Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
ralu74 spune:
LA MULTI ANI MAMICI!!!!! pentru ziua de ieri, imi cer scuze ca vin si eu cu urarile mai tarziu dar pur si simplu nu am timp, decat sa va citesc asa pe fuga. Tare as vrea sa mai vb cu voi dar.....in curand sper sa am timp mai mult.
Messa - foarte frumoasa poiezioara, felicitari.
Am facut si noi ieri doua luni de viata, va invit sa ne vedeti, am pus de doua pozele, le voi sterge:
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Va imbratisez pe toate la un loc
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
alinuk spune:

Adinush sa traisca prima iubire a lui margeluzta!!!! sa fiti sanatoase si sa va bucurati!!! lA multi ani micutza Ayleen la implinirea celor doua luni!

Mihacarm, Megbeng la multi ani pentru prima lunishoara a lui Roni si a Evei!! Sa fiti sanatosi voiosi si voinici!!!
Dragelor nu am mai avut timp de detalii cu voi caci mai pe sarite asa tb sa mai invat si io pt bestiunea de examen din we asta... iar ieri a trebuit sa ne cinstim si noi...deh ca fetele.
Am iesit in Plaza cu prietenele, foste colege de facultate...heheheeeee ce vremuri faine...
Iar Margelutza...unde credeti... motz cu mami, pardon breloc, caci nu am gasit nici o mam din dotare diponibila sa stea cu el
Ma rog cred ca i-a placut! Tot intre doamne/domnsioare ce sa zic...
si sa va mai zic ca noi o sa avem botezul pe 14 aprilie si ca ne-am hotarat sa nu mai facem invitatii clasice pana la urma - familia vine bydefault, iar prietenilor apropiati pe care ii invitam le trimitem asta www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56863861" target="_blank">invitatie la botezul lui bb margelutza
pup fete cucuiete!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cristiana70 spune:
'Neata fetele, sper ca ati avut o sarbatoare frumoasa, noi ne-am chinuit cu nasul cel infundat. Humex si Batista bebelusului a scris pe noi, dar parca nu e rezolvata problema. Acum cateva zile sau saptamani ati scri de ceva pilule cu gel numite CARVOL, care se pun pe o batista in apropierea lui bb, ca sa-i decongestioneze caile respiratorii. Stie cineva unde se procura? Sau puteti sa-mi dati alte sfaturi in legatura cu nasul asta? Febra nu are.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
cristiana in www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993" target="_blank">farmaciile DONA
www.overland.com.ro/" target="_blank">batista bebelusului
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
sorry vad ca ai folosit-o...
credeam ca intrebi de batista
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!
cristiana70 spune:
Gata, l-am gasit (tot la Sensiblu), e cu K nu cu C.
ANIS, ce coincidenta, si eu am luat ieri caruselul, cred ca acelasi, cel cu casuta, nu? Tare incantata am fost sa constat ca e o jucarie pe care o poate folosi mai mult timp, nu numai pana la 6 luni, ca majoritatea caruselurilor, si cate butoane si melodii! Cel mai incantat a fost tati, care l-a si montat urgent. Stiam ca in Arad este un magazin care aduce produse Chicco, dar mi-a fost groaza sa merg, ma asteptam la niste preturi...Am avut surpriza sa constat ca jucaria a costat 180 RON, fata de 170 cat ai platit tu in Bucuresti, e oki, nu? Am mai vazut si scaun de masa POLLY cu 499 RON (fata de 545 pe site), parca imi aduc aminte ca tu ai asa ceva, poti sa-mi spui daca mi-l recomanzi? Multumesc frumos.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
ALINUK, 
farmaciile aste DONA sunt peste tot, numai in Arad nu, am luat Batista comandand-o pe net. E rau sa fii chiar in capatul lumii!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
kateryna spune:
Cristiana uite ce scrie in prospectul de la Karvol.
Karvol capsule decongestionante
Mod de Prezentare
Cutie cu 10 capsule moi decongestive.
Indicatii
Util in tratamentul simptomatic al infectiilor la nivelul tratului respirator superior si al congestiei nazale.
Contraindicatii
A se evita contactul direct cu ochii si cu pielea.
Doar pentru uz extern.
Mod de Administrare
Pentru copii peste 2 ani si adulti: Continutul capsulei se pica pe asternut sau pe batista, in vecinatatea pacientului.
