PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

adelapopnumarul de dialog(al Dr Stanciu ) il are de foarte mult timp, ala este sigur, nu l-a schimbat. la cabinet este 4262424
ti-am scris intr-un mesaj mai sus programul la cabinetul din Rahova .
Pupici si sanatate multa!

Irina mami de SEBY si IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am gasit un filmulet mai vechi. Ia uitati-va ce ne place la www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20061226&ctime=173723" target="_blank">baie

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by doniro

Am gasit un filmulet mai vechi. Ia uitati-va ce ne place la www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20061226&ctime=173723" target="_blank">baie

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Ce dulce e,manca-i-as bulanasele ei de scumpa...
Asa face si Razvi,doar ca in cada, stropeste peste tot, de facem si noi dus o data cu el...cand era mic era cumintel,acum nu ma mai descurc singura la baita..
Oricum, iubitica ta e o dulceata!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SARILLA

quote:
Originally posted by doniro

POZE FEL DE FEL

Ce dulce e,manca-i-as bulanasele ei de scumpa...
Asa face si Razvi,doar ca in cada, stropeste peste tot, de facem si noi dus o data cu el...cand era mic era cumintel,acum nu ma mai descurc singura la baita..
Oricum, iubitica ta e o dulceata!

POZE

Marea mea problema e ca nu avem cada, ci doar dush. Chiar nu stiu cum o sa ma descurc... Mersi mult de compliment.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Razvan a dormit cam mult azi...hmm...mi se pare ciudat..se mai intampla sa doarma dar doar o tura 2 ore,sa zicem,dar azi a dormit 2 ture cate 2 ore, 2 ore si ceva...nu prea imi place asa...in primul rand,ma plictisesc fara el, ca vreau sa il pup si nu pot,si in al doilea rand...offf...si in al doilea rand tot ca vreau sa il pup,hai sa nu fiu paranoia...E plictisitor fara el...si trebuia sa si manance de o ora...hmmm...ma duc sa il mai verific...

POZE

Mergi la inceput

Pai si nu merge sa ii faci dusulet?Stiu, e mai nasol,mai greu,noi i-am facut cand am fost la munte,ca nu aveau cada acolo si oricum nu mi-as fi bagat copilul in cada lor,si a fost mai ciuat,mai ales ca el nu stia ce il loveste....dar ma gandesc si la faptul ca o data si o data tot trebuie sa plece din copaita,ca nu o sa mai incapa,nu?Asa ca poti incerca incet-incet sa o obisnuiesti..Pup

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SARILLA

Pai si nu merge sa ii faci dusulet?Stiu, e mai nasol,mai greu,noi i-am facut cand am fost la munte,ca nu aveau cada acolo si oricum nu mi-as fi bagat copilul in cada lor,si a fost mai ciuat,mai ales ca el nu stia ce il loveste....dar ma gandesc si la faptul ca o data si o data tot trebuie sa plece din copaita,ca nu o sa mai incapa,nu?Asa ca poti incerca incet-incet sa o obisnuiesti..Pup

POZE

Da, cand nu o sa mai pot in cadita, ii fac cu dusul. Ma bag cu ea in cabina si asta e...

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by Lushk

la ...
Sa fac urarile de rigoare

Cristian, baietelul lui Arghirmonica,
Nour, baietelul lui Norocuta,
Mircea Luca, baietelul lui Mihatocae,
Oana Ilinca, fetita lui Geliza

Urata zi astazi...off, babele astea sucite...
Mamidestefan, Ioana vazut pozele de la intalnire...asa mamici-asa flacai...va pupam...ce-as mai vrea si eu o intalneala da pe-aici prin zona nu era decat Dariana care m-a parasit si ea
Lucians
Emiliapop felicitari pentru dintzishor

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

pai noi cred ca nu ne-am mai sincronizat ca nici eu nu te-am mai vazut si adevarul e ca nici nu am iesit mereu in parc, dar daca vrei ne intalnim,imi zici cand iesiti voi si venim, vb pe pm, ok?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Iryn@ welcome tie si piersicutzei si fratiorului!
Roxana si eu tot asa singurica fara nimeni aici numai eu si Flo si eu la inceput ziceam ca al doilea copil sa il faca Flo si acu imi doresc si eu inca un baby, numai ca trebuie sa mai asteptam pana ne mutam.
Frumos filmuletzul asa si a mea la baitza stropeste tot jumate din apa e pe carpeta pe pat oriunde numai in caditza nu.
Si noi avem pb cu dushul nu aici unde stam ci la faza cu mutatul ca multe au numai dush nu au cada si aici unde stam cam degeaba avem cada ca in baie este f frig mai tot timpul si caloriferul ala nu prea merge incat sa incalzeasca cat de cat, asa ca tot in camera facem baitza.
Ioana tu faci tae bo dupa un dvd pp, nu? Daca da, ce dvd ai? Ca vreau si eu sa cumpar unul, aici sunt cu tonele dar nu stiu unul care chiar sa fie bun, sa nu dau banii aiurea.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Doniro: la AACR. Nasii la British si Menzies. Ma bucur sa cunosc si pe cineva de la Tarom!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput