PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
doniro spune:
quote:
Originally posted by martta
Doniro: la AACR. Nasii la British si Menzies. Ma bucur sa cunosc si pe cineva de la Tarom!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
Am inteles. Il stiam pe dl Sorin Stoicescu. Eu am fost o perioada (2 ani si jum) asistenta directorului general de la Tarom, dar acum lucrez la agentie, la Call Center. Am lucrat f mult cu cei de la AACR cand eram in secretariat. Si eu ma bucur
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
dariana spune:
quote:
Originally posted by Ioana81quote:
Originally posted by andreea25quote:
Originally posted by anasia
fetelor, tocmai am ars supa copilului, impreuna cu craticioara eiimi vine sa
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
am patito si eu ...
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
Si eu asa ca sa nu crezi ca esti singura Anasia. Fetelor vad ca e saptamana incordelilor. Hai sa ne mai relaxam. Eu bag un tae bo si apoi o baie ca mi s-a culcat copilul!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
si eu am ars ieri carnea de vita
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by doniro
ANDREEA25, nu ma face sa ma razgandesc. Tocmai m-am hotarat sa "lucrez" la bebe2. Eu am noroc de copil destul de cuminte si de asta cred ca sunt asa curajoasa. Am avut si eu un moment in care i-am zis lui barbate-miu ca pe al doilea il va face el, in prima luna. Dupa aia mi-a trecut si il vreau pe al doilea cam de cand a facut Daria 2 luni. Nu ma laud, dar pe mine nu ma ajuta chiar nimeni, pt ca soacra e dusa cu capu', mama sta la Snagov si nu e tocmai usor sa vina, sotul e cu munca... Repet, am copil cuminte, dar stii cum e cu ulciorul. S-ar putea ca dupa al doilea bebe sa imi iasa pe nas........ Totusi il fac si pe al doilea, clar!!!!!!!Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)POZE FEL DE FELwww.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINTwww.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
nu am vrut sa te sperii..am avut si eu o mika criza.asa ca ..spor la . si eu ma descurc singura poate ca din cauza asta m a ajuns oboseala si ma simt asa indispusa si imi pierd rabdarea f repede.nu pot sa zic ca Ariana a fost copil rau..doar ca acum nu ma lasa sa ma duk nici la ,nu pot sa mi pun un sandwis..si ea ca ea dar ma seaca sotzu',ca dp lui de vedere eu trebuie sa fiu MAMA non stop si atat! si mai sunt si eu om...nu mai zic de femeie si nevasta..
asa ca ma alatur grupului lui Lushk ,cu barbatii la zid andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
doniro spune:
ANDREEA, nu mai stiu cine a avut ideea: lasa-l 2 zile doar pe sotul tau sa faca tot. Tu doar ii arati ce si cum. Eu mi-am jurat sa fac asta, cu prima ocazie cand il prind. Nu pot zice ca am sot cu gura mare, dar mai are si el momente cand face pe viteazul (ca el s-ar descurca mai bine, ca pe aia de ce nu o fac asa si pe dincolo etc). Ref momente de , inca mai am si eu cand si cand, e normal... Totusi cand o vad pe Daria ca se face mare, parca sunt nostalgica dupa primele ei luni
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
andreea25 spune:
quote:muuh ne a dat ideea..doar ca nu am cum sa o aplic,ca nu am unde sa ma duk.oricum el a stat 3 zile akasa cu noi si deja era isterik(de obicei e o persoana ff calma,culmea!) dar pitika facuse vaccin si a fost jaleeee.era 3 noapte si pitika urla ,eu ma plimbam cu ea in brate ,prin casa si el cu perna in cap tipa ca nu o mai suporta ...asa ca dc il las singur cu ea cred ca se sinucideandreea25 mami de ariana-irina
Originally posted by doniro
ANDREEA, nu mai stiu cine a avut ideea: lasa-l 2 zile doar pe sotul tau sa faca tot. Tu doar ii arati ce si cum. Eu mi-am jurat sa fac asta, cu prima ocazie cand il prind. Nu pot zice ca am sot cu gura mare, dar mai are si el momente cand face pe viteazul (ca el s-ar descurca mai bine, ca pe aia de ce nu o fac asa si pe dincolo etc). Ref momente de , inca mai am si eu cand si cand, e normal... Totusi cand o vad pe Daria ca se face mare, parca sunt nostalgica dupa primele ei luni Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)POZE FEL DE FELwww.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINTwww.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.
Lushk spune:
Andreea bun venit in ...am o propunere...hai sa plecam impreuna ca fetele ca nici io n-am unde sa ma duc
Dariana ramane asa...baga un PM cand mergeti in par si aparem si noi
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
anasia spune:
deci, nu sunt singura cu mancare arsaimi pare rau de oala ei speciala, mica;
doniro, tu vroiai sa stii cum scrii colorat? selectezi cuvantul/cuvintele pe care il(le) vrei, apoi selectezi culoarea respectiva, ex daca vrei rosu trebuie sa-ti apara asa [ red ]cuvantul[ /red ] fara spatii;e scumpa foc piersicuta!
iryn@, bine ati venit la piersicute!
tweety, consi, unde ati disparut?
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
ralu80 spune:
Martta tare rau ce ai spus...la mine nu se aplica, nu i-am masurat niciodata temperatura apei cu termometru, nici nu am, o masuram cu cotul, acum o bag direct.
Doniro si eu sunt toata ziua singura cu ea, sotul vine acasa pe la 7, chiar inainte de baie, ai mei lucreaza si de cand m-am casatorit s-au mutat la casa pe langa Pitesti, asa ca le e peste mana, iar soacra-mea a spus ca ii e frica sa stea mai mult timp cu Riana, asteapta sa mai creasca sa spuna singura ce vrea...de parca ea nu ar fi crescut 2 copii, dar in fine.
Irina bine ai venit. Iti multumesc pentru numarul de tel, am intrebat si eu,dar nu mi-a raspuns nimeni.
Astazi Riana a inregistrat un progres. Am lasat-o pe jos pe burta si am gasit-o in fund si nu avea de ce sa se tina ca sa se ajute .
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by doniroquote:
Originally posted by martta
Doniro: la AACR. Nasii la British si Menzies. Ma bucur sa cunosc si pe cineva de la Tarom!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
Am inteles. Il stiam pe dl Sorin Stoicescu. Eu am fost o perioada (2 ani si jum) asistenta directorului general de la Tarom, dar acum lucrez la agentie, la Call Center. Am lucrat f mult cu cei de la AACR cand eram in secretariat. Si eu ma bucur
POZE FEL DE FEL
Si tata a lucrat la Tarom toata viata lui, pilot pe externe, datorita lui am vazut multe locuri chiar imediat dupa revolutie. Acum e la pensie ( ii pensioneaza f devreme ) si lucreaza la alta firma, insa pe pamant
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
Andreea si Lushk eu mi-am propus ca sa-mi serbez ziua de 8 Martie in weekend, cand o sa fie sotul acasa : am de gand sa stau mult in cada, sa imi fac un tratament facial, manechiura, pedichiura, totul acasa, insa singurul lucru cu care o sa-l ajut o sa fie sa-i pun in castronel mancarea lui Alex, atat, in rest sa nu-i aud ca ma striga prin casa ca-i omor . Plus ca o sa vreau sa trandavesc si in pat mai mult DIMINEATA, cand Alex da trezirea la 6 . Si ca sa nu fiu fata rea, ii las la alegere ziua : ori sambata, ori duminica, Ha !...
Martta poti lua oricata mancare de bb in avion ! Lapte, solide ( eu am luat cereale.
Bysko ce frumoasa e Bursa ta !
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex