PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Ioana81Bai deci esti fenomenala!!!!!!!
Crede ma si eu gandesc la fel. Si pe mine ma apuca crizele cateodata, dar stii ce fac, deschid muzica tare las nitel copilul si ma relaxez (5 min) si trece.... la mine una.... Nici eu nu stiu cum se descurca cu 2. Poate daca as mai face unul m-as descurca si eu .Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

da asa e cu muzica merge..o calmeaza si pe pitika...
hai ma ca nu-s chiar asa ...a iesit si soarele nitzel.hehe stiu sa si zambesc din gand in gand andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 7 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor vreau si eu nr de telefon al doctorului STANCIU(dr la budimex cu cabinetul in rahova)
eu am un nr de dialog si am sunat toata ziua si este inchis
aveti un nr de la cabinet, sau macar da-ti-mi ce nr aveti ca poate l-a schimbat
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Doniro, daca se trezeste tot timpul la 5 atunci la tine s-ar putea sa functioneze chestia cu tiparul. La cat se culca seara? Presupun ca nu la 6. Si mai presupun ca nu doarme mai mult de 4 ore peste zi.

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Da, la ea e regula generala. Se culca la 20.30, in timpul zilei doarme in total 3-4 ore si se trezeste la 5.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelro copilul meu a mancat azi la ora 7 un biberon cu 50 ml (atat a vrut ) si pe la 10,30 120 ml lapte
s-a jucat iar acum doarme de la ora 12,30
sunt disperata si nu stiu ce sa cred
sa o scol sa incer sa ii dau papa???? vi se pare normal ca eu simt ca innebunesc
aaaa si este mucioasa - a luat d ela mine (i-am dat osciloccocinum si eferalhan+prospan pt tuse)
o fi inflluentata de medicamentele astea?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iryn@ spune:

adelapop si eu merg cu copiii la Dr Stanciu de vreo 2 ani.
E foarte greu de gasit dar e un dr excelent. Inarmeaza-te cu rabdare si suna de mai multe ori(dupa ora 15, altfel se cam supara).Incearca sa-l suni pe mobil in timpul programului de la cabinet(marti, joi si sambata intre orele15-21), daca nu,lasa-i un mesaj pe tel(pe scurt numele si 2 cuvinte despre ce e vb)si iti da el bip cand poti sa-l suni.La noi functioneaza .
Bafta!

Irina mami de SEBY si IULIa

Mergi la inceput

ANDREEA25, nu ma face sa ma razgandesc. Tocmai m-am hotarat sa "lucrez" la bebe2. Eu am noroc de copil destul de cuminte si de asta cred ca sunt asa curajoasa. Am avut si eu un moment in care i-am zis lui barbate-miu ca pe al doilea il va face el, in prima luna. Dupa aia mi-a trecut si il vreau pe al doilea cam de cand a facut Daria 2 luni. Nu ma laud, dar pe mine nu ma ajuta chiar nimeni, pt ca soacra e dusa cu capu', mama sta la Snagov si nu e tocmai usor sa vina, sotul e cu munca... Repet, am copil cuminte, dar stii cum e cu ulciorul. S-ar putea ca dupa al doilea bebe sa imi iasa pe nas........ Totusi il fac si pe al doilea, clar!!!!!!!

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Doniro, cum tot ziceai tu copilul, aveam senzatia ca ai baiat. Acu m-am prins ca pe baiat il cheama Daria

Incearca si tu culcatul mai devreme, adica pe la 8! Si daca nu merge, pune-ti ceasul sa sune pe la 5 fara 10 si trezeste-o tu. Fa asta vreo 3, 4 zile, apoi uita sa o mai trezesti Bafta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SimonaU

Doniro, cum tot ziceai tu copilul, aveam senzatia ca ai baiat. Acu m-am prins ca pe baiat il cheama Daria

Incearca si tu culcatul mai devreme, adica pe la 8! Si daca nu merge, pune-ti ceasul sa sune pe la 5 fara 10 si trezeste-o tu. Fa asta vreo 3, 4 zile, apoi uita sa o mai trezesti Bafta

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Sa stii ca o sa incerc; mersi mult. Te tin la curent.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Nicolica: merci inca o data! Am sa-l intreb pe sot, caci lucreaza in aviatie Probabil ca spuneti ca sunt nebuna daca v-am batut atata la cap! Numai ca...eu fac bagajele, iar daca ar fi dupa el, n-ar trebui sa ma pregatesc special pt asta. E de parere ca e absolut natural, firesc sa se comporte bine in timpul zborului.

Eu am tot lipsit de pe forum. De aceea, indraznesc sa ma interesez: piersicoiul Philip are deja pretendente? Daca nu, o inscriu pe Alexia!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by martta

Nicolica: merci inca o data! Am sa-l intreb pe sot, caci lucreaza in aviatie Probabil ca spuneti ca sunt nebuna daca v-am batut atata la cap! Numai ca...eu fac bagajele, iar daca ar fi dupa el, n-ar trebui sa ma pregatesc special pt asta. E de parere ca e absolut natural, firesc sa se comporte bine in timpul zborului.

Eu am tot lipsit de pe forum. De aceea, indraznesc sa ma interesez: piersicoiul Philip are deja pretendente? Daca nu, o inscriu pe Alexia!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
februarie

Si noi (sotul si cu mine) tot in aviatie. Sunt prea indiscreta daca intreb unde? Noi lucram la Tarom.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput