Naturiste si homeopate (30)
Raspunsuri - Pagina 21
Idaira spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Ce faceti, fetele? Eu urmez in continuare tratamentul cu extracte pentru chisturi... Am facut si Gentamicina cu Polidin pt metroanexita si nu mai pot sa merg de durere...
Cam cat timp ar trebui sa iau extractele? 2 sau 3 luni?? Si daca as ramane gravi ar fi vreo problema...sau trebuie intrerupte extractele de zmeur si coacaz negru?
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Stiu ce inseamna injectiile cu Genta si Polidin...imi pare rau ....
Trat cu extractele ca si orice trat natural,se face consecvent minim 3 luni. Daca ramii insarcinata,eu l-as intrerupe...
gabitoni spune:
quote:
Originally posted by gudindequote:
Originally posted by gabitoni
Buna !
poate ma puteti ajuta si pe mine. Pe data de 27 apr sunt programata la laparo.- am trompa stynaga infundata. Mi-e teama sa nu am amane Dr. eu sunt pacienta dr T.
Exista vreun tratament naturist pentru trompe infundate?
eu nu am mai intrebat pe nimeni, deoarece cred ca singura varianta este laparo, dar nu sunt medic si nici prea bine informata.
ma puteti ajuta voi?
multumesc !
Gabitoni,
Sfatul cel mai sincer pe care ti-l pot da este fa laparo.
Plantutele sunt f bune pt reglarea hormonala a organismului. Daca este o trompita infundata, atunci sansele sa fie desfundate altfel decat prin laporo sunt ori extrem de mici ori nule.
Pupici si tinem pumnii sa primesti vesti bune dupa operatie.
multumesc pentru raspuns
va pup pe toate
DORIS_71 spune:
Ce mai face-ti fetele, eu am intrerupt tratamentul cu MACA, VITEX FRUIT si ceai de COADA SORICELULUI si acum iau numai ceai de cretisoara, vazind ca in numai 15 zile mi-au aparut 2 chisturi. Nu stiu daca e de la plantute dar ca sa nu risc le-am lasat deoparte. Stiti cumva cit ceai de cretisoara se bea pe zi?
ADIMERCEDES esti o dulce, mereu saritoare, ce ne-am face noi fara tine? tie si simburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Blanche25
Adimercedes multumes pt raspuns si pupicila butik.
Sa fie bebic sanatos si mancacios!
Eu pana acum 2 luni am avut cm regulat, 27-28 de zile.
Acum 2 luni mi.a intarziat 16 zile iar luna trecuta mi.a intarziat 5 zile. Am fost la dcotor si zice ca nu as avea nimic.
Hormonalele mi le.am facut in noiembrie si erau ok.
Sa vedem si luna asta cum o veni cm-ul sper sa nu intarzie iar ca inebunesc...As vrea sa stiu daca ar fi ok sa iau ceai de napraznic.
Multumesc
http://tt.lilypie.com/ukWup2.png
Blanche, bazat pe ce ne spui, eu cred ca e absolut ok sa iei ceaiul de napraznic, pana la 4 cani pe zi. Eu te-as sfatui sa adaugi si capsule de ulei de peste, pt a ajuta ficatul sa faca fata acestei dereglari si sa isi revina. Poate ai avut parte de stres in ultimul timp si de aceea s-au cam dat peste cap. Ai grija de tine si mult succes!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by zorra
Iubito, spune-mi te rog, daca stii, care este diferenta intre ceaiul de napraznic si pulbere? - ma gandesc ca ai studiat serios, am vazut ca ai baut ceiutzu asta, nu gluma
Zorra, ceaiul de napraznic isi ia taria prin macerare (de aceea metoda de preparare e una mai greoaie). Are un gust diferit decat pulberea (pe care o pui sub limba). Ceaiul e mai greu de pregatit daca esti la serviciu etc, pulberea e mai usor de luat pt unii, ca se pune sub limba 15 minute si se spala apoi cu apa. Dar in termeni de eficienta, nu cred ca exista diferente semnificative intre ceaiul sau pulberea de napraznic.
Insa sunt unele persoane care nu suporta ceaiul si iau cu usurinta pulberea. Sau nu pot pune gura pe pulbere, dar inghit fara nici o problema ceaiul. Cred ca e o chestiune de "mers pe incercate" si vazut care ti se potriveste TIE mai bine.
Deci gaseste care "verisune" de napraznic o suporti TU mai bine si ia cu incredere!!!
