Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mire79 spune:

Fetelor,
daca este cineva care are PCOS (ovare polichistice) mi-as dori
tare mult sa se inscrie si pe lista la subiectul PCOS.
Imi doresc sa fim trecute toate acolo in lista.. pt ca
atunci cand vine bebe la una din noi sa ne incurajeze pe celelate.

Gugu,
ma bucur ca esti vesela din nou.

Stie cineva de ce atunci cand iei BU vine
menstruatia mai repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna,

Va rog mult puteti sa-mi spuneti si mie parerea voastra: eu merg prima data la la Dr. C. Neamtu saptamana viitoare si nu prea stiu ce sa fac. SA-i arata analizele facute de capul meu (dar in timp ce luam plantute) sau nu...Voi cum ma sfatuiti sa o abordez.
Inainte de endocrinolog vreau sa mai merg sa fac inca o transvaginala sa vad cum mai stau. Nu as vrea sa merg la dr. si sa platesc consultatia doar pentru niste trimiteri la analize si ecografie (am mai patit asa).
Gudinde am incercat sa-ti scriu un mesaj pe private, dar nu cred ca l-am trimis bine.

Merci mult si pupici la toate!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Si voi aveti un gust ciudat in gura de la tratament. Eu am un gust...metalic parca. Altfel nu stiu cum sa-l descriu.

Pup pt toate fetitzele naturale!

Cu drag GUGU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pt toate fetele care au cantitate mica de menstruatie: Viex Fruit numai dupa ovulatie! Eu iau de 3 CM-ri. La primul CM am luat dupa ovu pt ca at am intrat in posesia borcanului si mi-au venit multi rusi, la al 2-lea CM am luat toata luna si am avut un simulacru de rusi , a fost un fel spoting de 3-4 zile cu dureri mari de burta 7-8 zile iar la ultimul CM am luat numai dupa ovu 4/zi (2 dimi si 2 seara) si au venit rusi mai multi. Deci concluzia mea este ca tb luat numai dupa ovu.
A mai scris o fata care a avut o pove de succes ca a luat vitex numai dupa ovu dar din pacate nu mai gasesc postarea ei.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Fetelor, tocmai am vazut II pe test!!! Va rog, pot sa beau naprasnic (ceai)? Sa pun utrogestan? Ce sa fac? De 3 zile am o scurgere mica maronie care la mine e normala in fiecare luna...Pot sa fac ceva sa ajut sarcina sa se fixeze? Am voie naprasnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

In primul rand,felicitari !!!!In al doilea rand,Utrogestanul ajuta la fixarea sarcinii,poti sa-l pui fara probleme.Neaparat incepe sa iei acidul folic,pina ajungi la dr,sa fii cit de cit acoperita.
Bafta multa in continuare!!!

Mergi la inceput

Idaira, multumesc! Am luat deja Acid folic si o prietena imi aduce utrogestan. O sa pun in sera asta si maine dimineata.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Fetelor, tocmai am vazut II pe test!!! Va rog, pot sa beau naprasnic (ceai)? Sa pun utrogestan? Ce sa fac? De 3 zile am o scurgere mica maronie care la mine e normala in fiecare luna...Pot sa fac ceva sa ajut sarcina sa se fixeze? Am voie naprasnic?

Felicitari!!!!!!!

Pune Utrogestan. Este progestativ natural (e obtinut din plante) si ajuta la fixarea sarcinii. Si poti sa bei si ceai de napraznic linistita.

Mergi la inceput

Multumesc pentru confirmare Gudinde! Acum chiar ca m-am linistit! Noroc cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by miri2007

Buna,

Va rog mult puteti sa-mi spuneti si mie parerea voastra: eu merg prima data la la Dr. C. Neamtu saptamana viitoare si nu prea stiu ce sa fac. SA-i arata analizele facute de capul meu (dar in timp ce luam plantute) sau nu...Voi cum ma sfatuiti sa o abordez.
Inainte de endocrinolog vreau sa mai merg sa fac inca o transvaginala sa vad cum mai stau. Nu as vrea sa merg la dr. si sa platesc consultatia doar pentru niste trimiteri la analize si ecografie (am mai patit asa).
Gudinde am incercat sa-ti scriu un mesaj pe private, dar nu cred ca l-am trimis bine.

Merci mult si pupici la toate!

Miri2007

Miri2007,

Parerea mea este sa-i spui simptomele pe care le ai si ce te deranjeaza si da arata-i analizele pe care le-ai facut.
Sfatul meu este sa nu mentionezi nimic de vreun tratament naturist, plantute etc.

Mai ales ca te duci prima oara spunei cu ce te confrunti ce ai facut pana acum (analize) si asteapta sa vezi ce iti spune. Incearca sa afli un diagnostic clar (este f posibil sa ceara si alte analize) si vezi ce-ti recomanda.

In legatura cu eco transvag vezi ca poti sa te programezi sa ti-o faca ea.
Tu unde vrei sa mergi? La Sanador? Daca da vezi ca iti trebuiesc programari diferite: una pt eco la dr Neamtu si una pt consult endocrinologic dr Neamtu.

Mergi la inceput