Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
cristiana70 spune:
LA MULTI ANI LA MAMICI SI CATE O FLOARE DIN PARTEA LUI DAVID!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
anis spune:
vai ce cavaler.....
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ivona1977 spune:
LA MUL#354;I ANI!!! #350;i o prim#259;var#259; frumoas#259;!!!
CEVA FAIN:
http://www7.spread-it.com/dl.php?id=ca4c91361aee79088f80c2a21676350ea9f1000a
(download&run file)
Ivona
Biribu spune:
Fetelor, felicitari si de la noi de 8 Martie pentru proaspetele mamici!!!
Ce senzatie ciudata si minunata ca sunt mamica sarbatorita azi pentru prima oara
Messa ma alatur celorlalte fete - superba poezia!
Gio - sanatate multa la maimutelele tale.
Lili multumesc mult pentru PM - eu de abia acum m-am dumirit cum sa-l deschid, mai bine mai tirziu decit niciodata![]()
Ma alatur si eu mamicilor care nu lasa bble sa plinga, pe mine ma trec toate transpiratiile daca urla mai mult de citeva minute. cred insa ca e o diferenta, incerc sa nu o obisnuiesc cu plimbatul in brate ca distractie, dar cind o simt suparata sau cind are colici cevade genul asta o iau si o consolez, cred ca ideea cam asta e sa se simta ocrotita si in siguranta, dar sa evitam sa ne foloseasca si
pe post de sofer personal.
pup fetele
Biribu
monykk spune:
LA MULTI ANI MAMICI FRUMOASE
eu de abia astept sa sefaca piciul meu mai marisor sa-mi spuna si el la
multi ani mami........eeeee nu suna frumos .........e minunat sa fi mamica
cat despre tinut in brate eu nu-l pot sa-l las sa palnga mi se rupe sufletul ,
ba atunci cand avea colici am plans si eu cu el ca nu il puteam linisti asa
ca ma poate condamna oricine dar nu ma lasa sufletul .......si nu cred ca s-a
invatat in brate , cand nu-l mai doare burtica ne jucam si sta si singurel in
patut
pup fetele
Mony mami de
Denis (5.02.2007)
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI si O PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR MAMICILOR DE STELUTE!
Tare greu o ducem cu colicii astia nesuferiti...
Bine ca am scapat de varicela totusi.Sper sa treaca si perioada de incubatie de 2 sapt. si sa nu ia si fetita ca e jale.
Nu am citit tot ce ati scris, dar cum ma asez la computer cind unul cind celalalt dau semnale de "alarma" si o tin tot asa intreaga seara: cu o mina bag suzi, cu alta "surfez" sau mai bine zis incerc sa citesc sau sa scriu 2 cuvinte, iar Markus vrea in brate, iar copii mari au nevoie de nu stiu ce, din nou bibe,suna telefonu,bate vreun vecin la usa...LOL
Sa traiasca aia care au inventat swingul ca fara el nu stiu ce ne faceam...La noi cel putin functioneaza desi eram tare circumspecti sa-l luam sa nu-l luam anul trecut.
Si peste toate astea ce credeti?!--Un molar de "minte" care statea frumos ascuns de vreo 10 ani incoace da sa iasa!Probabil o sa-l operez ca am un colt vizibil si cealalta parte este tot in interiorul mandibulei.

Ivona din pacate copiilor mei mai mari le-a ramas semn la piciorus(pulpita) de la vaccinul contra TBC.Nu inteleg de ce la fetite nu le fac astias intr-un loc mai putin...important?![]()
De citiva ani exista in Suedia serii de vaccinari care nu mai produc reactii adverse(febra,etc), dar nu stiu cum o fi in UK ...
Anis la primul copil n-o lasam in ruptul capului sa plinga nici un pic...Acum o iau in brate doar putin si numai atunci cind incepe sa tipe prea tare si ascutit-semn ca ceva nu e in regula.
Cristiana70 sper pozica! Uite niste
si voua!
Gata ma duc sa citesc din urma si poate pina la urma reusesc s-o culc pe aia mica.
toate mamicile si bebelusele/bebelusii!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
aelita spune:
si eu dimineata m-am trezit si fata radea la mine! m-am aplecat peste coshul ei,am pupat-o cu zgomot,si i-am zis: azi e ziua lu' mami ! te iubesc rau de tot!
tati a venit seara cu un ghiveci cu niste flori maaaari,nu stiu ce sunt,ceva gen zambac???? naiba stie..
alinuk,super ideea cu subiectul "Moment de iubire: pentru prima data mamica de 8 martie" care sa inceapa cu poezioara Messei.dupa ce scriu aici alerg acolo .
Messa e o idee sa scrii un volum de versuri dedicat bebelusului tau!
pana atunci,te rog frumos,pune-ti poezia la semnatura,sa o citim cand avem chef.ca daca nu o pun eu la semnatura mea,sa stii
dar nu imi permit 
sa fie un link mereu la ea,ca imi place mult!
sau pe prima pagina a stelutelor.
salina,felicitari pt cei 9 ani alaturi de sotul tau! si la mai mare!la mai multi!
kateryna,tare frumos ai mai scris si tu..
baia nu se face imediat dupa mancare nu pt ca vomita neaparat,dar nu i se face bine digestia.puteti sa observati sau nu o schimbare,nu neaparat,dar digestia are de suferit.
eu ii fac flamanda,dar ne ajutam de suzeta ca sa uitam de foame.
lilisor ,imi pare rau ca suferi pt mama ta ...maiales ca nu aintrebat de copii...Nu stiu ce e mai important,orgoliul ei sau sanatatea copiilor.poate ca s-a gandit ca nu e nimic grav,ca altfel i-ai fi spus..dar totusi..dovedeste ca poate sta fara sa stie ce fac...
si a mea o vede la fel de rar ca orice amic,cunostinta...camla doua saptamani odata,cateva ore.intre timp,nici un telefon.deci vorbim,efectiv,de doua ori pe luna .stam la o ora distanta.
monu o doare buritca,mititica...cucl-o pe tine,chiar de e toata noaptea ..sau pe mana ta..
furnicusa,in primul rand nu dispera,ca nu e nimic rau ca ii dai completare.si eu am inceput sa ii dau,si deocamdata citesc si eu sfaturile fetelor..
gioooooo,baaaai,nu e adevarat!11 ce simpatiiiiiiiiica eee!!!!fetelooor,ati vazuuut??? hahahah ce misto incruciseaz aochii !!! e mortalaa!!!
liliana hahaaha cum sta cu urecheaaaa la povesti hahaaaaa e MORTAAAAL!!
m-ati spart ce poze prindeti voi!
lore felicitari pt lunisoara implinita!
gio,OF...imi pare rau ca e bolnavioara..sper sa nu ajunga la antibiotice!
lilica
quote:a fost tare povestea lui denizel: "- Ia mai da-l in p--- mea da ciine doamna, bine ca ai inviat si n-a ramas copilasu' hasta orfan. Hai saru' mana!
Fetelor era sa mor la tastatura...de ras!
luati si voi sa radem impreuna
"

adela amea strange din ochi cumd a de lumina puternica.e normal!! adica eu stau cu ditai ochelarii si am pretentia ca bietul soricel sa tina ochii cascati??
stai linistita.nu am vazut nici un copil sanu se strambe la lumina,la soare..
eu zic ca mai bine sa te bucuri ca are refleze bune: inchide ochii atunci cand lumina i-ar putea face rau.
nadiuta,of ce ai mai patit si tu cu sanii.asa stateam eu sub dus,cu dusul pe sani adica,cu apa calda,si apoi mulgeam..
gio,misto si a doua poza.
cu tinutul in brate...si eu zic ca daca plange rau,maiales daca il doar eburtica,e bien sa il luati inbrate.nu doar se simte protejat,dar chiar ii trece! simte caldura pe burtica si il calmeaza,plus ca pozitia stat pe spate,cand il doare burta,e crunta.in brate are alte pozitii...
nu am cum sa o las sa se zvarcoleasca de durere in patut.
a mea adoarme in mancand,la final,nu e nevoie sa o plimb.adoarme in brate doar cand o doare rau burta,siplange si plange,plange siin brate pana isi gaseste pozitia sau pana ii trece,si atunci intr.o secunda ii cade capul de somn.
nu o plimb in brate,eu stau in pat si o ridic doar pe ea.asta,da,cand tipa rau,nu cand se maraie ,ca atunci pun suzeta,vorbesc cu ea...
S.
marinar spune:
aelita am citit bine, tu ii dai completare sofiei??????????
mai fetelor e normal ca dupa 2 luni de akaptat sa inceapa iar sa ma usture sfarcurile?????????
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by marinar
aelita am citit bine, tu ii dai completare sofiei??????????
mai fetelor e normal ca dupa 2 luni de akaptat sa inceapa iar sa ma usture sfarcurile?????????
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Chiar si eu am belit ochii cind am citit ca Aelita da completare.Cum asa mey?Eu te admiram cit de productiva esti si te invidiam si nu-mi vine sa cred.Tu si Alinuk sunteti minuni pentru mine...ca as fi vrut sa am si eu lapte,macar cit scoateti voi dintr-o tzatza.
Marina,se poate sa te usture,daca bb nu prinde bine sfarcul.Eu am mai patit sa ma usture dupa muls ca in rest are bb o gura cit o sura.
Romaria,deci dupa 1 te astept la cura...sa nu crezi ca uit.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2