Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

LA MULTI ANI!!!! O primavara frumoasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Va rog frumos sa imi spuneti ce stiti de dna doctor Chirila Maria.Mi-am facut o programare pentru luni in speranta ca va dezlega misterul sterilitatii inexplicabile.Tine cont si de analizele facute?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR SI O PRIMAVARA PLINA DE BB!
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

valiburu, d-na dr.Chirila Maria e cumva homeopat? Daca da, poti sa mergi cu mare incredere la ea. Eu am facut tratament prin 1991-1992, avand astm. Eu nu am avut nevoie de analize, asa ca nu pot sa-ti spun daca tine cont de ele, mie mi-a facut pe loc testarile de alergie. Cand am inceput sa merg la dansa, nici nu puteam sa matur prin casa ca faceam criza imediat. Dupa ce am terminat tratamentul, nu am mai avut nici o problema nici pana in ziua de azi. Iti urez bafta si multa sanatate!
P.S. Unde mai are cabinet? Tot la Spitalul Christiana?

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Mergi la inceput

In primul rand spun cu intarziere:LA MULTI ANI PENTRU TOATE DOAMNELE SI DOMNISOARELE SI UN INCEPUT DE PRIMAVARA CAT MAI FRUMOS!.
In al doilea rand, stie cineva din intamplare, daca am voie sa iau Utrogestan pe perioada cand iau Maca (cateodata si cu BU)? Ca as vrea sa "ajut" sa-mi revina CM ca sa ma pot monitoriza si am auzit ca se poate asa, dar nu stiu daca e permisa administrarea concomitenta. Merci mult .

"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by L5845

In primul rand spun cu intarziere:LA MULTI ANI PENTRU TOATE DOAMNELE SI DOMNISOARELE SI UN INCEPUT DE PRIMAVARA CAT MAI FRUMOS!.
In al doilea rand, stie cineva din intamplare, daca am voie sa iau Utrogestan pe perioada cand iau Maca (cateodata si cu BU)? Ca as vrea sa "ajut" sa-mi revina CM ca sa ma pot monitoriza si am auzit ca se poate asa, dar nu stiu daca e permisa administrarea concomitenta. Merci mult .

"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Daca iei utrogestan, nu vad ce rol mai au naturistele? Nu vad nicio problema sa iei Maca si Utrogestan in acelasi timp, dar ideea e sa nu mai iei hormoni. Pentru amenoree, iti recomand Vitex. Ai facut niste analize hormonale?

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

bubulina, hotararea de a lua Utrogestan in paralel cu naturistele a venit in conditiile in care iau Maca+Bu de aproape 3 luni si tot asteptam sa vina CM si.....pauza. Stiu ca naturistele fac bine si m-as bucura ca sa se regleze CM tot cu naturiste, dar nu stiu ce sa adaug la combinatia pe care o iau, ca sa vina CM si sa nu trec la Utrogestan care stiu ca sunt hormoni sintetici. Vitex m-ar ajuta sa-mi vina CM? Merci anticipat .

"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by L5845

bubulina, hotararea de a lua Utrogestan in paralel cu naturistele a venit in conditiile in care iau Maca+Bu de aproape 3 luni si tot asteptam sa vina CM si.....pauza. Stiu ca naturistele fac bine si m-as bucura ca sa se regleze CM tot cu naturiste, dar nu stiu ce sa adaug la combinatia pe care o iau, ca sa vina CM si sa nu trec la Utrogestan care stiu ca sunt hormoni sintetici. Vitex m-ar ajuta sa-mi vina CM? Merci anticipat .

"Speranta moare ultima!"

Lau-Meli

Tinand cont de faptul ca ai o dereglare in organism, nu e suficient sa iei Maca si BU, intr-adevar. Da, Vitex te-ar ajuta in caz de amenoree, la fel si mugurii de zmeur si Napraznicul din tratamentul Liviei. Incearca luna care vine din prima zi a CM sa-ti faci o schema de tratament in care sa incluzi aceste produse si in special Vitexul.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubulina1

Tinand cont de faptul ca ai o dereglare in organism, nu e suficient sa iei Maca si BU, intr-adevar. Da, Vitex te-ar ajuta in caz de amenoree, la fel si mugurii de zmeur si Napraznicul din tratamentul Liviei. Incearca luna care vine din prima zi a CM sa-ti faci o schema de tratament in care sa incluzi aceste produse si in special Vitexul.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Din pacate, eu nu am mai avut CM din luna mai 2006, deoarece cat timp luam AC aveam luna de luna CM, iar daca nu luam, venea odata la cateva luni sau chiar mai mult. Dupa ce am intrerupt AC, am facut in perioada ovulatiei imediat urmatoare,un Pregnyl de 5000 U.I., am la greu si...am asteptat. Si nu s-a intamplat nimic. Atunci am luat hotararea sa trec pe naturiste, ceea ce am si facut. Am inceput naturistele insa, abia din luna decembrie 2006 si am continuat pana in prezent si vreau sa continui si mai departe. Faza e ca m-am asteptat ca macar dupa 3 luni de tratament sa am macar o usoara urma de CM , dar...nimik. In concluzie, din cauza asta am intrebat de Utrogestan sau alternative naturiste care sa le adaug la ceea ce iau deja.
Deci, pot sa incep sa iau Vitex , muguri de zmeur si napraznic din orice zi? O sa ma uit cu atentie si pe retetele Liviei ca sa citesc detalii.Merci mult inca o data .

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

La multi ani fetelor!(cu intarziere).
Sa inteleg ca toata lumea de aici a facut analize inainte de a se apuca de tratament? Eu ma gandeam sa apelez la mama natura doar ca sa/mi dea un mic ajutor ca sa obtin cat mai repede bebitzu' mult dorit. Dar se pare ca am dat/o in bara!

Mergi la inceput