Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Maryela spune:
Fetelor multumesc tare mult de lamuriri!

Pupicei!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
gio spune:
buna,
uite ca veniram de la dr - bronsiolita
. asta da cadou, ce ziceti?
momentan nu e cazul de antibiotic, doar aerosoli si sirop de tuse, dar totusi. au ceva copiii mei cu varsta de 6 sapt ca si cu taisia ne distram la varsta asta, chiar mai naspa. acum multumesc lui d-zeu ca e doar atat. si sa speram ca nu ajungem sa luam antibiotic (doar daca tusea se inteteste sau face febra mai amre de 38,5).uffffff
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
Daconst spune:
Monu,am si eu supozitoarele acelea Carvi si sunt intr-adevar cu chimen.Sunt pentru colici,dar ajuta si bb sa faca kk.Eu nu le-am folosit pentru ca la al meu i-au trecut colicii cu Lefax(e la fel cu SabSimplex) si am preferat metoda asta decit sa-i tot bag in fundulet supozitoare.M-am gindit ca e neplacut pentru bb.![]()
Fetele,sunt asa haiosi bb-ii cind se stramba sau incruciseaza ochii.O sa caut si eu ceva poze cu al meu.
Romaria,un pupic de la Lucas pentru Rhianna.
Cind aveti botezul?
Si al meu trece prin faza asta ca ar vrea doar in brate si cind il puneam jos se trezea.Atunci nu manca prea bine.Acum vad ca i-a mai trecut de cind am schimbat laptele Pre cu nr 1.
Nu stiu daca are legatura,dar eu am observat ca daca nu se satura bine,nici nu doarme bine.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
Fetelor era sa mor la tastatura...de ras!
luati si voi sa radem impreuna
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
adela2006 spune:
nu am apucat sa citesc nimic de ieri dar am o mare problema si am nevoie de experienta voastra deci
bebe alexia nu-si tine ochii deschisi la lumina puternica de afara , maica-mia a fost la un oftalmolog si a zis aia ca nu stiu ce sindrom ar putea avea si sa o duc la consultatie , eu credeam ca toti bebelasii sunt asa adica isi tin ochii inchisi afara
nu am chef sa incep sa umblu pe la doctori ca fiecare are o parere si voi inebuni sa-mi zica ca are ceva apoi altu ca nu are nimic
bebelasii vostri stau cu ochii deschisi afara ?
va rog eu frumos sa-mi raspundeti ca ma apuca disperarea
si sa nu uit LA MULTI ANI ! la toate mamicile
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
ylilimic spune:
Adela si ai mei inchideau ochii afara, mai ales la trecerea brusca si daca afara era lumina multa.
Poti incerca sa o scoti in umbra carutului, sau atunci cand afara sunt nori, in umbra ta...stii tu. In rest zic sa nu-ti faci griji. La varsta asta nu sta nimeni cu ochii beliti ca oricum nu bat prea departe...
Citeste la link-ul de mai sus, sa-ti treaca! 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
nadiutapm spune:
La multi Ani!!! pt mamicicutele mele dragi si pt toate bebelinele,
Messa, esti talentata maica sa ne traiesti,
Katy, emotionant si mesajul cu bebita Anelin,
Loricica, multumim pt martisorul de 1martie, fte frumos si ce ce a crescut Roni, bravo cu 1.400kg mmm e ceva Lidiuta a luat 700 gr in 3 saptamani dar dr a zis ca e bine si nu trebuie sa ne facem probleme.
Gio, adevarate aventuri cu bonele tale, te ia groaza
Furnicusa, eu de 2 zile ii dau bebelinei doar san pt ca 1luna m-am chinuit cu s\niste rani groaznice la sani, ma mulgeam ii puneam in biberon si asa papa fata, ma rugam la DD sa i-mi accepte sanul dupa bibe.
despre noi: dupa cum veti putea vedea (cine va avea rabdare sa citeasca)am avut o nastere super rapida si super usoara, nici in cele mai negre visuri nu mi-am imaginat ca voi suferi cumplit cu niste rani la sani, la un momentat dat voiam sa-i tai sa-i arunc la caini si sa-mi cumpar altii daca ar fi fost posibil....mai bine mai nasteam inca o data... primele 3 saptamani am fost o zi febra una bine de mi se acrise cand aveam febra ma lua cu frig de ma infofoleam in tot ce gaseam prin casa si ma bagam in pat sub plamuma si eu tot trenuram ca frunza, dar... a trecut si asta, si noroc cu maica-mea care si-a adus aminte pe ultima suta de metri cum sa fac sa nu mi se mai infunde canalele si sa nu fac febra, a pus apa fiarta intr-un lighean si m-a pus sa stau la aburi cu sanii pana au inceput ei sa curga si am muls acolo, la sfarsit am vazut lapte inghegat in lighean, ce rezulta ca unele canale s-au desfundat, era deja laptele incins acolo.
Acum ma simt mult mai bine luni cand am simtit ca iar incepe sa ma doara un san si sa se fac noduli dupa ce l-am muls pe cel bun am stat iar la aburi l-am muls am facut masaj si in cateva ore a fost ok.
chiar daca la inceput aveam productie destul de buna la sani de 110gr /san dupa febra s-a injumatatit insa de cand o pun pe lidiuta la san simt ca a mai crescut un pic productia de lapte.
va pup
si incerc sa intru cat de des pot
pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
de 
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea
anis spune:
Asa...
Azi tati ne-a rasfatat pe toate 3...fiecare a primit cate ceva..eu un parfum...fac colectie..si un superb buchet de flori si fetele cate o jucarie si ecva de imbracat..ce mai..
Azi am fost in Cismigiu si am trecut si pe la magazinul Chicco , si am lust caruselul, e superb....merge si pe material textial.Si apropo la magazin e 1700 000 pe siteuri il hggasil la 2mil.,
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mihacarm2002 spune:
Monykk, la intretinere l-a bagat pe bb din luna in care s-a nascut.
Messa,
citind poezia ta! F. frumos ai dat glas gandurilor unei mame cand isi priveste bebelusul. Sincer, nu as fi stiut ce sa ii raspund fetitei mele cand m-ar fi intrebat "De ce, de ce mi-ai dat suflet #351;i minte/ Si ce-am f#259;cut s#259; ma aduci pe lume?"
pt ca acum stiu!
Adela, noi nu prea am iesit afara, mai mult pe balcon cand e soare. Eva inchide ochii si adoarme imediat. Am crezut ca si tine ca e normal sa faca asa la lumina puternica si la aer curat.
Frumoase poze!
Dr Spock spune ca un copil nu poate fi rasfatat pana la 6 luni. Asa ca imi iau fetita in brate atunci cand plange, ba am inceput sa o si leagan cand plange prea tare. Daca se va invata asa, nu stiu, dar cat avem colici si de-abia ne acomodam cu noul stil de viata, bratele mamei si ale tatalui sunt mereu aproape.![]()
Acum doarme la mine in brate dupa vreo 3-4 crize in ultima ora: foame, colici, nu stiu pt ca nu ii dau sa manance decat la min. 2h30min.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
poze
Messa spune:
Fetelor, eu cred ca de la primavara mi se trage... la mine nu-i cu astenie, e cu poezie ![]()

![]()
miha, mama mea nu a stiut nici ea ce sa raspunda la intrebarea asta... si eu tare as fi vrut un raspuns... pana cand a aparut Arianna si, brusc, aseara, am avut asa, un fel de revelatie...
Azi am stat cu ochii pe geam cat am lucrat si pe urma am iesit o juma' de ora la aer in cartier si e asa frumooooooos!!!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!