mod stangaci de a se ridica fortandu-si muschii gatului si abdomenul si ajutandu-se de coate.

a spus MAMA prima data pe 11 februarie. pt prima data clar. ca a mai zis si inainte, dar in timpul avalanselor de vocalize, asa ca nu s-a tinut :)

nu am reusit sa citesc din urma.

am inceput is noi diversificarea. la recomandarea pediatrei am inceput cu legume. masa 2 vom introduce fructe si abia in runda 3 vom introduce cereale. deocamdata ii dam tare cu bostanel si dovlecel. brocoli e bleeeaaah nu o condamn ca am aruncat direct continutul borcanelului. nici eu nu am putut papa din el.

cred ca suntem in plina eruptie dentara. gingiile sunt albe. si albe sunt si noptile mele de joia trecuta. cu urlete de cateva ore pe noapte. si cu calmat doar in conditiile in care o plimb prin toata casa cu luminile aprinse. cedez nervos.

am inceput serviciul deja din ianuarie. lucrez 2 zile pe sapt. pe 27=28 februarie am fost in Viena in delegatie. cu prilejul asta m-am revazut dupa 5 ani cu o f buna prietena si fosta colega din Jakarta care acum locuieste in Austria. A fost o maaare bucurie pt mine.

Bunicii [socrii mei] sunt topiti dupa nepoata. De fapt, bunicul este si prima dadaca. el are grija madarei cand eu lucrez.

am cumparat deja bilet de avion: pe 17 aug zbor in tara cu bebitza. sotul ne urmeaza 2 sapt mai trarziu. voi petrece 1 luna in tara ca Madara sa isi cunoasca [cat poate ea intelege la 1 an] si familia din Romania. si pt a finaliza pregatirile pt botez si nunta :)
avem botezul Madarei pe 13 sept si cununia religioasa si petrecerea pe 15 sept.

pana acum, cu ajutorul parintilor is a nasilor si cu ajutorul internetului, am rezolvat urmatoarele: restaurant, biserica, video + fotograf + muzica [dj], flori + decorare. Pasul urmator sunt invitatiile. Si voi incepe sa caut mai serios rochie de mireasa. E nasol ca eu nu am mai dat un gram jos pana de curand. Acum mi s-a stricat cantarul si nu mai stu cum stau.

Dar inca mai alaptez, asa ca sper sa incep sa imi revin. pt ca am inceput serviciul si voi incepe sa merg iar la cursuri de dans. si vreau sa incep sa practic si yoga pt gravide si proaspete mamici.

Madara a fost bolnavioara in ianuarie - a avut bronhita, saracutza. si nasucul i-a tot curs de atunci pana sapt asta mai mereu. si uraste pompa de curatat nasucul.

m scris de-a valma, dar a trecut atat d emult timp... si as avea atatea sa va spun... sper sa revin mai des aici :) mai ales in timpul orelor de servici. pt ca acasa sunt singura cu pitica. si in loc sa devina tot mai independenta, dumneaei devine tot mai posesiva...

multa sanatate si multi pupici pe nasucuri de piersicutze :)

AAA: AICI IMI PUTETI VEDEA COMOARA. pozele sunt cam de-a valma, si cele mai recente sunt de la revelion.

http://www.elkorfoto.lv/lat/users/levicss/71162?sess.id=0f8ef816c3a339b89fa357a9a04cef5a

promit sa ma ocup in final sa ii fac albumul online pe care il planuiesc de mult :)

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

cinta,piersicuta blondina! ce ochi frumosi are;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by andreea25

quote:
Originally posted by anasia

fetelor, tocmai am ars supa copilului, impreuna cu craticioara eiimi vine sa

varsta bb
Alessia la motul Biancai

am patito si eu ...

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Si io am patit-o.S-a ales praful de olicica,noroc ca fierbeam carnitza de manzat separat de legume;asa ca ne-am ales cu ceva la masa de pranz

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput