Naturiste si homeopate (30)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

ADI,iti multumesc mult si incerc azi sa caut sa vad daca gasesc,desi napraznic am mai cautat sub ambele denumiri_Latina si eng.-Herb Robert} si nu aveau,incerc sub denumirea de crane bill.
Magda,sunt aici draga dar de citeva zile umblu si eu prin excursii la Grand Canyon ,ca sa mai las din ginduri pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Buna dimineata, nu am scris la capitolul asta, dar de acum incolo se pare ca va trebui sa scriu din cauza ca spermograma nu a iesit bine.

Am o intrebare>>>pe langa BU, ceai de naprasnic, si cand vine comanda de MACA, sotului meu pot sa-i dau si ceai de cretisoara, sau asta este numai pentru mine???

Beau si eu ceai de naprasnic si o sa iau si Maca.
Multumesc celor care-mi vor raspunde!!!

Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006

Bine ai venit in randul naturistelor! Ceaiul de cretisoara e numai pentru tine si are rol antiavort. Poti adauga in tratamentul sotului tau zinc 1/zi si vitamina E forte 1/zi timp de 10 zile pe luna.

Fetelor, am o intrebare. Vineri vreau sa fac analiza de prolactina si progesteron, dar iau Maca si mai beau si napraznic 2/zi. O sa fie relevante analizele? Nu as vrea sa opresc tratamentul...
Pup toate naturistele

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Nu v-am mai scris , fiindca perioada asta nu m-am simtit bine cu sanatatea.Abia sambata care a trecut mi-a venit ciclul , cu o intarziere de 2 saptamani si ceva.Am terminat prima sticluta dintratamentul homeopat , joi incep pentru a 2a luna.Mi s-a zis ca e posibil sa ma simt rau la inceput.Faptul ca mi-au venit uratii , m-a linistit , fiindca ma daduse peste cap PMS-ul.
La sfatul homepatului(n-am luat mereu) am renuntat la ceaiul de coada soricelului , pentru cel de cretisoara pentru amenoree.Mi-a zis ca e mult mai benefic si am citit ca e recomandat in multe afectiuni ginecologice.
Va doresc sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa va luptati pentru bebele mult dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by bubulina1
Fetelor, am o intrebare. Vineri vreau sa fac analiza de prolactina si progesteron, dar iau Maca si mai beau si napraznic 2/zi. O sa fie relevante analizele? Nu as vrea sa opresc tratamentul...
Pup toate naturistele

Bubulina

Speranta moare ultima!

Bubulina, despre Maca intreba una din fete zilele astea si Idaira a zis ca la ea nu i-au afectat analizele. Dar nu as baga mana in foc pt napraznic. Si nu merita sa opresti tratamentul pt analize, ca trebuie sa astepti o vreme ca sa dispara efectul complet. Ideea e ca daca iti faci acum analize, vei vedea cat de bine te influenteaza plantutele si cat de mult iti ajuta. Eu asta am vazut cand mi-am facut analizele hormonale si luam tratament .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DORIS_71

ADIMERCEDES multumesc ptr. raspuns, m-am si coformat. DE aseara am inceput sa i-au NAPRAZNIC 12 capsule pe zi.
tie si simburici.

Doris, iti tin pumnii si sa vii cat de repede cu vesti bune!!!

Sa ne tii la curent cu evolutia ta si efectul napraznicului.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubulina1

quote:
Originally posted by bitza037

Buna dimineata, nu am scris la capitolul asta, dar de acum incolo se pare ca va trebui sa scriu din cauza ca spermograma nu a iesit bine.

Am o intrebare>>>pe langa BU, ceai de naprasnic, si cand vine comanda de MACA, sotului meu pot sa-i dau si ceai de cretisoara, sau asta este numai pentru mine???

Beau si eu ceai de naprasnic si o sa iau si Maca.
Multumesc celor care-mi vor raspunde!!!

Bine ai venit in randul naturistelor! Ceaiul de cretisoara e numai pentru tine si are rol antiavort. Poti adauga in tratamentul sotului tau zinc 1/zi si vitamina E forte 1/zi timp de 10 zile pe luna.

Pup toate naturistele

Bubulina

Speranta moare ultima!

Irina, Bubulina are dreptate. In plus, poti sa ii mai dai sotului tau o capsula de ulei de peste pe zi. O sa il ajute mult. Multa sanatate!!!

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by numeioana
Multumesc pt sfaturi, adimercedes, sunt sigura ca ai dreptate! Ce crezi, tratamentul cu extracte ar merge combinat cu ceaiul de naprasnic sau cu capsule cu napraznic?

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana, poti sa iei oricare forma: capsule sau ceai. Vezi care ti se potrivesc mai bine in program si cu care te "imprietenesti" . Ceaiul pare a fi putin mai tare, caci planta e lasata la macerat cateva ore bune, deci extractul e mai puternic. Dar depinde de tine...

Sanantate si mult succes!!!

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

BUBULINA si ADIMERCEDES, va multumesc din suflet pentru sfaturi, eram asa de bulversata si de rezultatul nu tocmai bun si de cate tratamente citisem pana acum.
Va pup dulce si sa va dea DD bebei mult doriti!!!! si va multumesc inca odata!

P.S. eu cred ca fac o criza daca mai vad multe tiganci cu puradeii de mana si cu burtile la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Magduta draga sunt aici dar am fost foarte ocupata cu plecarea socrelei.Tu cum stai cu naturistele?Ce iei si spune-mi daca simti un efect in plus.Intra pe mess.si vorbim,cind ai timp.
,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

De azi beau ceai de napraznic. Sper sa-mi fie se folos. Ma gandeam sa-i dau si sotului... La el ce efect are?? Merita sa-i dau si lui?

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput