PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by ralu80

Dana e criminal Alessandro in combinezon. Salvez poza sa i-o arat si sotului, cred ca vrea si el pentru fi-sa.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

este salopeta care i a cumparat-o taica-sau pt. carnaval ... eu i-am cumparat un costum de leu (fiind in zodia leului), insa lui taica-sau nu i a placut

inca o poza de la carnaval ...si alte poze le puteti vedea in albumul forumistilor din Italia

http://www.romania-italia.info/album/Copiii%20nostri/index.html

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ce legume puneti la supita? peste cateva saptamani vin si eu in tara si as vrea sa stiu ce se mai gaseste in aceasta perioada.

este cineva din Iasi?

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by martta

Nicolica: merci inca o data! Am sa-l intreb pe sot, caci lucreaza in aviatie Probabil ca spuneti ca sunt nebuna daca v-am batut atata la cap! Numai ca...eu fac bagajele, iar daca ar fi dupa el, n-ar trebui sa ma pregatesc special pt asta. E de parere ca e absolut natural, firesc sa se comporte bine in timpul zborului.

Eu am tot lipsit de pe forum. De aceea, indraznesc sa ma interesez: piersicoiul Philip are deja pretendente? Daca nu, o inscriu pe Alexia!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Da,are.E al nostru.imi pare rau.Cautati pe altcineva,fara suparare!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

cinta sunteti o familie foarte frumoasa ! si-mi pare tare bine ca nu ai uitat de noi ! va pup

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Stefania,nu prea-mi vine s-o las sa se manjeasca,dar asa putem manca si noi linistiti,fara maraieli si alte alea.Ii dau sa-si faca de lucru si asta o bucura cel mai mult.Sanatate Patriciei si multi

miti,exact asta ar tb sa faci:sa va-mbaiati mai devreme si daca tot i se face somnic la 7.30,culca-l si da-i biberonul in somn.Celelalte biberoane din timpul noptii nu le bea tot in somn sau se trezeste? Multumim raperului Alex pt urari!

Miruna,Raluca,Andreea,Anasia,Lushk,Nico, de Daria va -iceste pe toate cat vreti voi .

Dariana,fi'mea nu merge-n picioruse,doar sta batoasa,ca multe piersicutze dealtfel.Mai si paseste tinuta de manute si mai nou protesteaza daca vrei s-o asezi altfel.I se mai inmoaie genunchii ,dar nu renunta la .

Roxana,oare exista vreun bb care face altceva la baitza decat sa se balaceasca ca o broscutza? Sunt tare dragalasi si mai ales,cand te uiti la mimica fetei lor,in momentul ala,vezi cata fericire emana-n jur.

Raluca,felicitari pt progresul vostru!
Dana,mistocar italianul tau! Cu si fara combinezonul rosu...Am vazut si leul din Alexandro,e cam bland .

pupici de noapte buna

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor mi-a vomat in jet !
I-am dat la 5:30 masa de la 6 seara cereale si iaurt. La 7 ne-am apucat incet de baita pt ca dadea semne de somn, i-am facut si masaj, totul ca de obicei, si am incercat sa-i dau si beberonul de lapte. L-a baut aproape pe tot ( a baut 170 ml ) si il iau in brate sa-l ragai si sa-l pun in patut la nani si mi-a vomat in jet tot laptele si cerealele si iaurtul ( era de fructe, d'aia stiu ca l-a vomat, ca mirosea ) pe mocheta in dormitor . L-am schimbat repede, l-am pus in patut, i-am dat niste apa si am spalat mocheta .
Eram asa fericita cand vazusem cu mare surprindere ca papa tot biberonul ...of, se pare ca nu-i asta solutia.
Asa ca o sa-i las masa la 6 seara, la 7 -7:30 baita si ii dau apa sa bea si apoi ii dau in somn la 10:30 lapticul.
Noaptea se trezeste si plange cand vrea biberonul de lapte, daca ii e doar sete de apa nu plange, doar se foieste pana ii dau apa.
Of....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

8 lunisoare

Matei Stefan, baietelul lui adas

7 lunisoare

Maria Alexia, fetita lui Martta

Maria Theodora, fetita lui Iulenca

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana7mi

ce legume puneti la supita? peste cateva saptamani vin si eu in tara si as vrea sa stiu ce se mai gaseste in aceasta perioada.

este cineva din Iasi?

www.romania-italia.net

Eu sunt din Iasi!

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Dana se gasesc tot felul de legume. Dovlecel, morcov, cartof, telina, albitura, conopida, broccoli. Astea mi-au venit asa rapid.
martta eu stiam ca ceva din coaja de la Mango poate provoca reactii alergice vehemente. Nu fructul in sine ci o substanta cu care este impregnata coaja pentru a rezista.
anasia la mine mango a avut gust de spray de gandaci si am zis ca nu mai cumpar pentru ca e clar ca nu stiu sa il curat daca am patit treaba asta de doua ori. Nu are contraindicatii in rest dar este recomandat de pe la opt luni.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput