PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
katik spune:
LA MULTI ANI LA MAMICI SI BEBICII CARE SE SARBATORESC ASTAZI!!!!
despre noi cam atit: am avut otita, ne-a trecut, acum suntem ok. ne chinuim cu dintisorii, avem pauze noaptea, de foame si de miriiala. papam doar tzitzi (asta ca sa ne revenim dupa antibiotice) si apoi incepem si noi calatoria in lumea gusturilor noi.
martta, mi-a placut bancul de pe pag.2. am ris cu lacrimi.
vreau sa va spun ca, Consi si luca sunt bine, aproape zilnic ma intilnesc cu ei si mergem in parc, dar din pacate nu le merge net-ul.
ma duc sa mai citesc din urma ca tare
mai sunteti dragi mamici!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
martta spune:
Da,are.E al nostru.imi pare rau.Cautati pe altcineva,fara suparare!![]()
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
[/quote]
O.K.! Sunt numai baietei frumosi pe-aici...Numai ca nu mai siu cine mai este liber![]()
Muuh: cand eram gravida cu Vladut am fost 2 sapt. in Brazilia. Acolo am mancat mango in fiecare zi. Cand m-am intors in Bucuresti si am cumparat din Carrefour, gustul era total diferit. De-aia am si evitat sa mai cumpar. Cand mi-am luat inima in dinti si i-am luat lui Vladut, mi-a facut un eritem fesier cum n-avusese nici cand era bebelus si f.greu am scapat de el. Pediatrul mi-a zis ca nu-mi recomanda sa mai repet experienta in urmatorii ani. Acum, e alegerea fiecarei mamici. Eu am precizat doar ca noi am avut probleme, iar eu nu m-as grabi cu mango.
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie
katik spune:
quote:
Originally posted by martta
Da,are.E al nostru.imi pare rau.Cautati pe altcineva,fara suparare!
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
O.K.! Sunt numai baietei frumosi pe-aici...Numai ca nu mai siu cine mai este liber
Muuh: cand eram gravida cu Vladut am fost 2 sapt. in Brazilia. Acolo am mancat mango in fiecare zi. Cand m-am intors in Bucuresti si am cumparat din Carrefour, gustul era total diferit. De-aia am si evitat sa mai cumpar. Cand mi-am luat inima in dinti si i-am luat lui Vladut, mi-a facut un eritem fesier cum n-avusese nici cand era bebelus si f.greu am scapat de el. Pediatrul mi-a zis ca nu-mi recomanda sa mai repet experienta in urmatorii ani. Acum, e alegerea fiecarei mamici. Eu am precizat doar ca noi am avut probleme, iar eu nu m-as grabi cu mango.
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)februarie
[/quote]
martta, noi suntem liberi!!!

si poate ne inscriem si la vladut!

SimonaU spune:
Miti2004, imi pare rau pentru pitic. Ati mai mai avut evenimemte din astea? Sa vomeze ca e prea plin? Adica presupun ca de asta a vomitat..
Codritu, credeam ca te-au biruit copiii si nu mai faci fata sa citesti forumul
. Silueta ta ce greutatea a avut la 6 luni sa o trecem si pe ea in lista ca ii simtim lipsa 
LA MULTI ANI MAMICILOR!
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Iryn@ welcome tie si piersicutzei si fratiorului!
Roxana si eu tot asa singurica fara nimeni aici numai eu si Flo si eu la inceput ziceam ca al doilea copil sa il faca Flo si acu imi doresc si eu inca un baby, numai ca trebuie sa mai asteptam pana ne mutam.
Frumos filmuletzulasa si a mea la baitza stropeste tot jumate din apa e pe carpeta pe pat oriunde numai in caditza nu.
Si noi avem pb cu dushul nu aici unde stam ci la faza cu mutatul ca multe au numai dush nu au cada si aici unde stam cam degeaba avem cada ca in baie este f frig mai tot timpul si caloriferul ala nu prea merge incat sa incalzeasca cat de cat, asa ca tot in camera facem baitza.
Ioana tu faci tae bo dupa un dvd pp, nu? Daca da, ce dvd ai? Ca vreau si eu sa cumpar unul, aici sunt cu tonele dar nu stiu unul care chiar sa fie bun, sa nu dau banii aiurea.
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Da Mada dupa Billy Blanks! E super tare negrul asta. Oricum curg apele pe mine si ma rupe la duble time
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta Vladimir Botez
map spune:
Un 8 Martie plin de lumina, caldura si multe bucurii tuturor mamicilor! La multi ani de ziua noastra
si sa primiti in dar cat mai multe zambete si voie buna de la bebelasii si sotiorii vostri!
De la noi 

si gandurile noastre bune!
Monica si
Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
katik spune:
fetelor, va transmite si consi un LA MULTI ANI!!! CALDUROS.
adineaori am vb cu ea!!!
nicolica spune:

La multi ani mamicute! 

si
sarbatoritilor zilei 
si hai sa bem un paharel, sa ne-nveselim nitel!
Dragele mele indragostite si aflate in
, lucians, martta si kati uite Philip va 

pe toate pe nasuc si va trimit-un zambet in semn de apreciere, ca sunteti superbe. E deja mare pupacios, ma suge de obraz ![]()
Doniro, am lucrat si eu doi ani pentru Globe Ground in München. Scumpa foc Daria la
. Eu nu pot sa-l spal singura pe grasanel, are prea multa forta si se rasuceste in cadita. La noi unu-l tine, altu-l spala
Bun venit dana7mi. Si al meu bb cu 6 luni dormea la fel, din jumatate in jumatate de ora era treaz si urla. Nu-i mai ajungea tzitzi. Dupa ce i-am dat cereale n-am mai avut probleme. Dormea si 6 ore continuu. Acum se mai trezeste ca o pierde pe suzi. Ultima masa e la 20 si doarme pana la 6-7 cand iar papa.
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
nicolica spune:
nu se vede zambetul...apasati pe piersicoi, e ultima poza facuta azi
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

asa si a mea la baitza stropeste tot jumate din apa e pe carpeta pe pat oriunde numai in caditza nu.