Compozitie
chlorbutol 2.25mg, Pini pumilio ulei eteric 103,5mg, excipienti.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
oana_bucur spune:
Cristiana ce culoare frumoasa are Davidutz...pupam baietelul floricel.
Lilisor...iti dai seama ca se vede urechea ciulita la povesti. pupici
Gio nu stiu daca am mai scris dar e criminala...initial am crezut ca e putin trucata poza. Si al meu a avut o perioada de incrucisat ochii...dar eram prea preocupata sa ma stric de ras decat sa fac poze. Acu ii mai incruciseaza doar cand se concentreaza la biberon...nu cumva sa vina cineva sa-l fure...
Mihacarm ce sa mai adaug la ce au zis fetele!? La noi este, mai degraba era o practica serioasa luatul in brate...cum coliciosii ne pandeau de peste tot urla nervos cat sa zici ca ii crapa venele...si de linistit ne linisteam incalziti la piept si dansand pe muzichia noastra preferata (ce am ascultat in timpul sarcinii si mai ales in spital la prima internare)...deci pe langa statul in brate si ne leganam ca doar dansam nu!? Il linisteste mai repede decat orice alt remediu. Doar ca la un moment dat mi se rupeau bratele si am luat un bouncer care ma ajuta caci luatul in brate s-a micsorat mult de tot...il pot cara linistita prin casa si ii mai dau cate un picior sa se fataie plus ca isi mai face vant singur cand isi misca putin mainile. Dar la coliciosi mari tot in brate ajungem. In rest totusi noaptea e clar a patutului iar ziua traim ca in bouncer. Evident ca mai avem si ceva scheme de plans de mataiala destul de usor de detectat caci au o intensitate mai joasa si se opreste la rastimpuri tare scurte...si atunci nu-l luam in brate il lasam caci se potoleste destul de repede.
Noi n-am reusit sa va floricim prin vreo poza desi ne pozam la greu zilnic...dar n-a avut mami inspiratia voastra...dar ne-om revansa noi.
Cadoul meu de ieri de la bebe a fost unul indirect. Am iesit la plimbare prin brasovul vechi unde ne place ptr ca sunt stradutze mici, liniste, aer mai curat,oameni necunoscuti care ne saluta invariabil...si la un moment dat venea o doamna incarcata cu plase cam la vreo 40 de ani...in spate aud un tropotit rapid...ma intorc si vad un ghindoc de vreo 4 ani care alerga furtunos spre cucoana...exact cand sa se opreasca in fata ei se impiedica se agata de-o plasa dar tot apuca sa dea un nas de pamant...se ridica oarecum perplex sa dea sa se inece de-o lacrima si zice ca la scoala "La multi ani, mami!"...si incepe sa planga.
Nu va pot reproduce indeajuns ce criminala a fost imaginea...la inceput m-a busit rasul si apoi mi-au dat lacrimile...
Doamne...ce sensibiloasa sunt...ma gandeam ca dupa sarcina mai scap de astea...ehe..
In rest ne-am si crizat ceva ieri...dar era normal caci de mult n-am mai avut parte de asa ceva. M-am enervat pe mandru caci l-a apucat reparatul desi voiam sa stea cu Dodo ca sa mai apuc sa pun la spalat, sa aspir...etc. Dupa ce l-am ciufulit bine (verbal bineinteles) la aspirat mai aveam de dat afara asa ca am dat cu bratul lui (al aspiratorului) de cateva ori in parchet i-am facut cateva gauri si m-am linistit.
Cand m-am casatorit am zis ca trebuie sa-mi iau o vesela colorata aiurea ptr asa ceva dar am tot omis si as avea nevoie ptr data aia la cateva luni cand ma apuca.
Eh...asa a fost 8 martie o zi colorata...
cu scandalagiul Teodor 6 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
Ivona1977 spune:
Neata Fetele!
Multumesc Mariana pentru raspuns.
Scriu si eu repede, azi ma duc la job, prima data! Sunt interpret de limba romana si in sfarsit mi-au dat si mie de tradus. Sunt cu inima in gat, dar am facut luni intregi atatea cursuri incat abia astept sa pun in practica ce am invatat. Tineti-mi pumnii! Fug...
Ivona si Ella 12 ian 07