Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
anis spune:
mihacam , nu te avd bine deloc..eu sunt in proces de dezvatare cu eca mica...si asa am facut si al Ingrid si atre bien a fost.
Acum daca tu vrei s-o tii in brate....e treaba ta...iti spun ca e un chin sa scapi mai incolo
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mihacarm2002 spune:
Anis, adica Mr. Spock se insala? O sa o invat in brate cand plange? Eu nu o luam pana nu am citit in cartea lui.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
poze
gio spune:
Miha, hai sa-ti spun experienta mea. taisia de la 6 sapt pana pe la 2 luni a fost bolnavioara si evident ca a stat mai mult in bratele noastre. si de pe la 3 luni incolo singurica s-a dezvatat - o puneam in pat si adormea dupa ce se juca un picutz, statea singurica fara proteste. daca un copil se simte in siguranta e si mai linistit, nu plange, tipa samd. eu zic sa faci cum iti spune tie inima nu cum zice in carti.
noi am evitat totusi s-o leganam pe picioare, am respectat totusi un anumit program de somn, aici am incercat s-o educam. dar n-am lasat copilul cand stiam clar ca o supara ceva sa urle doar ca sa nu se invete in brate; si-apoi tot invatul are si un dezvat.
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
laura ionescu spune:
Miha - fetita mea - tot EVA- a avut si are colici de m-a zapacit. Eu n-am putut sa indur sa o vad ca plange, mai ales ca mi se parea ca daca o tin in brate se linisteste. Asa ca am tinut-o in brate aproape non-stop, am adormit-o leganat, a dormit cu noi in pat fiindca dormea mai mult daca ne simtea aproape. Acum mai avem 2 zile si facem 2 luni si au mai trecut colicii. Asa ca acum sta mai putin in brate, practic s-a dezvatat singura. Doarme la ea in patut noaptea, ce mai! Deci eu sunt de parere sa iei copilul in brate cand plange. Acolo se simte el ocrotit!. De fapt el vrea la MAMA LUI si mi se pare o cruzime sa-i refuzi asta fiindca se rasfata.
Mai ales cand ii vezi asa mici si delicati...
Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva
gio spune:
ca azi m-am tinut de pus poze, uitati aici bubu mic:
poze
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
mihacarm2002 spune:
"Este putin probabil ca bebelusi sa fie capabili sa invete sa se astepte ca cea mai mica dorinta a lor sa fie impliita imediat, 24 de ore pe zi. Aceasta inseamna ca ei sa fie rasfatati. Bebelusi nu pot anticipa viitorul; ei traiesc in intregime aici si acum. Ei nu pot gandi: ei bine, am de gand sa le fac viata mizerabila acestor oameni pana cand imi dau tot ce vreau - iar aceasta este o alta caracteristica a copiilor rasfatati" (Dr. Spock)
Multumesc pt raspunsuri!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
poze
mady23 spune:
Mihacarm si eu credeam ca fi-mea se invatase in brate si ca de asta plangea cand o punem jos dar nu este asa.Acum mi-am dat seama ca are nevoie si de un pic de atentie din partea parintilor.Dupa ce mananca sau cand se trezeste ma joc un pic cu ea o iau in brate sau o pun chiar si in patul mare si ma asez si eu langa ea si ii vorbesc si e toata numai un zambet iar apoi o asez in patut si se joaca singura pana adoarme si astfel nu mai plange deloc .Pana sa fac treaba asta plangea mai toata dupa amiaza pt ca se plictisea singura si eu credeam ca plange ca vrea in brate.
Mady si buburuza Bianca Maria (31.12.2006
Ivona1977 spune:
La multi ani de 8 Martie! Sper ca ati avut o zi frumoasa ca e cam raruta activitatea pe aici...
Mihacarm si eu cred la fel, ca plange ca se plictiseste. Si la fel, bebelusii trebuie stimulati, daca vrei sa se dezvolte frumos si sa invete fel de fel, mai bine o iei in brate, ii arati de toate si ii vorbesti. Ce sa stie un copil daca il tii cu ochii in tavan?
La mine situatia e fix ca in cazul Laurei, o durea tare rau burtica pe Ella si am tot tinut-o in brate, i-am dat atentie. La un moment dat dormea cu noi in pat toata noaptea. Dar acum am pus-o in patut si nu protesteaza, doarme bine cam de la 12 la 5. Nici eu nu suport sa o aud plangand, imi e tare mila. Si cateodata e suficient sa ma duc la ea sa o tin de manuta 5 minute, asa din patut, si se linisteste. Si daca o rasfat ce, e copilul meu si altul nu mai fac.
Am fost azi la dentist, mi-am pus doua plombe. Si am programare peste 6 luni cu fetita, in septembrie.
Luni trebuie sa mergem la vaccin. Au plans copilasii vostri la vaccin? E rau? Ii ramane urma pe corp? Face febra? Am emotii...
la fete si bebici,
Ivona si Ella 12 ian 07
nadiutapm spune:
miha, la mine a stat maica-mea 3 saptamani si mai mult ea s-a ocupat de buburuza si a cam invatat-o leganata si acum incerc sa o dezvat la fel si de brate ca ei ii era drag si n-o mai punea in patut, acum vorbesc cu ea o distrez sa nu se plictiseasca insa cand o pun in pat vrea leganata i nu e bine, o mai la si plange, are un plans de fite, mai mult se maraie apoi se potoleste.
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
anis spune:
Eu nu sunt de acord cu plimbatul in brate..s-au inventat bouncere, leagane etc...Sa nu uitam ca ei speculeaza orice.Dar pana la urma fiecare se chinuie cum vrea..mai mult sau mai putin.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."