Naturiste si homeopate (30)
Raspunsuri - Pagina 22
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
BUBULINA1-iti multumesc pt.raspuns,vreau sa-ti spun ca colesterolul mi-a scazut mult ar putea fi pe baza de stress,ca s-au mirat si ei cum dupa 2 sapt de la control a scazut asa de mult.Sotul meu nu ia nimic ca toate analizele ii sunt foarte bune si el nu vrea sa bea.Mai bea ulei de peste dar rar.Ieri am fost sa-mi iau MACA si sa incep dinou cu naturiste,spune-mi te rog tu cite iei pe/zi ca pe cutia mea scrie ca doar una pe/zi.
chivuta
Moni, iau maxim cat este recomadat adica 3/zi pentru ca am avut endometrul cam mic. Eu iau Maca de la Innovatics, de 500 mg, si se recomanda 3/zi. O sa vad maine daca a avut efect sau nu.
Felicitari pentru colesterol. Si eu stiam ca pe fond de oboseala poate sa creasca
Bubulina
Speranta moare ultima!
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by DORIS_71
ADIMERCEDES eu am acasa NAPRAZNIC capsule, ptr. ca-i dau sotului, pot sa i-au asa? Eu locuiesc in Italia si pina reusesc sa procur ceai din Romania, mai pird din timp. Daca pot lua capsule iau asa ca am destule(si cite sa i-au pe zi).
Multumasc ptr. raspuns si din partea mea si a sotului.
Doris, daca ai la indemana capsule, poti lua linistita. Si poti lua doza maxima de pe cutie. Parca ei zic 2-4 de cate 3 ori pe zi. Eu tin minte ca luam 12/zi (cate 4 de 3 ori pe zi). Efectiv mancam capsulele din cutie, nu alta. Se termina repede . Dar iti mai trimit ai tai, ca si ai mei puneau la posta la greu .
Mult succes .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
ADIMERCEDES,ma bucur ca esti bine si sa stai linistita fara stress si efort fizic.
Poate mai ai si tu niste idei,scre-mi exact ce ai luat tu daca binenteles iti mai aduci aminte si cite pe/zi .
MONI
chivuta
Moni, am luat ceai de napraznic (2 cani/zi, doza dubla pe cana), ulei de peste (1 capsula dimineata), pulbere de orz verde cuplat cu ceai de cretisoara (cand imi aduceam aminte si aveam chef) . Asta e dinspre partea platutelor inainte de a ramane .
In rest, o data la 2 zile imediat dupa "monsafiri" si pana in preajma lor, cel putin 2L de apa pe zi (pe langa orice alte lichide consumate), alimentatie mai sanatoasa (lapte, oua, carne de pui, rosii, toate organice), grija cu stresul (poti deveni mai "nesimtita" la unele chestii - e chiar recomandat) .
Ma bucur de vestile bune cu colesterolul!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
chivutamonica spune:
ADIMERCEDES,spune-mi tu mie daca gasesc si aici pulberea de orz verde -cum iar spune in engleza sa-l caut la organice.Oare gasesc si napraznic?
BUBULINA1,iti multumesc foarte mult de raspuns.
va doresc week-end placut!
adimercedes spune:
quote:
ADIMERCEDES,spune-mi tu mie daca gasesc si aici pulberea de orz verde -cum iar spune in engleza sa-l caut la organice.Oare gasesc si napraznic?
chivuta
Moni, orzul verde e Green Barley Grass, l-am gasit in Health Shop, e 100% organic si e facut de firma Melrose. Sigur gasesti si acolo ceva similar, ca sunt multe tipuri si la noi.
Ceaiul de napraznic a aparut la noi doar recent. Planta se numeste Herb Robert, dar ceaiul (in compozitie scrie Geranium Robertianum) e sub denumirea de Crane Bill. Pe mine m-a itneresat denumirea in latina, ca eu aia cautam, indiferent de cum se numeste in engleza. Tu cauta dupa ambele denumiri (Herb Robert si Crane Bill), ca ai mai multe sanse sa gasesti, dar sa verifici la compozitie sa scrie "Geranium Robertianum" pe cutie!!! Insa mie ceaiul mi l-au trimis ai mei din RO , ca aici a aparut doar anul trecut...
Bafta si sa imi spui ce si cum gasesti .
samburici
DORIS_71 spune:
ADIMERCEDES multumesc ptr. raspuns, m-am si coformat. DE aseara am inceput sa i-au NAPRAZNIC 12 capsule pe zi.
tie si simburici.
bitza037 spune:
Buna dimineata, nu am scris la capitolul asta, dar de acum incolo se pare ca va trebui sa scriu din cauza ca spermograma nu a iesit bine.
Am o intrebare>>>pe langa BU, ceai de naprasnic, si cand vine comanda de MACA, sotului meu pot sa-i dau si ceai de cretisoara, sau asta este numai pentru mine???
Beau si eu ceai de naprasnic si o sa iau si Maca.
Multumesc celor care-mi vor raspunde!!!
Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006
numeioana spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Ioana, intrerupi coacazele si zmeurul imediat ce afli de sarcina, caci nu sunt recomandate cand esti , pt ca stimuleaza uterul provocand contractii. Mugurul de zmeur e indicat in sarcina doar in ultima luna, pt a pregati uterul pt nastere si contractii mai usoare.
Bafta cu tratamentul. Sper sa iti rezolvi problemele cu metroanexita. Ai grija de tine!!!
samburici
Multumesc pt sfaturi, adimercedes, sunt sigura ca ai dreptate! Ce crezi, tratamentul cu extracte ar merge combinat cu ceaiul de naprasnic sau cu capsule cu napraznic?
Zorra, eu iau 50 de pic. de extract muguri de coacaz negru dimineata si cate 50 pic. de extract de mladite de zmeur la pranz si seara.
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bitza037 spune:
Nu mai intra nimeni la subiectul asta???
Bebe, mami si tati, te asteapta!!!!!
IRINA, aspiranta optimista din noiembrie 2006