Succes
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Ce faceti, fetele? Eu urmez in continuare tratamentul cu extracte pentru chisturi... Am facut si Gentamicina cu Polidin pt metroanexita si nu mai pot sa merg de durere...
Cam cat timp ar trebui sa iau extractele? 2 sau 3 luni?? Si daca as ramane gravi ar fi vreo problema...sau trebuie intrerupte extractele de zmeur si coacaz negru?
Ioana, intrerupi coacazele si zmeurul imediat ce afli de sarcina, caci nu sunt recomandate cand esti , pt ca stimuleaza uterul provocand contractii. Mugurul de zmeur e indicat in sarcina doar in ultima luna, pt a pregati uterul pt nastere si contractii mai usoare.
Bafta cu tratamentul. Sper sa iti rezolvi problemele cu metroanexita. Ai grija de tine!!!
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Idairaquote:
Originally posted by KoraPop
Fetelor spuneti-mi va rog maca influenteaza analizele hormonale estradiol,LH,progesteron?Eu sunt in timpul stimularii pt FIV si joi trebuie sa refac aceste analize...Ceaiul de cretisoara are efecte pozitive dupa cate stiu,dar are cumva si efecte negative?Multumesc mult anticipat.
Kora
CARPE DIEM!
Iti raspund din experienta proprie...luam trat cu Maca cam de 2 luni jumate cind a trebuit sa-mi refac analizele(printre care am cerut si hormonalele).La mine n-a influentat cu nimic...atit inainte de Maca cit si atunci cind mi-am repetat analizele,hormonalele imi iesisera in limite normale.Dar,fiecare organism e diferit si unic in acelasi timp...
Adi pupicei multi la gazuta!!!!!
Idaira, multumesc de precizari. Cred ca ai avut noroc ca ai luat fara sa iti afecteze analizele. Dar asa cum ai zis, cred ca la fiecare organism e altfel si plantutele (cred ca depinde si de amestec) pe care le luam ne influenteaza diferit. Pe de alta parte, eu cred ca si pe mine MACA m-a categorisit cu analize in limite normale, cand organismul meu spunea ca nu prea e chiar asa . Oricum, e bine de stiut.
samburici
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by DORIS_71
Ce mai face-ti fetele, eu am intrerupt tratamentul cu MACA, VITEX FRUIT si ceai de COADA SORICELULUI si acum iau numai ceai de cretisoara, vazind ca in numai 15 zile mi-au aparut 2 chisturi. Nu stiu daca e de la plantute dar ca sa nu risc le-am lasat deoparte. Stiti cumva cit ceai de cretisoara se bea pe zi?
ADIMERCEDES esti o dulce, mereu saritoare, ce ne-am face noi fara tine? tie si simburici
Doris . Imi pare tare rau de chistuletele tale. Eu nu as renunta la toate ingredientele din tratament, cred ca as lua in continuare ceva progesteronic, caci ajuta la dizolvarea chisturilor: vitex, mugur de zmeur sau napraznic. Eu as opta pt napraznic, caci e clar indicat in caz de chisturi, ovare polichistice, etc.
Ceaiul de cretisoara e ok 2-3 cani pe zi.
Tin pumnii sa scapi de chistulete!!!
samburici
DORIS_71 spune:
ADIMERCEDES eu am acasa NAPRAZNIC capsule, ptr. ca-i dau sotului, pot sa i-au asa? Eu locuiesc in Italia si pina reusesc sa procur ceai din Romania, mai pird din timp. Daca pot lua capsule iau asa ca am destule(si cite sa i-au pe zi).
Multumasc ptr. raspuns si din partea mea si a sotului.
chivutamonica spune:
BUBULINA1-iti multumesc pt.raspuns,vreau sa-ti spun ca colesterolul mi-a scazut mult ar putea fi pe baza de stress,ca s-au mirat si ei cum dupa 2 sapt de la control a scazut asa de mult.Sotul meu nu ia nimic ca toate analizele ii sunt foarte bune si el nu vrea sa bea.Mai bea ulei de peste dar rar.Ieri am fost sa-mi iau MACA si sa incep dinou cu naturiste,spune-mi te rog tu cite iei pe/zi ca pe cutia mea scrie ca doar una pe/zi.
ADIMERCEDES,ma bucur ca esti bine si sa stai linistita fara stress si efort fizic.
Poate mai ai si tu niste idei,scre-mi exact ce ai luat tu daca binenteles iti mai aduci aminte si cite pe/zi .
MONI