Naturiste si homeopate (30)
Raspunsuri - Pagina 6
gugushtiuc spune:
Draga ALICe, in mesajul meu vorbeam despre doamna dr. Monica Holicov, are cabinetul in Tudor pe langa Sei Bela. E "mieroasa" daca pe langa tariful pentru consultatie ii strecori si un plic cu vre/o cateva sute de mii. Ce m-a deranjat e ca niciodata nu respecta orele de programare si uita de la mana pana la gura ce vorbesti cu ea. Drept exemplu dupa ce m/am intors a doua zi dupa consultatie sa/mi iau niste analize si o reteta de la cabinet, madam habar nu avea cine sunt si ce se intampla si ma trimitea la HSG. Dar ca sa nu ma intind prea mult iti spun ca nu e profesionista si mai bine cauti alt doctor, ceea ce fac si eu acuma. Sa speram ca ne ajuta fetele de la "informatii utile Iasi". Multa sanatate! Si continua cu ceiutzurile ca sunt foarte bune.
CU drag GUGU!
alic spune:
draga GUGU, culmea coincidentei este ca am trecut si eu pe la aceiasi dr. ca si tine (am renuntat la ea fiindca m-a speriat foate tare spunandu-mi ca am un chist mare si ca mai mult ca sigur va trebui operat; slava domnului ca n-a fost asa, din fericire nu aveam nici un chist, era vb de ovare polichistice); eu merg din nov. la alta dr., deocamdata, insa, nu pot da un verdict in ceea ce o priveste, dar vom vedea;
referitor la ceaiuri sau tincturi, ramane tot o dilema, fiindca tot nu stiu ce sa iau; pe forum am citit despre multe remedii naturiste, dar parca n-as lua tot "tacamul"; astept sfaturi in continuare...
p.s. 1) nu mi-ai spus daca ai ajuns la dr. sam
ALICe
gugushtiuc spune:
Draga ALICe, la Dr. Sam inca nu am ajuns(eu acum stau in Suceava si nu prea am timp sa ajung in Iasi). Mai incerc pe forum, poate dau de cineva care a fost acolo. Daca vrei intra si tu la www.dr.sam.ro sa vezi ce scrie. Chestia e ca eu as vrea sa fac un HSG ca sa verific permeabilitatea trompelor. Am inteles ca e o procedura extrem de neplacuta si din aceasta cauza as vrea sa merg la un cabinet unde sunt conditii omenesti. Sa merg la vre-un spital nici nu se pune problema ca stii si tu ca sunt jalnice.
In ceea ce priveste tratamentul naturist eu nu prea pot sa iti dau sfaturi pt ca sunt incepatoare. Fetele m/au cam certat ca m/am apucat de naturiste fara sa/mi fac analize amanuntite. Eu am luat BU in primele 14 zile(pana la ovulatie). In rest beau ceai de napraznic si iau MACA, capsule napraznic, tinctura de muguri de zmeur si tinctura de coda soricelului. Ma gandesc ca astea nu au cum sa/mi faca rau deoarece au rolul de a echilibra balanta hormonala si de a mentine aparatul genital sanatos. Eu zic ca te poate ajuta Livia.
In ceea ce priveste un doctor bun am sa apelez eu la niste prietene mai vechi in Iasi care sunt in tema si cum gasesc pe cineva cu referinte bune te anunt si pe tine.
Pana atunci iti doresc multa sanatate ca e cea mai importanta si sa dea DD sa fim cat mai repede .
Cu drag GUGU.
gugushtiuc spune:
Dragele mele sunt atat de suparata si nu am cu cine vorbi. Am zis sa va scriu voua ca poate ma simt mai bine. Nu stiu cum sa fac cu sotul meu. El lucreaza foarte mult si e stresat mai tot timpul. Din pacate oboseala si stresul nu prea se impaca cu. De multe ori se intampla sa ratam zilele fertile din acesta cauza. De ex. luna asta am facut numai in Z11. Ma tem ca nu e suficient ca sa raman. .
Mire79 spune:
gugushtiuc te rog nu fi suparata.
Roaga-te! Dumnezeu poate sa aleaga o zi fertila in care si
sotul tau o sa fie bine dispus si odihnit.
Nici noi nu ne iubim des.. da stiu ca Dumnezeu are sa trimita
acea zi de bucurie pt noi.
Nu-ti pierde nadejdea si nu forta lucrurile.
Sa aud ca esti cat de curand!
li69 spune:
gugushtiuc si alic,eu sunt din iasi si am fost la dr. sam,pot sa va spun mai multe daca va intereseaza...voi la ce dr. ati fost?ca eu mai cunosc,la cati dr. am fost...deja m-am saturat
catty spune:
GUGU, sa stii ca si eu am cu sotul aceeasi problema. Program lung la munca, stres, agitatie. Uneori seara mai are putin si adoarme la masa de cat de obosit este. Am incercat sa il a anunt din timp care sunt zilele in care tre sa fie cooperant, chiar daca este jumatatea saptamanii. In unele luni a mers, in altele nu. Stiu prin ce treci, dar cu rabdarea treci marea.
Sa dea DD ca toate sa devenim mamici cat mai curand
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
gugushtiuc spune:
Fetelor, multumesc din suflet pt incurajari.Ma simt mai bine acum, poate o sa am noroc luna viitoare.
Cu ceiutzurile si tincturicile cum va mai impacati. Eu dupa doua saptamani m-am obisnuit cu gustul. Va doresc multa sanatate la toate, ca e cea mai importanta.
Cu drag GUGU
alic spune:
quote:
Originally posted by li69
gugushtiuc si alic,eu sunt din iasi si am fost la dr. sam,pot sa va spun mai multe daca va intereseaza...voi la ce dr. ati fost?ca eu mai cunosc,la cati dr. am fost...deja m-am saturat
Li69, ai fost la dr. sam pt. HSG? e intra-adevar altfel decat in alte parti?
daca ai recomnadari in privinta dr. ginecologi, chiar te rog sa le exprimi, fie aici, fie la un topic mai potrivit, sa nu ne certe fetele ca am deviat de subiect; numai sa anunti unde ai scris, sa vin si eu, ok?
ALICe
gugushtiuc spune:
LI69 in sfarsit arasarit soarele si pe strada mea. Deja imi pierdusem speranta ca o sa gasesc pe cineva care a fost la Dr.Sam. Si uite ca ai aparut tu. Vreau sa stiu daca e ceva de capul cabinetului, daca sunt profesionisti oamenii pe acolo. Mie mi-a atras atentia pagina lor de net, mai exact faptul ca acolo se face HSG fara substanta de contrast. Tu ce zici merita sa merg acolo sau nu? Te pup si astept raspuns.
GUGU.