PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
miti2004 spune:
Simona si Doniro si eu m agandeam sa-mi iau niste jaluzele cat mai inchise la culoare, dar nici Alex nu se trezeste din cauza luminii, ci pt ca-i suna ceasul din
...o sa ii fac baita pe la 7:30-8 in seara asta, o sa incerc sa-i dau lapte dupa, daca nu vrea o sa-i dau pe 10:30 in somn, macar nu-l trezesc...
Azi a fost si mai matinal : 5:30 dimineata, insa l-am lasat pana se nervozase, adica la 6 m-am ridicat din pat si asta a fost. Am mai tras un pui de somn cu el de la 8:30 la 10
si sunt mai bine.
Doniro ma uitam pe programul tau, tu nu-i dai branzica ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mirela0521 spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Apropos de slabit, m-am intalnit cu cineva si zice "pai de ce vrei sa slabesti, ca acum esti numai bine, inainte erai slaba" si vb lui mamidestefan daca ma dezbracam sa vaza sunculitzele, celulita si vergeturileha?
Si ca sa continuam, cine imi spune din experienta ce procedura este buna: electrostimulare, vacuum etc.? La mine s-au mai dus putin din sunculitzele de pe picioare si au ramas alte sunculitzele in valuripe partea posterioara a pulpelor si eu luata cu programul zilnic a lui bebe nu le-am vazut si ieri mi-am luat o lotiune noua sa dau si eu pe grasana si cand ma studiez la oglinda, sa imi vina rau nu alta de ce am vazut
, cred ca astea nu se mai retrag in veci...
Si eu care ma gandeam sa merg la mare....poate in costum de scafandru...
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
greutate
vai ce m-am amuzat de faza cu costumul de scafandru!!!!!
credeam ca numai eu sunt super obsedata de kg ramase de dupa sarcina. de fapt nu kg ar fi problema, ca nu ar mai fi f multe (vre-o 3-4 doar) ci celulita de pe picioare, vergeturile de pe fund si pieile lasate care au ramas si straturile de grasime de sub ele de pe burta si lateralele abdomenului. eu cu miscarea nu le am de nici o culoare, sunt anti-sport

poze
doniro spune:
ANASIA, mersi mult de raspuns, am priceput cum e cu scrisul colorat.
ANDREEA25, eu nu ziceam sa pleci de acasa, ca nici nu cred ca ti-ar prii (eu una nu am liniste cand nu sunt langa Daria), ci sa stai cu sotul tau si doar sa ii arati ce trebuie sa faca. Si el sa faca tot. Macar asa vede ca nu e nici simplu nici putin lucru de facut pt un bebe... Si poate se nimereste si o zi cand ai de gatit pt voi, sa puna mana sa faca si o ciorbica sau o tocanita..........
MITI2004, branzica i-am facut de vreo 2 ori si i-am dat-o cu fructe, dar nu a papat. Ma gandesc ca daca bea lapte (cam 520ml pe zi) si iaurt, e ok. O sa mai incerc cu branzica, poate nu mai stramba din nasuc...
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
dana7mi spune:
buna!
am si eu un puiut de 7 luni (DN 6.08.06) este un copil adorabil, doar ca se trezeste foarte des noapte (chiar din ora in ora). In primele 4 luni tinea si 3-4 ore, insa dupa ce am fost in Ro, se trezeste din ora in ora.
Il alaptez inca la san, am inceput si cu mancarea diversificata, insa nimic ...
mai sunt cazuri asemanatoare? ati reusit sa treceti peste aceasta situatie?
www.romania-italia.net
Muuh spune:
Dana se poate sa nu ii mai ajunga sanul. Ai incercat sa ii dai seara completare cu cereale? sau dupa ce ii dai san seara sa ii dai completare lapte praf? Daca vrei sa te trec in listutza sa-mi spui te rog frumos si numele pieriscutzei tale.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
codritu spune:
Mai fetelor sunteti tare harnice, eu nu pot tine pasul cu voi. va citesc, dar nu mai apuc sa si scriu. Petruta mea nu are dinti, nu are par, se trezeste noaptea, nu papa diversificat. Am incercat cu legume si apoi fructe, in afara de piersica nimic nu ii place asa ca inca sanul e baza. Prin urmare nu prea avem cu ce sa ne laudam, povesteste toata ziua in limba ei si se lasa pupacita de mami asa ca profit cat mai pot ca Tudor nu ma mai lasa.
Comorile lui mami
dana7mi spune:
Muuh, multumesc!
Puiutul meu este Alessandro s-a nascut pe 6 august 2006, cantarea 3660 g si masura 52 cm.
Cu siguranta ai dreptate ca nu ii ajunge sanul, acum 2 seri am inceput sa-i dau mancare si seara, si a tinut si 6 ore (de la 22:00 la 4:00, iar de la 4:00 la 8:00) insa minunea a tinut doar o noapte. Aseara iar s-a trezit des, desi i-am dat si mancare seara.
www.romania-italia.net
dana7mi spune:
Alessandro la 6 luni si jumatate
http://img235.imageshack.us/img235/7095/alefk4.png
www.romania-italia.net
Ancutex spune:
Dana, bine ai venit.
piersicutzul Alessandro. Ii sta tare bine in rosu. Este nascut in aceeasi zi cu piersicuta mea, Maria.
Anasia parca tu ai spus ca i-ai dat mango micutei tale. Spune-mi te rog daca i l-ai dat crud sau gatit cumva. I-a placut? Am cumparat si vreau sa incerc si eu.
Mariuca mea s-a cumintit de cateva zile in sensul ca adoarme mult mai usor. Pana acum trebuia sa tzoncane titi, dar am reusit s-o fac sa ia suzeta si e mult mai linistita, prin urmare si eu.
anasia spune:
dana7mi, bine ati venit la piersicute!
ancutex, i-am dat mango crud, dar ai grija ca este acrisor,chiar daca este copt, pui mai putin si in combinatie; am citit la ciresi ca o mamica l-a facut copt, dar n-am incercat; oricum ii place (si mie
)
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

ha?