Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

adela FELICITARI !!! Sa ai parte de o sarcina usoara ca fulgul si un sanatos tun. Sper si la mine sa iasa al doilea test + clar, nu in ceata ca primul .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Fetelor, tocmai am vazut II pe test!!! Va rog, pot sa beau naprasnic (ceai)? Sa pun utrogestan? Ce sa fac? De 3 zile am o scurgere mica maronie care la mine e normala in fiecare luna...Pot sa fac ceva sa ajut sarcina sa se fixeze? Am voie naprasnic?

Adelamaria, FELICITARI multe!!!!! Eu am continuat cu ceai de napraznic pana in sapt 5 sau 6, nu mai stiu exact. Adica nu am renuntat brusc, ci am micsorat cantitatea de la 1 cana pe zi pana la una la 4 zile si apoi deloc, pt a nu da soc organismului - in sarcina e nevoie de progesteron pt formarea placentei.

Daca vrei sa fii 100% sigura, poti lua utrogestan vaginal pana ajungi la medic. Placenta preia sustinerea 100% a sarcinii in saptamana 13.

Ti-ai facut calcule cat de avansata e sarcina???

TIn pumnii si ai grija de tine!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Lau-Meli, Adimercedes, multumesc pentru urari! Aseara am adormit tare greu, acum m-am trezit devreme...sunt putin agitata. Ma tot gandesc ca poate testul a fost fals pozitiv, poate l-am lasat prea mult sau poate am pus prea multa urina...sau poate rezultatul e dat de vreo pastilutza sau de naprasnic...Suna stupid, stiu, dar nu pot sa cred! Mai ales ca nu ma simt ciudat. Nici macar sanii nu ma dor! Nu ma dor deloc! Sunt parca putin rotunjiti, dar sunt moi...Iar testul avea 2 II, desi a 2-a era palida...dar se vedea! Inca se vede! Ma rog sa nu fie o eroare! Azi e Z28, va fi o zi f. f. lunga! O sa beau in continuare naprasnic pentru ca asa imi spune mie instinctul. E singurul lucru diferit pe care l-am facut luna asta si primul lucru pe care am simtit instinctiv nevoia sa-l fac dupa ce abia vazusem testul....Eram cu testul in mana, cu ochii pe el si cu cealalta mana faceam deja ceaiul
Vom vedea ce va fi! O sa ies sa mai cumpar cateva teste sa repet experienta.
Va pup, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Adelamaria,
Felicitari si iti si eu pumnii sa fie intr-un ceas bun! Doamena Ajuta!

Gudinde, merci mult. M-am programat la eco dar din pacate nu am mai gasit loc la d-na Neamtu. Eu am vrut sa fie inainte de consultatia la d-nei ca sai-i arat rezultatul. Asa ca mi-a facut o programare tot la Sandor la d-na dr. Nedelcu. SPer sa fie ok, desi sunt un pic stresata ca am vazut pe site ca d-nei nu are competente decat pe eco general. Acum sper sa fi inteles bine cel care mi-a facut programarea. Oricum marti merg sa vad cum stau... si apoi sigur mai scriu pe aici.

Merci mult si aveti grija de voi!

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

adelamaria eu nu prea am auzit de teste fals pozitive doar in cazul in care ar fi expirat testul sau daca ai fi facut trat cu antibiotice.Sapt viitoare fa-ti o hcg si programeaza-te la o echo(sa fii in 5-6 sapt,ca sa se poata vedea ceva) asa iesi din dubii.Rabdare si !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

adelamaria,

Testul nu poate fi pozitiv de la napraznic. Napraznicul este progsteron. Toate secretam progesteron in faza luteala. Asa ca la toate ne-ar iesi teste pozitive de sarcina daca progesteronul ar pozitiva testul.
Asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gudinde Ah bat campii, scuza-ma de asta modific mesul acum!Gudinde mii de scuze , iubita!Acum am inteles ce-ai spu!Si tu zici la fel ca sigur e gravi!A mai facut si azi teste si toate pozitive, nu accentuat, da-s pozitive!Si asta la un pic mai mult peste o luna de la laparo!!!Sa speram si sa ne rugam pentru ea!Noua tare draga ne este!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

adelamaria eu nu prea am auzit de teste fals pozitive doar in cazul in care ar fi expirat testul sau daca ai fi facut trat cu antibiotice.Sapt viitoare fa-ti o hcg si programeaza-te la o echo(sa fii in 5-6 sapt,ca sa se poata vedea ceva) asa iesi din dubii.Rabdare si !

Idaira, eu am facut 2 teste expirate, ambele au iesit pozitive, iar al treilea, in "garantie" iesise si el pozitiv. Si pozitiv e .

Tu cu ce te mai lauzi?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Adelamaria, te-am pus si pe listuta modelelor.

Sa vii cu vesti bune. Ai fost la medic? Ai facut hCG? Cum te simti???

Tin pumnii sa fie totul super .

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta spune:

Buna fetelor
sunt noua pe aici dar multumesc ca existati.va pup

Mergi la inceput